Arama sonuçları: *

1. Yusuf_eymen

Xbox 9.nesil alınır mı?

Arkadaşlar FC 26 ve hikayeli oyunlar oynayacağım şuan Xbox 9.nesil düşünüyorum ve en iyisi o diye duydum ayrıca satıcıda önerebilir misiniz? sıfır alacağım şimdiden teşekkürler
  2. Yusuf_eymen

Fc26 için gamepad önerisi

Arkadaşlar FC 26 oynicam gamepad önerebilir misiniz? şuanda aklımda Xbox 9.nesil var bir baktım ama trendyolda falan hangi satıcı güvenilir bilmiyorum hem gamepad hemde satıcı önerebilirseniz mutlu olurum
  3. Yusuf_eymen

PC için gamepad önerisi

Beyler 1 hafta içerisinde sipariş edicem şuanki düşüncem Xbox 9.nesil ama nerden alacağımı bilmiyorum sıfır alıcam trendyolda hepsiburadadaki satıcıları bilmiyorum satıcı önerebilir misiniz? veya farklı bir gamepad ama dediğim gibi düşüncem Xbox 9.nesil
  4. Yusuf_eymen

God of warmı rdr2mi ?

Beyler şuan epicde indirim var ikisinden birisini alacağım sizce hangisini almalıyım rdr2 mi god of war 2018 mi
  5. Yusuf_eymen

Valorant Van 9003 hatası

Arkadaşlar valorant oynamaya çalışırken sürekli bu hata geliyo neden bimiyorum yeni bir Lenovo laptop aldım ilk dafe valorant oynuyorum yardım ederseniz sevinirim
  6. Yusuf_eymen

Yeni alcağım bu laptop iyi mi?

https://app.hb.biz/BSvYbbn6LshE Oyun için kullanıcam çok olmasada yazılım için kullanıcam sizce nasıl bir laptop kaç yıl götürür şimdiden teşekkürler
  7. Yusuf_eymen

Gamepad olarak ne almalıyım

Bütcem 2500 4000 arası bir gamepad alıcam benim bildiğim bir tek dualsense dualshock Ve Xbox kolu var onun dışında çok bilmiyorum daha çok FC 25 pes gibi oyunlar oynicam ama arada sırada hikayeli oyunlarda oynicam sizin önerceğiniz farklı markalarda kapım açık şimdiden teşekkür ederim
  8. Yusuf_eymen

Sistem toplamama yardım edermisin

Bütcem 45 k 50k arası belki 55 k ya bile çıkabilirim hazır toplama fark etmez ekran kartı Nvidia 5000 serisinden olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
  9. Yusuf_eymen

Bu satıcı güvenilir mi? ?

Arkadaşlar krm dünya ürünleri güvenilirmidir ps5 slim cd versiyon alacağım Hepsiburadadan
  10. Yusuf_eymen

Ps5 slim cfi 2016 kodu iyi mi?

Arkadaşlar ps5 slim alıcam cfi kodları varmış bir tanıdığımla konuştum 2000 al dedi fakat bulamadım benim bulduğum 2016 aralarında bir fark varmı
  11. Yusuf_eymen

Dropshipping harammı

Arkadaşlar bu işe başlamak istiyorum dedim fakat bazıları haram dedi.harammıdır helalmı
  12. Yusuf_eymen

Dropshipping harammı helalmı

Arkadaşlar bu soru başlıktaki gibi harammıdır helalmi şimdiden teşekkür ederim
  13. Yusuf_eymen

Girişimciler ne kadar kazanır

Arkadaşlar girişimci olmak istiyorum ortalama ne kadar kazanırlar tanıdıklarınız varsa onlar ne kadar kazanır söylerseniz mutlu olurum
  14. Yusuf_eymen

Girişimcilik nedir ?

Arkadaşlar girişimcilik nedir, zormudur, ne kadar kazanır ve nasıl olunur anlatabilirmisiniz şimdiden teşekkürler
  15. Yusuf_eymen

Black myth wukong Vs god of war Ragnarok

Arkadaşlar bı kaç tane oyun Alican ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyi god of war bir efsane ama taraf tutmayın teşekkür ederim şimdiden
  16. Yusuf_eymen

Gaming gen trden monitör önerisi

Arkadaşlar başlıktaki gibi gaming gen trden bir oyuncu monitörü alıcam 2k çözünürlükte bütçem Max 10000 TL şimdiden teşekkür ederim 1725725437 Ayrıca neden gaming gen tr derseniz site takıntım var
  17. Yusuf_eymen

Bu işlemci yeni çıkcak rtx 5070 i beslerim ?

Merhaba arkadaşlar yeni bir pc toplicam fakat 5000 serisi çıkcağı için onu bekleme kararı aldım kullanmayı düşündüğüm işlemci 7600x rtx 5070 ile 2k da darboğaz yaparmı
  18. Yusuf_eymen

70000 TL bütçe hazır veya toplama sistem önerisi

Arkadaşlar bütçemi daha fazla arttıramam ve ekran kartı olarak galax rtx 4070 süper veya Rx 7800 xt düşünüyorum anakartta en az 2 type c olmalı şimdiden teşekkür ederim
  19. Yusuf_eymen

Rtx 4070 vs Rx 7800 xt

Yeni bir sistem toplicam 7600 X ile kullanıcam sizce hangi ekran kartı daha iyi
  20. Yusuf_eymen

70000 TL toplama veya hazır sistem

Arkadaşlar bütçem 70000 ekran kartı olarak galax rtx 4070 super düşünüyorum dizinde fikirlerinizi beklicem kasada USB 3.2 olmalı ayrıca anakartta 2 type c olsun en az şimdiden teşekkürler 1725444931 Ayrıca monitör ve ekipmanlar dahil değil
Geri