Arama sonuçları: *

• Users: liwo777
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

HDMI no Signal hatası

Öncelikle merhabalar MSI g244pf e2 monitörüm dün sikintisiz şekilde görüntü verirken bugün hdmı no Signal hatası veriyor Öncelikle olan olaylar: 1-) dün rdr2 ve CS2 de bugün ise CS2 de bilgisayar monitör kapandı görüntü gelmeyince bende kapatıp açtım dün bir sıkıntı yoktu bugün 16:9 ekrandan 4:3...
  2. L

6000tl monitör öneri

Öncelikle merhabalar Max 6k bütçem var Lenovo r25f-30 240hz modeli güzel gibi duruyor sizce başka onerebileceginiz güzel monitör varmı Lenovo Va panelmis 180hz ips almaya degermi?
  3. L

2k 165hz monitör oneri

Merhabalar 2k min 165hz monitör arıyorum aklımda Dell 2k 165hz modeli var sizin önerdiğiniz varmı? Varsa Dell den iyi olan kısmını yazar mısınız en iyisi Dell gibi geldi bana
  4. L

Sistem önerisi yardım

Öncelikle selamün aleyküm dostlar Rtx 4060 ryzen 5 7500f li sistem arıyorum monitör fhd 240hz fps tarzı takılıyorum karsiliyacak güzel kasa önerilerinize açığım 26k veya biraz daha üstü sistemlere bakarım (27k fln) önerilerinizi beklerim şimdiden teşekkürler hiçbir kimse f/p sistemde...
  5. L

2k 240hz monitör öneri

Arkadaşlar selam 2k 240hz monitör öneriniz varmı MSI g274qpx Modelini alma aklımda var başka modelde yok yinede sorayım dedim varmı önereceğiniz?
  6. L

40k ya sistem toplama

Arkadaşlar selamlar 40k ya nasıl bir sistem toplanır yardım edebilirmisiniz
  7. L

Gigabyte 2k 240hz monitör Alınır mı??

https://www.trendyol.com/gigabyte/gs27q-x-27-2560x1440-250hz-oc-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-ips-gaming-monitor-p-854061949?boutiqueId=61&merchantId=105378&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.6...
  8. L

45k monitör dahil sistem dizebilirmisiniz

45k monitör dahil sistem dizebilirmisiniz 2k monitör tercihim hikaye oyunu oynuyorum fps nadiren arada sırada ama öncelik hikaye oyunları
  9. L

Ps5 için yardım edebilirmisiniz

Öncelikle herkese merhaba iyi sosyalleşmeler Arkadaşlar PlayStation 5 almak istiyorum ama hangisini nerden alacagimi bilmiyorum Kesinlikle CD'li sürüm olması ve tercihen fat kasa aklımda var sizce en iyi nerden alınır?
  10. L

Sistem fiyatı nasıl?

Asus dual 4070 Evo Ryzen 5 5600x Kingston ram 2x8 3600 MHz Xpg valor 650w 80+bronze Lexar 3300/1700 Asus prime b550 m k 4600mhz 33k hepsi Hepsi sıfır alınır mı?
  11. L

1500 TL klavye öneri

Selamlar Beyaz tarzı mekanik klavye onerebilirmisiniz Numpad olsa güzel olur Aklımda bu var sizce Alınır mı?? https://www.garajonline.com.tr/aigo-a100-starry-blue-mekanik-klavye-blue-switch-ingilizce-3535 Daha iyisi varsa bu fiyata beyaz önerileri alırım
  12. L

Beyaz/mavi mousepad öneri

Merhabalar Wraith Darmoshark m3s pro mouse(beyaz-lacivert) ve razer blackshark v2x(beyaz) aldım. Beyaz-lacivert/mavi tarzı mousepad arıyorum hard fps oynamıyorum arada az giriyorum kaliteli önerebileceğiniz max 1k bütçede önerir misiniz? ve sizce klavye+mousemi olsun yoksa sadece mousenin altını...
  13. L

Beyaz kulaklik önerisi

Merhabalar beyaz bir kulaklık almak istiyorum kaliteli güzel sizlerden yardım bekliyorum Razer V2 x var aklımda siz ne önerirsiniz?
  14. L

Klavye+Kulaklık öneri

Toplam 8kya klavye+kulaklık önerisi istiyorum Darmoshark m3s pro kullanıyorum ve beyaz mavi olduğu için klavye beyaz mavi kulaklıkta kablosuz beyaz ne bulabiliriz?
  15. L

Mouse'tan anlayan varsa yardım edebilir mi?

Merhabalar 2500 TL bütçeye valorant counter tarzı oynayan biri için mouse onerebilirmisiniz?Kablosuz + beyaz arıyorum
  16. L

Klavye + Mouse bunları almalı mıyım?

Merhabalar 3100tl bütçem var dahada üstü olamaz maalesef (bunu dememin sebebi 500 TL koy bunu al falan muhabbeti olmasın :) ) Beyaz set arıyodum ve bu ikiliyi buldum sizce nasıl daha iyisi varmıdır? Ama beyaz set arıyorum ilginiz için teşekkürler :)
  17. L

Çevre Ekipmanları Önerisi

Merhabalar 7500 TL'ye espor mouse + klavye bakıyorum Mouse tabikiide önceliğimdir yani mousemin çok iyi olmasını isterim. Ağırlıklı valorant oynarım :)
  18. L

MSI monitörde ölü piksel

Arkadaşlar merhaba 12.800 küsur bir fiyatta MSI 27 inç 240hz 2k monitör aldım. Monitörde 4 adet ölü piksel var bunlar beyaz ve yeşil renkte tek var testlere soktum Beyazda kırmızı yeşil de siyah 4 adet ölü piksel gözüküyor atesavm'den aldım adamlar mesajlasti ölü piksel vardır diye ama 4 tanede...
  19. L

Ssd öneri alabilir miyim?

Merhabalar 1 TB çok hızlı bir ssd arıyorum önerebilir misiniz? y Anakart: Gigabyte A520M K V2
  20. L

Monitör seçimimde yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikli merhaba arkadaşlar size bir sorum var genel olarak fps oyuncusuyum ama hikaye oyunlarıda oynarım ama fps oyuncusuyum 240hz 2k mı? 360hz 1080p mi? Sizce hangisi? Ve son olarak Dell alienware 360hz iyi midir?
Geri