Arama sonuçları: *

• Users: tarikko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

9500e iPhone 11 alınır mı

Alayım mı yurtiçi iPhone 11. 9500 veriyor face id aktif alıp kaça satarım acil
  2. T

Param güvende ile telefon alınır mı? Öneri var mı?

Param Güvende ile cihaz alınır mı? Bu arada fiyat nasıl? Samsung Galaxy S22 buldum TR cihazı. Kasada darbe falan varmış biraz. 9.500e veriyor. Alayım mı? Aynı paralara nothing phone 1, iPhone 11 ve s22 gözüme kestirdim. Aynı zamanda a54 bulabilirim. Bu fiyatlara başka öneriniz var mı? 3-4 yıl...
  3. T

Galaxy S22 Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Samsung s22 buldum. Tr cihazı, kutu var kasada deformeler varmış. Ne dersiniz? 9.500e alınır mı? Bu fiyatta başka öneriniz var mı? Bu fiyata s22 alırsam kâr koyarak satabilir miyim?
  4. T

Sınıftan nefret ediyorum

Ben gerçekten bıktım artık. 1 hafta önce x hocasının dersinde uyudum çünkü migrenim var ses çok kulağımı kapatıyorum kafamı kapatıyorum öyle uyuyorum. Beni kaldırdı hocam başım ağrıyor migrenim var dedim dedi ki x konusu hakkında araştırma yapıp bunu söyleyeceksin falan. Tüm sınıf kahkaha...
  5. T

Astarsız sprey boyanın üstüne vernik olur mu

Bir dolap boyadım spreyle ancak tırnağı vurunca soyuluyor. Astar atmayı unuttum. Astar atmadan sadece boyanın üstüne vernik atarsam kurtarır mıyım?
  6. T

Medya oynatıcı hoparlöre nasıl bağlarım?

Evde bir cd oynatıcı var ve hoparlör var. Aşağıdaki kabloların uçlarını kesip hoparlörün uçlarına taksam olur mu?
  7. T

Araç teybi evde nasıl kullanırım

Kilerde bi teyp buldum ses sistemini elektriği nasıl yapacağım bilen yazabilir mi
  8. T

Eski aracımızın fotoğraflarını nereden bulabilirim

Eski aracımızın fotoğraflarını bulmak istiyorum, bir kaç kere ilana girdi plaka açık şekilde yayınlandı ancak ilandan kaldırmışlar nasıl bulurum fotoğrafları?
  9. T

Kardeşler arasında ayrımcılık

Küçük kardeşim var o lgsden önce yeni tablet ve telefon sahibi oldu ben lgsyi bitirdim anca orta durumda çok iyi olmayan bir telefon aldılar. kardeşimin her istediği yapılıyor gratise gittiğinde kendini kaybediyor dünyanın harcamasını yapıyor tek gidişte ben kendime 8 yıldır tshirt dahi...
  10. T

Kendimden çevremden ailemden her şeyden utanıyorum

Herkese iyi geceler. Biraz üzgün hissediyorum buraya yazmaya karar verdim. Kilomdan dolayı sürekli dalga geçiliyor artık rahatsız oluyorum dokunmaya başlıyor evde annemin kardeşime uyarak bana engelli demesi. Evdeki kardeşimden bile obez gibi laflar duyuyorum artık canımı sıkıyor bu konu...
  11. T

Touareg 3.2 alınır mı?

Arkadaşlar dayım 3.2 touareg almak istiyor, bu aracın sıkıntıları nelerdir? şanzıman motor güzel midir? 2004 model v6 motorlu siz düşüncelerinizi yazın ben dayıma göstereceğim yazdıklarınızı
  12. T

VPN ile internet kullanınca daha mı fazla fatura geliyor?

Merhabalar arkadaşlar, malum Instagram engellendi, VPN kullanıyorum. Ancak aylık 15 GB internet hakkım ve iki kere de ek paket (toplam 400 tl) hakkım var, ancak vpn açık kalmış ve faturam 800 TL'ye patladı. Bu normal mi yoksa destek nereden alabilirim aşırı fazla vpn den mi dolayı?
  13. T

Aileme bilgisayar aldırmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Aileme bilgisayar aldırmak istiyorum. Durumumuz orta halli. Benden iki yaş küçük kız kardeşime tablet aldılar hatta telefon aldılar ve LGS sınavına girmeden 2 yıl önce aldılar. Bana LGS sınavına girdikten sonra bir telefon aldılar. Aileme şu ana kadar fazla para harcatmadım...
  14. T

kulaklığın kutusu kırıldı ne yapmalıyım

Arkadaşlar selamlar redmi earbuds basic s modeli var bende, ancak kutusunun kapağı kırıldı sadece kutuyu alabilme şansım var mıdır?
  15. T

Ipone 1011 Tıraş Makinesi

Arkadaşlar, merhabalar! Uygun fiyatlı bir tıraş makinesi buldum ve 1 hafta boyunca kullandım. (Yüz, vücut). Üründen de aşırı memnun kaldım. Fiyat olarak ben 200e aldım şuan 220 civarları birşeydi. Tahriş sorunu yok, T tipi bir makine. Pili de uzun gidiyor tarak çıkıyor, yağ ve fırça da geliyor...
  16. T

Tıraş makinesi yandan kapma yapıyor.

Arkadaşlar güzel ve ucuz bir tıraş makinesi aldım. Ancak bıyığımı almak isterken bazen tahriş ediyor ve köşesi gelince de acı yapıyor. Nasıl önüne geçerim bunun?
  17. T

Aileme bilgisayar nasıl aldırırım?

Merhaba arkadaşlar. Aileme bilgisayar aldırmak istiyorum. Durumumuz orta halli. Benden iki yaş küçük kız kardeşime tablet aldılar hatta telefon aldılar ve LGS sınavına girmeden 2 yıl önce aldılar. Bana LGS sınavına girdikten sonra bir telefon aldılar. Aileme şu ana kadar fazla para harcatmadım...
Geri