Arama sonuçları: *

• Users: BabaYaga89
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BabaYaga89

Öneri DeepCool LD240 ya da benzeri öneri?

Merhaba Arkadaşlar. 7800x3d ye maalesef mevcut kule tipi soğutucum yeterli gelmiyor. Sıvı soğutma tercih edeceğim sanırım ama dijital göstergeye gözüm çok alıştı. Bu yüzden f/p olarak DeepCool Ld240 modeli gözüme çarptı fiyatı fena değil. Alayım mı yoksa dijital göstergeli benzer bir f/p...
  2. BabaYaga89

Yardım 7800x3d için elimdeki kule tipi yeterli mi?

Arkadaşlar Merhaba, Daha önceki konuda belirttiğim upgrade i yapıyorum. 7800x3d işlemci kullanacağım ve elimde DeepCool AK400 Dijital kule tipi mevcut. 5600 işlemcide kullanıyordum memnundum ama 7800x3d bir tık fazla ısınıyormuş. Bunu kullansam yeterli olur mu? Sıvı soğutmaya şu an...
  3. BabaYaga89

Sistem Upgrade Görüş Alabilir miyim?

Imzada olan sistemi upgrade planlıyorum anakart olarak msi b850m , işlemci 7800x3d düşünüyorum. 1440p de beni ne kadar götürür? 4 5 sene daha upgrade düşünmek istemiyorum. Aklıma yattı ama akıl akıldan üstündür. Görüşlerinizi alabilir miyim?
  4. BabaYaga89

Yardım MSI Mag Forge 100R Rgb Sorunu

Merhaba arkadaşlar, Benzer sorun yaşayanlar olmuş ancak bir çözüme ulaşabilen görmedim o yüzden buraya yazıyorum. MSI Mag Forge 100R kasamdaki ledler çalışmamaya başladı. Pc çalışırken anakart arkasındaki led controller ın güç kablosunu çekip takınca çalışıyor ancak pc açılırken ve devamında...
  5. BabaYaga89

Yardım HDD biçimlendirme Sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Depolama amaçlı kullandığım HDD yi biçimlendirme yapamıyorum ya da low level format atamıyorum. Aslında bomboş bir disk ama biçimlendirme sırasında bu hatayı aldım. Win 11 flash kurulumu sırasında diski silmeyi başarabildim ama windows açılınca bir süre sonra aynı sorun...
  6. BabaYaga89

Yardım Nvidia Smooth Motion Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Sürücüyü 581.15 e güncelledim Smooth Motion özelliği geldi ancak Nvidia App ten etkinleştirdiğimde bazı oyunlar açılmıyor Jedi Survivor ya da Hogwarts Legacy gibi. Özelliği kapattığımda bu oyunlar açılıyor ve oyun açıkken Nvidia App ten Smooth Motion ı açtığımdaysa etki...
  7. BabaYaga89

Yardım Garip bir ghosting sorunu?

Merhaba Arkadaşlar, Samsung Odyssey G5 27” 1ms 165Hz HDR10 QHD VA monitörü kullanıyorum ve bazı oyunlarda Frame Generation ve HDR aynı anda açık olduğunda oyundaki göstergelerde ve karakter yapısında ani ghosting benzeri bir sorun yaşıyorum. Ekran görüntüsü aldığımda görünmüyor o yüzden...
  8. BabaYaga89

Statik Elektrik Sorunu :)

Evet arkadaşlar şimdi enteresan bir konu var. Pc ye bazen oturup mouse a el attığımda statik elektrik sebepli mouse faaliyeti bırakıyor. Restart ta işe yaramıyor pc yi kapatıp açınca kendine geliyor. Mouse gamepower translucent. Başka mouse da deniyorum bir sıkıntı olmuyor ama bu mouseta da her...
  9. BabaYaga89

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Bedava Oyun Alma Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Şu son bir kaç gündür güzel oyunlar verilmekte ama bugunkü Hot Wheels oyununu almayı denediğimde eklediğim resimdeki sorunu alıyorum. Bana özel bir hata değil genel bir durummuş. Bilginiz olsun diye paylaşıyorum.
  10. BabaYaga89

Öneri Anakart ve İşlemci Önerisi (AM5)

Merhaba Arkadaşlar, Bir arkadaşım intel sistemini amd ye çevirecek. Almışken de haliyle AM5 ve f/p bir kombinasyon düşünüyor. Kendisine elimden geldiği kadar yardımcı oldum işlemcimiz 7500f olacak, zaten incehesapta aşağı yukarı her gaming gecesinde bi 7500f oluyor ama anakart konusunda farklı...
  11. BabaYaga89

Silent Hill 2 Frame Generation Kilitli?

