Arama sonuçları: *

• Users: alialms
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

7600XT Ekran kartının oyunlarda ani kullanımı kapatması

Öncellikle herkese iyi akşamlar, bugün fc 24 oynarken ara sahnelere girerken ve oyunun bazı bölümlerinde drop yedim, sonra kasada anlık ekran kartı fanının durduğunu anladım yani güç kesiyordu, amd nin kullanımlarına baktığımda %99 kulanırken ekran kartını ara sahnelerde ve oyunun bazı...
  2. A

RX 7600XT EKRAN KARTIM CSDE ve OYUNLARDA DEVREYE GİRMİYOR

Merhaba cs allta açık en yüksek ayar ve en altta ekran kartım olan rx 7600xt devreye girmiyor. hiç bir türlü igpu yu da biostan disable yaptım fakat anlayamıyorum yardımcı olurmusunuz
  3. A

RX 7600XT EKRAN KARTINI KULLANMIYOR

Merhabalar cs2 oyununa girdiğimde rx 7600xt ekran kartım devreye girmiyor grafik ayarlarından bakmak istediğimde ise şöyle gözüküyor biosdan igpuyu disable yaptım fakat çözümünü bulamadım lütfen yardımcı olun işlemcim ryzen 5 7600
  4. A

AMD crash veriyor ve ekran kartı gözükmüyor

Merhaba yeni PC aldım bugün eve geldi, sürücüleri internet sitesinde en yeni sürüm olarak indirdim hiçbir sorun yoktu, ve bilgisayar Windows güncelleştirmesi istedi onu yaptım yeniden başlattığımda AMD crash vermeye başladı ve ekran kartı gözükmemeye başladı. Dahili ekran kartım olduğunu...
  5. A

3K-4K Bütçem var hangi monitörü seçmeliyim?

Merhaba , oyun ve genel olarak kullanacağım hz değeri yüksek olan 3k ve 4k arası olacak bir monitor arayışındayım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Geri