Arama sonuçları: *

• Users: tokac51
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ Yazılım için laptop önerisi

arkadaşlar herkese iyi forumlar kardeşim üniversitede yönetim bilişim sistemleri okuyor kullandığı yazılımlar küçük yazılımlar python gibi vs vs bu işlere göre laptop arıyorum küçük ve hafif olsun istiyor kendisi mümkünse böyle 14 inç falan öneride bulunacak varmıdır bütçe 75k not: kendisi mac...
  2. T

Yardım Hyperx cloud3 s wireless ses ayar yardımı

arkdaşlar herkese iyi forumlar bu kulaklığı aldım lakin ne yaparsam yapayım hiçbir türlü sesini yüksekte kullanamıyorum dolby atmos da denedim kendi uygulamasına da denedim daha önce yapılmış eq ayarlarını da yaptım lakin hep aynı hiçbir şekilde bu kulaklıktan doğru düzgün bir ses alamadım...
  3. T

Yardım Hyperx cloud3 s wireless acill yardım

arkadaşlar herkese iyi forumlar yeni kulaklık aldım ama bilgisayara bağladım ve hiçbir şekilde ses vermiyor bilgisayarım kulaklığımı hoparlör olarak gördü kulaklık olarak görmüyor acaba hata oradan mı kaynaklı
  4. T

Hyperx cloud3 Vs steelseries nova 7

Arkadaslar herkese iyi forumlar güncel olarak steelseries nova 7 kullanıyorum ama kulaklığın sesi arada bir kendi kendine kısılıyor ve bir süre sonra pc kapatıp tekrar açtığında normal halini alıyor ve değişim yapmayı düşünüyorum hyperx cloud 3 geçmeyi düşünüyorum güncel olarak sadece fps...
  5. T

Yardım Ekran kartı değişikliği

Arkadaslar herkese iyi forumlar güncel olarak kullandığım ekran kartı rx7800xt işlemci ise r7 7800x3d setup değişmeyi düşünüyorum alacaklarım Rtx 5070ti işlemci ise r7 9800x3d sadece cs2 oynuyorum nvidia ayarları büyük arti sunuyor ve arti olarak ileriye yönelik setup değişmek istiyorum sizce...
  6. T

R7 7800x3d vs r7 9800x3d

arkdaşlar herkese iyi forumlar güncel olarak sadece cs2 oynuyorum fps oyuncusuyum 360 hz 1080p monitorüm mevcut güncel olarak cs de 1024x768 low ayarlarda 450-550 fps alıyorum ve ara ara dalgalanmalar olup fps 320 lere kadar inebiliyor fps yükseltme amacıyla r7 9800x3d alırsam fps de bir...
  7. T

Yardım Titanseat Throne kullanan varmı

arkadaşlar herkese iyi forumlar dün akşam titanseat throne sipariş verdim ayriyeten kolçak pedi ve bel yastığı da sipariş verdim aslında sırt kalıbında yastık mevcut ama ben ekstra olarak sırt yastığıda sipariş geçtim bu ürünü kullanan varmı varsa önerir mi
  8. T

Çözüldü✓ 10k ya kadar koltuk önerisi

arkadaşlar herkese iyi forumlar 10-12k bantlarına kadar koltuk önerisi almak istiyorum bilen eden arkadaşlarım varsa yardımcı olursa memnun olurum teşekkür eder herkese iyi forumlar dilerim
  9. T

Yardım Sporda kullanilacak kulaklık önerisi

Sporda kullanmak icin kulak üstü kulaklık arıyorum bütçe 3 bine kadar açarım ter ve sudan etkilemeyecek bir urun bulabilirsem bütçeyi attırırım önerilere açığım
  10. T

Steelseries nova 7 wireless acill yardim

Arkadaslar herkese iyi forumlar 20 gun once amazon üzerinden nova7 wireless aldım ürüne diyecek hicbirsey yok mükemmel denecek seviyede ürünün şarjı 5 kademeden oluşuyor 100-75-50-25-0 ürün 100ve 75 şarjda iken cs de mükemmel ses veriyor ama 75 altına düştüğü zaman ses azalıyor bu neyden...
  11. T

Mouse icin lutfen destek

Arkadaslar herkese iyi forumlar güncel olarak zowie ec1-c kullanıyorum ama kablosuz mouse geçiş yapmak istiyorum razer v3 pro hyperpolling ve hyperspeed modelleri var ikisinin arasında ne gibi bir fark var yardımcı olur musunuz
  12. T

Logitech g640 mousepad orj kontrol

Arkadaslar merhaba herkese iyi forumlar yurt dışından logitech g640 mousepad aldım bu ürünün orjinallik kontrolünü nasil yapabilirim herhangi bir yere barkod girince söyluyor mu orjinal veya değil diye yardımcı olabilirseniz sevinirim
  13. T

Rofth oyuncu koltugu önerir misiniz

Arkadaslar herkese iyi forumlar yeni bir marka çıkmış galiba rofth diye daha once bu markakanin ürününü kullanan oldu mu veya farklı markanın ürününü önerir misiniz butce 7-8 k çıkarım
  14. T

Yardım Fps sorunu lütfen yardim

Arkadaşlar herkese iyi forumlar bilgisayarımı beklediğim performansı vermiyor Anakart msi mag b650 tomahawk wifi İşlemci R7 7800x3d Ekran kartı Rx7800xt Ssd kc3000 Cs2 de 1024x768 ayarlarda sabit 400 üzeri fps bekliyorum ama çok drop giriyor yer yer 250 lere düştüğü oluyor 360 hz monitor...
  15. T

Yardım Yeni ekran karti ile fps yükselir mi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar güncel olarak kullandığım ekran kartı Rx7800xt işlemci r7 78003xd ekran kartını değişip güncel bir ekran kartı takmış olsam fps yükselir mi oynadığım oyun cs2 fps cok drop yiyor bazen 300 lerin altını görüyor sabit olarak 400 ustu tutabilir miyim veya elimde...
  16. T

Yardım Steelseries nova7 ayar yardımı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar steelseries arctis nova 7 aldım ama ayarlarını bir türlü beceremedim iade edeceğim örneğin cs2 oynuyorum sesler cok boğuk geliyor cloud2 nin verdiği sesleri vermiyor
  17. T

Steelseries nova7 wireless kurulum yardımı

arkdaşlar herkese iy iforumlar yeni bir kulaklık aldım ve kurulum ayar yapmasını bilmiyorum yardımcı olabilecek kimse varmıdır bu konu için
  18. T

Steelseries nova pro kurulum yardımı

arkadaşlar herkese iyi forumalr yeni bir kulaklık aldım lakin bilgisayara bile bağlayamadım acaba kendisinde mi bir problem var iade etmelimiyim
  19. T

Steelseries nova pro VS steelseries nova 7+

Arkadaslar ikisi arasinda kaldım hangisini önerirsiniz nova pronun 7+ dan artısı nedir ekstra olarak ne sağlar bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  20. T

Klavye seri numarasını bulamıyorum nasıl öğrenebilirimm

arkadaşlar yeni klavye aldım sriver çok sıkıntılı duruyor daha önce yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa memnun olurum klavye model asus rog strix scope 2 96 wireless bir türlü ne yaptıysam driver kuramadım bilen birisi varsa lütfen yardım
Geri