Arama sonuçları: *

• Users: aercans
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Turkcell fibernet tarife ikilemi

Merhabalar, turkcell 1000 mbps fibernet almak istiyorum ama 2 farklı kampanya sunuyor bana. Birincisi 1000 mbps 800 tl aylık olmak üzere 12 ay taahhütlü 9600 tl yıllık maliyeti var. Diğeri ise 1000 mbps 3 ay youtube premium hediyeli ve ilk 2 ay ücretsiz olmak üzere sonraki 10 ay 900 tl toplamda...
  2. A

Mousepad karmaşası ve öneri

Merhabalar, ben yoğunlukla steam pubg oynuyorum ve 2 farklı mousepad var. Xrades ofis ucgen(70 veya 80 speed 20 veya 30 kontrol) ve klassegear longteng huoyun(50 speed 50 kontrol). KLASSEGEAR kullandığımda lazer, holo ve iron side spray kullanımda xrades olana göre çok daha iyi ama tüm scoplarda...
  3. A

1500-2000 tl oyuncu bilgisayar masasi onerisi

Merhabalar üzerine kasa, 27 inç monitör ve mouse, mousepad vs sığacak ve en az 78 cm yüksekliğinde(ayaklarım uzun olduğu için en az 80 cm olabilirse daha iyi ve rahat olur benim için) ve bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum.
  4. A

Laptop Soğutucu Önerisi

Merhaba, 17,3 inç laptopa amazon üzerinden soğutucu bakıyorum. Liste yaptım ve sizce hangisi daha iyi? 1741969276 Bunların haricinde sadece amazon üzerinden başka bir öneriniz varsa bekliyorum, teşekkürler.
  5. A

40000-45000 tl laptop onerisi

Merhaba, 144 veya 165 hz ve üzeri, 17 inç ve üzeri, en az 16 gb ram, 500 gb - 1tb ssd, 4060 veya 4070 ekran kartlı ve mümkünse amd işlemci olmazsa intel de olabilir bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum
  6. A

45000 tl laptop onerisi

Maksimum 45000 tl alınabilecek 165 hz ve üzeri tazeleme hızına sahip, 17 inc uzeri min 16 gb ram 500 gb - 1 tb ssd amd işlemcili 4070 ve üzeri oyuncu laptop önerisi yapar mısınız
  7. A

Ryzen 9800x3d v rtx 5080 darbogaz yapar mı?

Bu sistemi bu monitör ile kullanacağım, darboğaz olur mu?
  8. A

Pwnage trinity cf vs Atk blazing sky f1 pro max vs Hitscan Hyperlight

Palm tutuyorum ve sizce hangisi bu tutus için daha uygun olup, tercih edilebilirdir?
  9. A

Atk blazing sky f1 pro max vs Pwnage trinity cf

Merhabalar, ben palm tutuş kullanıyorum ve birini tercih edeceğim. Sizce hangisi palm tutuş için daha uygun? görselde shape mevcut, buradan bir yargıya varılır mi?
  10. A

Rtx 5080 ekran kartı ve 7800x3d vs 9800x3d

Merhabalar, rtx 5080 ekran kartı ile 1440p çözünürlükte bu iki işlemci arasında ne kadarlık fps farkı oluşuyor. Yani aralarında ki fiyat farkına değecek bir performans farkı var mı?
  11. A

Beyerdynamic DT 990 pro 250 ohm kulaklıklar hk.

Merhaba, fps oyun amaçlı beyerdynamic DT 990 pro 250 ohm ve sound blasterx g6 almayı düşünüyorum. Ama aşağıda attığım üç farklı linkteki aynı olan bu kulaklıkların fiyatları farklı. Acaba özellikleri mi farklı bunlar 250 ohm ama anlayamadım, sipariş verirken bunu bilmek için size soruyorum bir...
  12. A

Beyerdynamic DT 990 Pro Special Edition Referans Kulaklık 250 Ohm alınır mı?

Merhabalar, bu kulaklık(250 ohm) ile soundblasterx g6 ses kartı ile fps oyunlarında ses kasmak amacı ile kullanmayı düşünüyorum. Bu kulaklık alinir mi? Birde referans kulaklık denmiş neden? Bu modelin birçok varyasyonu mevcut mesela buradaki gibi. Neye göre nasıl tercih edilmeli bu 990 pro...
  13. A

Ses karti ve jack uzatma kablosu alirken nelere dikkat etmeli?

Merhaba, ben fps türü oyunlar oynuyorum ve ses kasmak benim için çok önemli. bende truthear zero blue iem, ugreen ses kartı ve Jack uzatma var. Daha üst düzey ses kartı almayı düşünüyorum. Sizce ses kartı ve Jack uzatma alirken neye dikkat etmeliyim? Hassasiyet, empadans vs. Bendeki ürünlerin...
  14. A

Gaming Ses karti önerileri

Merhabalar fps oyunları için truthear zero blue iem kulaklığı için usb ses kartı arıyorum. Sennheiser gsx1000 tarzı bir ses kartı arıyorum ama yok, satılmıyor. Bu ses kartını buldum, sizce bununla ayak seslerini iyi kasabilir miyim? Veya sizin bir öneriniz olur mu? Teşekkürler...
  15. A

Logitech g309 alınır mı?

Merhabalar, bu mouse shape olarak tam bana göre mükemmel. Ama adamlar pilli mouse yapmışlar, pili takınca 20 gr kadar ağırlığı artıyor ve sürekli pille uğraşması cabası. Yani millet 8k wireless mouse yapıyor, sen koskoca markasin logitech niye pilli yapıyorsun, pil mi kaldı bu devirde... sizce...
  16. A

Wlmouse beast x mini vs Ajazz am3 max mini

Merhaba, ben küçük elli olduğun için mini mouse ve palm tutuş kullanıyorum. Özellikle ajazz marka olan sitesinde shape bilgisi pek yok. Sizce hangisi palm tutuş için dah la uygun olur
  17. A

Mouse shape hakkinda bilgi

Merhabalar, ajazz am3 max almayı düşünüyorum. Bu mouse palm tutuş için mi yoksa claw tutuş için mi daha uygun olur? Birde trendyol üzerinden bir satıcı Smith am3 max diye farklı bir isim üzerinden satışa koymuş ama urun görselleri aynı, sizce buradan alinir mi...
  18. A

Mousepad onerisi pubg pc

Merhaba, pc pubg oynuyorum ve klassegear mousepad alacağım sizce hangisi daha uygundur? Pro serimiz %70 Speed %30 Control Longteng serimiz %50 Speed %50 Control MPC480 Serimiz %90 Speed %10 Control GSR Serimiz %20 Speed %80 Control
  19. A

Palm grip mouse öneri

Merhabalar, sizden safkan sadece palm grip 4000 hz rapolama hızı ve 12 cm civarı boyu olan mouse önerisi bekliyorum. Vgn dragonfly kullanıyorum. Bunun haricinde sadece palm grip tutuşu olan mouse önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  20. A

Palm grip mouse önerileri

Merhabalar, sizden safkan sadece palm grip 4000 hz rapolama hızı ve 12 cm civarı boyu olan mouse önerisi bekliyorum. Vgn dragonfly kullanıyorum. Bunun haricinde sadece palm grip tutuşu olan mouse önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Geri