Merhaba Arkadaşlar, Silent Hill 2 aldım steamden ama FG kilitli görünüyor aktif edemiyorum nedeni ne olabilir?
  12. BabaYaga89

Öneri Klavye onerisi alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, Blue switch mini kablosuz TR klavye onerebilir misiniz? Bütçe 5k Teşekkürler 1731342356 Biri bir baksın ya yükseltme hakkı kalmadı maşallah 11.11 döneminde konu açması da sıkıntı :D
  13. BabaYaga89

Yardım Bu gaming laptop nasıldır?

Arkadaslar merhaba, Daha önce konu açmıştım ama tekrar sorayım dedim bir arkadaşım için gaming laptop bakiyoruz ben dizustuden cok anlamam 100k yi cok gecmesin dedi son olarak. 2k ekranli ve gerektiğinde evindeki 4k tv ye baglayip 4k da oyun oynayabilecegi bir laptop olarak bunu bulduk. Eger...
  14. BabaYaga89

Yardım Sata3 Ssd ürün tavsiye

Merhaba arkadaşlar. 1 adet sata3 ssd lazim f/p olarak. Şöyle bisey buldum ama marka hakkında bilgim yok. Nasil bir ürün bu sizce? Önerebileceginiz ürünler nelerdir? https://www.teknolojibayi.com/fury-e-sport-1-tb-550mb-500mb-s-sata3-2-5-gaming-ssd-fury1tb?ref=akakce&v=1.29.5 Bir de bu var...
  15. BabaYaga89

Gaming Laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba, Bir arkadaşım için oyun ve yazılım işlerini halledebilecegi bir laptop lazım ben de dizüstü bilgisayar ne severim ne araştırırım hic alakam yok. Bilen arkadaşlar iyi bir laptop önerebilir mi? Bütçe maksimum 80k
  16. BabaYaga89

Ak400 Kule tipine RGB Fan Ekleme

Merhaba Arkadaşlar Bu ürüne https://www.s1nerji.gen.tr/deepcool-ak400-digital-120-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-47815?utm_campaign=akakce&v=1.91.6 Kendi fanı yerine bu fanı koysam uyumluluk ya da soğutma konusunda sorun yaşar mıyım sizce? Aynı fanı egzos fanı olarak da...
  17. BabaYaga89

MSI kasa kule tipi soğutucu uyumluluğu

Merhaba arkadaşlar Msi mag forge 100r kasa kullanıyorum. Kule tipi soğutucu olarak deepcool ak400 dijital ürününe karar verdim görselliği ve performansi açısından. Sorum şu ki bu kasanin maksimum kule tipi sogutucu desteği 160mm ancak ak400 ün toplam boyutunu bir türlü bulamadım. Maksimum...
  18. BabaYaga89

Yardım Farklı marka ram sorunu

Arkadaslar merhaba Biri gskill digeri xpg olmak uzere iki ram kullaniyorum her biri 3600mhz cl18 16gb ve voltajlari da ayni ramlerin. Gorev yoneticisinde ve cpu z de dual calistigi görünüyor. Bazi oyunlarda ani olarak oyundan atma yapıyor. Basit bir bellek tanilama calistirdigimda bu ekranla...
  19. BabaYaga89

Markaları farklı iki ram dual çalışır mı?

Arkadaşlar merhaba, Bu konuda her kafadan başka ses çıkıyor mantıken çalışması lazım ama farklı deneyimi olan varsa söylesin. 16lık 3600 mhz cl18 tek ram in yanına aynı değerlere sahip farklı marka bir ram sipariş edeceğim. Dual channel konusunda sorun yaşama ihtimalim % kaç? Cevaplar için...
  20. BabaYaga89

Öneri R5 5600 için AK400 uygun seçim olur mu?

Arkadaşlar merhaba, R5 5600 ile beraber Gametech freezer HD 2.0 kullanıyorum ve sanırım iki bakır borulu olduğundan istediğim soğutma performansını elde edemiyorum bazen 80 dereceye yaklaşıyor. Deepcool AK400 dijital modelini gözüme kestirdim kullanan deneyimleyen ya da hakkında bilgisi olan var...
Geri