Arama sonuçları: *

• Users: tutsky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

EV ISITMA + SICAK SU ÖNERİ

Selamlar , Doğalgaz abonelıgı alamadım yapı ruhsatımda sıkıntı oldugu ıcın . bebek var evde kış geldi kapıda. 3 seçenek buldum, 1- elektrikli kombi ( ısıtma ve sıcak su performans düşük elektrik faturası cok gelir diyorlar ) 2- ısı pompası ( performans yuksek ama ılk kurulum malıyetı 180-200 bin...
  2. T

SİSTEME EK SSD TAKMA YARDIM

Arkadaslar selam , sistemime arkadasımın eski ssd sini ek olarak takacagım hafıza arttırmak amaclı. takmadan once ssd yı sıfırlamam gerekır mı veya taktıktan sonra bıcımlendırıp normal bır sekılde kullanabılır mıyım ? Nasıl bır yol ızlemem gereklı yardım eder mısınız
  3. T

ETHERNET ÇOKLAMA İÇİN YARDIM

Arkadaşlar ben yeni ev yaptırdım daire içine her odaya modemden kablo cektım masaustu gamıng pc den duvardakı ethernet girişine takınca internet gelıyor mis gibi ama playstatıona yapmayı unuttum aynı monıtorden goruntu alıyorum duvardakı tek porttan ethernet kablosunu coklayabılmem ıcın swıtch...
  4. T

RTX 5080 NVİDİA AYARLARI

Herkese selam 9800x3d ve rtx 5080 PC kurulumunu yaptım şimdi win 11 , nvidia driver ve app yükledim denetim masası ayarları nasıl olmalı ? Yüksek performansa çektim güç yönetimini sadece . Başka yapmam gereken bir ayar var mı bide appten yumuşak hareketi aktif ettim
  5. T

WİNDOWS 11 HOME LİSANS KEY NERDEN ALINIR

merhaba windows 11 kuracagım akşam lisans almak ıstıyorum en kolay uygun kod alım şeklinden nerden alınır neresi guvenılırdır ?
  6. T

İNNO3D RTX5080 X3 ALINIR MI

Arkadaşlar İnno3d X3 RTX5080 e gücüm yetiyor. diğer markalara çıkamıyorum fiyat olarak. 5070ti falan istemiyorum 5080 alamazsam gider 9070xt alırım. İNNO3D X3 RTX5080 alsam sıkıntı cıkarır mı bana sıcaklık değerleri nasıldır kullanan varsa tavsiye eder mı ?
  7. T

9800x3d + 9070XT 750W PSU YETERLİ Mİ

Arkadaslar selam , 7500f + 4070 sistemimde 750W+80 Bronze Fury marka PSU var , 9800x3d işlem + 9070xt ekran kartı alacagım . 750W+80 Bronze powerboost fury marka psu yeter mı sıkıntı cıkarır mı ? 7500f+ a620m anakart + 4070 ekran kartını da ıkıncı elden satacagım 9 aylık kutulu faturalı...
  8. T

1080 p den 2k ya geçtim işlemci önerisi lütfen

Herkese merhaba, 7500f + 4070 sistemimi 1080p de kullanırken bir hevesle samsung g5 2k 32 inç monitör aldım, işlemciyi 9800x3d ve msi b850 anakart ile güncelleme düşüncem var ve 4070 ile devam etmek istiyorum. bu şekilde bir sorun yaşar mıyım önerileriniz nelerdir ?
  9. T

9800x3d Anakart Önerisi

Merhaba Herkese , Colorful A620m 7500f + 750 W PSU + RTX 4070 kullanıcısıyım. Upgrade yapmak istiyorum 9800x3d ye geçeceğim. MSI B840 düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Ekran kartımı da 9070xt olarak güncelleme planım var . PSU yeterli olur mu ?
  10. T

SİSTEM YUKSELTMESI TAVSIYE LUTFEN

Merhaba, Güncel sistemim şu şekilde ; 9 aylık sistem fakat güzel para kazandırdı bana yükselteyim diyorum. 7500f / COLORFUL A620Mv14 pro / CORSAIR VENGEANCE 6200MHZ DDR5 32 GB / PATRIOT P320 1 TB / COLORFUL RTX 4070 / MSI MAG FORGE 100R / POWERBOOST 750W / POWERBOOST NOBLE 120MM SIVI / HP OMEN...
  11. T

