Arama sonuçları: *

• Users: alenowl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. alenowl

Ryzen 5 7500f + 5070 sistem alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-prime-b650m-k-ddr5-6400-oc-hdmi-vga-m-2-am5-p-HBCV000055CBNM?magaza=SUFLYDEPO&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.62.8...
  2. alenowl

Exvega vesta 2025 alınır mı

Arkadaşlar Exvega Vesta 2025 İtopya'da indirimi girmiş. Ben de koltuk arayışındaydım. Sizce alınır mı? 8knin hakkını verir mi? Belimde bir tik ağrıyor şu an kullandığım koltuktan dolayı. Hızlı bir şekilde değiştirmek istiyorum. Önerilerinize açığım. Bütçem 8K bir de Andromeda'dan ne farkı var?
  3. alenowl

Pc ye 100k verilirmi?

Arkadaşlar merhaba bir sisteme(sadece kasa) 100k verilirmi sizce yani yaşım biraz genç birazdaha ekleyip 125cc motorda alınabilir alınmasa bile yani bir sisteme 100k verilirmi 60k lık hazır sistemler iş görmez mi?
  4. alenowl

90k bandında toplama sistem önerisi

90k fiyat bandında rtx ekran kartlı ve AMD işlemcili bir sistem toplamak istiyorum birazda gösterişli dursun masada kasa olarak h9 elit düşünüyorum diğer parçaları seçemedim siz tavsiye edebilirmisiniz?
  5. alenowl

Wraith w75 alınır mı

Başlıkta belirttiğim klavyeyi çoğu kişi çok övmüş bir o kadar da gömmüş sizce alınır mı? Basmama veya spam gibi sorunları olur mu ve seated Black versiyonunda tuşlar gece belli olmuyormuş ekstra keycaps almakta çok maliyetli olur onun yerine Darmoshark K8 alınır mı?
  6. alenowl

70-80k bandında sistem toplama

Merhaba. 70.000-80.000TL bütçem var kasa toplamak istiyorum bu fiyata alınabilecek en iyi sistemi önerebilir veya toplayabilir misiniz? Çoğu parçanın ASUS olması taraftarıyım yardımlarınız için teşekkürler. Kasayı oyun amaçlı ve render ağırlıklı kullanacağım.
  7. alenowl

Usb'ye CS yükleyip başka bir bilgisayardan açma

Arkadaşlar. Programlama dersim var ve boş gecicek. Arkadaşlarımla oynamak için usb ye cs 1.6 gta vice city felan yükleyip labavatuarda açabilirmiyim? Cs yi benim usb den tüm sınıftaki pc lere yükleyip sunucu açarak online oynicaz.
  8. alenowl

A1 ehliyet için cross motor önerisi

Arkadaşlar merhaba, 16 yaşında A1 ehliyet alacağım. Motorun CG tarzı şeyler olmasını istemiyorum. Racing tarzı veya cross önerebilir misiniz?
  9. alenowl

Sonynin garantisini Türkiye'de devam ediyormu

Arkadaşlar yakında ps5 slim alıcam ve sony Türkiye'den çekildiği için garantisinin devam edip etmediğini bilmiyorum çoğu alışveriş sitesinde ithalatçı garanti yazıyor ve onlarda güven vermiyor bildiğiniz sony eu garantili satan mağazalar varmı?
  10. alenowl

Seri numarası ile garanti

Merhabalar. Arkadaşımla kulaklıkları takas ettik jbl 520bt verdim oda soundcore q20i ama arkadaşımın faturasında diğer aldığı eşyalarda olduğu için fatura kağıdını veremedi ama kutusu bende eğer bir şey olursa anker e seri numarası ile garanti verebilirmiyim?
  11. alenowl

Yeterli düzeyde bilgisayarım var PlayStation 5 almalı mıyım

1050 ve i7 si olan kasam var. Kasayı yükseltmek istesem de bi kaç yıl beklemem lazım o yüzden PlayStation 5+ PS plus almak cazib geliyor. Hayatımda hiç konsol sahibi olmadığım için PLAYSTATİON alsam sıkılırmıyım? oyunları eğlenceli gelirmi?(hikayeli oyun hiç oynamadım) bir ara bilgisayarıma xbox...
Geri