Arama sonuçları: *

• Users: m1tRex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. m1tRex

100000 TL Scooter önerisi

A2 ehliyetin kullanabileceği bir scooter almak istiyorum. Parçası kolayca bulunabilen, ABS sistemine sahip olan, parçaları ucuz olan bir Maxi scooter almak istiyorum. En az 125cc olmalı. Düz yolda rahat bir şekilde 100 basabilmeli. Bütçem biraz daha çıkabilir.
  2. m1tRex

SAMSUNG S24 FE bu fiyata alınır mı?

Geçenlerde 256 GB modeli 22500 TL gibi bir fiyata düşmüştü. Sanırım Samsung'un kendi sitesindeydi. Şu an ise telefonun en ucuz fiyatı 26000 TL ve Samsung'un sitesinde 35000 TL fiyata satılıyor. Bu telefonu almayı düşünüyorum. Tekrar indirime girer mi? Yoksa bu fiyata alınır mı?
  3. m1tRex

Lenovo v15 Ada en fazla kaç gb ram destekliyor?

Bazıları 12 gb diyor. Bazı kaynaklarda ise 36gb olduğu yazıyor. Bu laptopta 4gb lehimli ram var. Yanında da 4gb ram takılı. Ben 4ü çıkarıp 16 takmak istiyorum. Yapabilir miyim? DDr4 3200mhz ve cl22.
  4. m1tRex

Lenovo V15 Ada aldım Ho? Go?

Arkadaşlar param güvende ile 6000 TL ye Lenovo V15 Ada aldım. Athlon Gold 3150u işlemci ve 1tb HDD var. Sizce değmiş mi? Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilemedim. Ho? Go? https://app.hb.biz/IzhuUkDS3bHX
  5. m1tRex

İkinci el 10000 TL laptop önerisi

Ankara içi elden veya param güvende ile herhangi bir yerden alabilirim. Bataryası en az 3 saat götürmeli. Alabileceğim en iyi laptoplar hangileri olur? 5,6 bine de olur.
  6. m1tRex

Anker Soundcore q21 NC aldım Ho? Go?

Sizce fiyatına göre nasıl bir kulaklık? Az önce aldım ve çok bilgim yok. HO? GO?
  7. m1tRex

Öneri 8000-10000 TL laptop önerin

Bana bu bütçe ile Param Güvende üzerinden satın alabileceğim en iyi laptopları önerir misiniz? Eğer kesin 1000 TL daha çıkıp bunu al derseniz alırım sıkıntı olmaz.
  8. m1tRex

Öneri Gürültüyü engelleyen kablosuz kulaküstü kulaklık önerisi

Dışarıdaki gürültüyü engellemesi lazım. Bütçem en fazla 2000 TL. En mantıklısı ne olur?
  9. m1tRex

35000 TL RTX 4060 laptop önerisi

Laptop önerir misiniz. Bütçe belki 36,37k da olabilir.
  10. m1tRex

Crucial CT16G48C40S5 RAM Lenovo LOQ serisi laptoplara uygun mu?

Arkadaşlar bu RAM indirime girmiş. Ben bundan 2 tane alıp çift kanal yapmayı düşünüyorum. Acaba bu laptop ile uyumlu mu? Yoksa alabileceğim daha uyumlu RAM var mı? Bu arada laptopu da haftaya alacağım ve ikisinden birini alacağım. RAM...
  11. m1tRex

40000 TL laptop önerisi

Bu civarda laptop önerir misiniz? 40k yı fazla geçmek istemiyorum. 25k fiyata rtx 4050 lenovo loq almayı düşünüyordum ancak eğer gerçekten vereceğin farka değer dediğiniz bir cihaz olursa almayı düşünüyorum. 1726012355 Bu arada 15k fazla verip 4050 den 4060 karta geçmeyi mantıklı bulmuyorum. Bu...
  12. m1tRex

Vergisiz telefon hala alınıyor mu?

Ben Hepsiburada üzerinden Samsung m34 almayı düşünüyorum. Acaba hala öğrencilere vergisiz telefon olayı var mı? Birde linkteki telefon vergisiz alınabilen bir telefon mu...
  13. m1tRex

Gölbaşı Eymir KYK yurdu hakkında bilgisi olan?

Bana Ankara Gölbaşı Eymir kyk yurdu çıktı ancak hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. Bu yurt hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım yeni yapılan bir yurtmuş.
  14. m1tRex

Ankara'da üniversite öğrencilerine verilen imkanlar nelerdir?

Ben Ankara'da üniversite kazandım. Acaba üniversite öğrencilerine verilen imkanları yazabilir misiniz? Mesela spofity, YouTube indirimli. Başka ne gibi imkan sağlıyorlar? İnternet desteği vs. var mı? Veya müze gibi yerler için indirim oluyor mu? Bir de öğrenciye özel abonman diye bir fırsat...
  15. m1tRex

Laptop önerisi rtx 4050-4060

Arkadaşlar yakında laptop alacağım. Bütçem biraz bağımsız olacak. Ben 4050 almayı düşünüyorum. RTX 4050 alacaksam 25k fiyata bu modeller var...
  16. m1tRex

40gb ram mi yoksa 24gb ram mi mantıklı?

Linkteki bilgisayarı alacağım. Bu bilgisayara kaç gb ram taksam karar veremedim. ddr5 4800 mhz ram destekliyor. Bunu 4 yıl sonrasını düşünerek alacağım. Zaten 8gb ram takılı. Buna 16 gb ram mi ilave edeyim yoksa 32 gb ram mi ilave edeyim. Bilgisayarı genellikle veri işlemleri için kullanacağım...
  17. m1tRex

Öneri 20-25k laptop önerisi

Bu bütçede öneriniz nedir? Ben 3 laptop arasında kaldım. 8 gb ram olan bir şey alırsam 16gb ram takviye yapacağım...
  18. m1tRex

Kasam ne kadar eder?

Bilgisayarımı satacağım. XFX RX 580 8gb ekran kartı Xeon x5660 işlemci 4 fanlı ışıklı kasa Aerocool 600w psu Samsung 8gb ddr3 ram x58 pro anakart 500gb samsung hdd 240gb apacher panther ssd
  19. m1tRex

Dalış gözlüğü önerisi

Daldığımda denizin altını net bir şekilde görsem benim için yeterli. Ne tarz bir şey almam gerekir. https://www.decathlon.com.tr/p/yetiskin-dalis-maskesi-gri-100/_/R-p-169652?mc=8491466&srsltid=AfmBOooD--DvGdXvAk_rxZ-05kkpnHOIeDEXQXgTt4ONE7IcUqCSlGyPYis Üstteki gibi bir şey almam mı gerekir...
  20. m1tRex

Öneri İstatistik bölümü öğrencisi için laptop önerisi

İstatistik bölümü için tahminen nasıl bir laptop almam gerekir? Kafamda bir şeyler oluşması için soruyorum. Bütçenin ne kadar olması gerektiğini de bilmiyorum. Gerekli programları rahat ve hızlı bir şekilde çalıştırsın yeter.
Geri