ORTAM HAVA SOGUTUCU TAVSIYE LUTFEN

Merhaba herkese , evliyim eşim benım masaustu sıstemı cocugun odasından kaldırmamı ıstedı sıstemı bende gıyınme odasına kurdum. 6m2 cıvarı bır alanda kullanıyorum sıstemı ama çok sıcak oluyor , yatak odasındakı klıma da 9luk cok etkı etmıyor. vantılator almayı dusundum de baska bır yontem...
  12. T

TURBOX SISTEM YARDIM

herkese merhaba, 6 yasında bır cocuk mınecraft delısı ona bır sıstem toplamam lazım. trendyoldakı turbox hazır sıstemler mınecraft gta valorant vs gibi oyunları rahat oynatır mı ? i7 4770 rx580 16 gb ram 512 ssd. 100hz monıtor 24'' ile 13k klavye +mouse dahıl. Anne-baba bosandı cocuk babada...
  13. T

DEXTER UPS ÇALIŞMIYOR

merhaba herkese, dexter marka ups kullanıyorum 3 yıldır kasa ve monıtor ıcın , tatile gitmeden fişi çekip gittim 6 gün boşta kaldı , gelip fişi taktıgımda hiçbir tepki vermıyor. acaba ıcındekı batarya mı bosaldı 24 saat fıste durdu hala tepkı vermıyor. tamırı mumkun mu yoksa çöp mu oldu yardımcı...
  14. T

Android Telefon Önerisi

Herkese merhaba, 14Pro MAX kullanıcısıyım 3. yılı doldu. Zaten sıkılmıstım İOS'tan değiştirmek istiyordum . Baska bir olaya sinirlenip telefonu cok sert yere vurdum sol tuşları calısmıyor su an . En az 3-4 yıl iadare edecek , sosyal medya ve oyun odaklı hangi telefonu onerırsınız ? s25 ultra yd...
  15. T

IPHONE 14 PRO MAXTAN ANDROID GECME ISTEGI

Selamlar herkese , İphone 14 pro max kullanıcısıyım 3 yıldır ılk cıktıgında almıstım . telefondan oyun oynamayı sevıyorum . cok sıkıldım iostan , androide gecme ıstegım var acıkcası. telefonda ıstedıgım ozellıkler hızlı olmalı , ekran akıcılıgı guzel olmalı ve sosyal medyada story atarken o...
  16. T

VALORANT PREMIER TAKIM ARANIYOR

VALORANT PREMIER TAKIMI EKSIK OLAN VARSA EGER BUGUN KENDI TAKIMIM DAGILDI , SON 1 YILDIR PREMIERLERDE OYNUYORUZ DIA ELODAYIM SUREKLI HER MAC 13-25 ARASI KDA MEVCUT ÖNCÜ OYNAMAMA RAGMEN TAKIMI EKSIK OLAN VARSA YAZABILIR.
  17. T

XBOX SERIES S DEPOLAMA ARTTIRMA

Arkadaslar selam , R7500f / 4070 ddr5 sistemim var fakat bir de Xbox series S cihazım var . Pcde FPS oyunları oynuyorum Xboxta ise UFL , İt takes Two , Fc oyunlarında takılıyorum. Series S cihazımın depolama alanını nasıl arttırabılırım ?
  18. T

Kapı koruma aparatı önerisi

Arkadaslar merhaba, sıfır araba aldık daha 4 bin km de . eşim cok dikkatsiz kapıyı acarken dar park edip birden acıyor baska arabalara duvara ne varsa çat diye vuruyor. Kapı kolunun hizasını nereye vurduysa artık taş izi gibi göçüğe sebep olmus. Hem o göçüğü kapatacak hem de zarar vermesını...
  19. T

7500f için tek fanlı sıvı sogutucu yeterli olur mu ?

Merhaba, 7500f için Sıvı sogutucu alacagım . Tek fanlı veya 240mm çift fanlı hangisi en uygun olur ? tesekkurler..
  20. T

Ryzen 7500f ısı normal mi ?

Arkadaslar herkese selam, 40 dk lık fc25 sıcaklık degerlerım goruntudekı gıbı , Ekran kartım 4070 maks 55 derece , işlemci max 87 dereceyı gormus ortalaması da 81 derece, stok fan ıle kullanıyorum bu degerler nasıl ? kule tıpı sogutucu almam acıl bır durum mu sızce ?
Geri