Arama sonuçları: *

• Users: Elivish
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Lian li galahad ıı lite 240 sıvı soğutu fanlardan çok ses geliyor

arkadaşlar sıvı soğutucuyu yeni aldım fanlardan çok ses geliyor anakartımda sys fan girişi 1 tane olduğu için çoğaltıcı aldım fanlarda bi problem yok ama sıvı soğutucunun fanları çok hızlı çalışıyor bios ayarı yapıyorum değişmiyor herşeyi denedim ne yapmam gerek bunu nasıl sessiz moda alabilirim
  2. E

Sıvı soğutucunun fanlarından çok fazla ses geliyor

arkadaşlar yeni kasa + yeni sıvı soğutucu aldım aldığım sıvı soğutucunun fanları çok yüksek devirde çalışıyor çok fazla ses geliyor nasıl ayar yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
  3. E

Rtx 3080 soru acil cevap

İkinci el bir rtx 3080 satın alacağım ekran kartında Lhr diye bir şey var adam btc miner yapmadım diyor ama donanım şirketim var diyor vds hizmet verdim insanlara ekran kartıyla diyor alınır mı? tertemiz ZOTAC marka
  4. E

Rtx 3080 soru acil cevap

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı alacağım şimdi arkadaş ben bu ekran kartlarıyla vds hizmeti verdim diyor problem çıkarmı
  5. E

Rtx 3080 ryzen 5 5600 darboğaz yaparmı

Rtx 3080 ryzen 5 5600 darboğaz yaparmı ona göre ryzen 7 5800x3d yada 5700x3d alacağım rust için
  6. E

Monitör için stand soru

Asus tuf 180 hz monitörüm var bunun nottu baydı f80 monitör standına uyumlu olduğunu nasıl anlarım
  7. E

Yeni ram aldım soru acil

Arkadaşlar yeni ram aldım MHz 3200 çektim ama diğer rami 3200 MHz ye çekemiyorum nasıl yapıcam birisi 3200 birisi 2133
  8. E

Anakart bilgisi olan arkadaşlara ramle alakalı soru

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro AT anakarta sahibim anakart 32 gb ram destekliyor ama benim anlamak istediğim şey şu tek ram slotumu 32 gb alıyor yoksa 2 ram slotunun toplam ram kapasitesi 32 gbmi 16x2 32 gb
  9. E

Bi anakarta 16x2 8x2 ram takılırmı

4 ram slotlu anakartım var yeni ram aldım 32 16x2 fazladan 8x2 16gb ram var ikiside 3200mhz ve aynı markalar 2 slota 32 gb 2 slota 16 gb taksam çalışırmı
  10. E

Mikrofonla alakalı soru

Arkadaşlar ikinci el quadcast almakmı mantıklı yoksa sıfır solocast almakmı mantıklı sizce
  11. E

Arkadaşlar ikinci el kaliteli bi yayıncı mikrofonu öneri

Arkadaşlar ikinci el kaliteli bi yayıncı mikrofonu almayı planlıyorum fiyat performans olarak ne var
  12. E

Arkadalar pcde hiçbir oyun açık değil pc 5 gb ram kullanıyor

arkadalar pcde hiçbir oyun açık değil sadece video izliyorum pc 5 gb ram kullanıyor
  13. E

RTX 2060 SUPER RYZEN 5 5600

arkadaşlar rtx 2060 super ryzen 5 5600 ile rustta 70 fps alıyorum normalmidir 700 kişilik serverda
  14. E

Arkadaşlar ikinci el işlemci alıcamda ne tür testler yapmam lazım

arkadaşlar ikinci el bi ryzen 5 5600 alıcam fiyatı 2800 tl hangi uygulamadan test yaptırmam lazım adama
  15. E

AM5 ANAKART BÜTÇE 3.5

arkadaşlar en ucuz fiyat performans bir am5 anakart almak istiyorum önerisi olan varmı fiyat maks 3.5 5 işlemciye para kalmıyor çünkü
  16. E

Pcyi yenilemeyi düşünüyorum yardım

şuanki kullandığım pc rtx 2060 super 8 gb intel i5 10400f msi b 560m pro e 500watt psu 16 gb ram 3200 mhz 512gb ssd 1tb hdd rust rainbow six işlemci oyunları oynuyorum hikayeli oyunlarda oynamak istiyorum neler almamı önerirsiniz intel işlemcimi alayım anakart değiştirip yoksa am5 bir anakart...
  17. E

Ekran kartı işlemci sorusu

Arkadaşlar rtx 2060 super 8gb ekran kartım. Ryzen 5 5600 iş yaparım oyun oynatırım güncel oyunları 1080p düşük orta
  18. E

İkinci el işlemci ….

Arkadaşlar merhaba normalde ikinci eli 3500 4000 tl olan işlemciyi 2800 TL’ye satıyor arkadaş işlemciyi kullandığını söylüyor ama işlemcinin görüntü olarak durumu pis gibi ama çalışıyor dedi işlemcinin bi problemi olmadığını arkadaşa ne gibi bi test yaptırırsam anlarım sağlam olduğunu
  19. E

beyler kasanın içinde tepede ve işlemci yanındaki fan çalışmıyor ne yapmam lazım

beyler durum konu başlığında yazan gibi pc sorunsuz çalışıyor ama kasa içindeki 2 fan çalışmıyor ne yapmam gerek
  20. E

Pc bozuldu beyler yardım

beyler selam 3 gün önce bilgisayarın mavi ekran vermesiyle başladı her şey yüksek ekran kartı sıcaklıkları yüzdelik olarak yüksek ekran kartı kullanımı vs bunu düzelttim ekran kartının fanları çok tozluydu ama 3 gün sonra yani bugün kasadaki 2 fan çalışmıyor 2 tanesi çalışıyor ekran kartı fanları...
Geri