Arama sonuçları: *

• Users: Pazasco
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pazasco

Yenilenmiş Cihaz hk.

Merhabalar,Taksitle telefon alma avantajından dolayı çok cazip geliyor. Iphone 12 pro max alacam aylık ödemeleride güzel.Mükemmel kondisyonda olanını alıcam aylık 3,5. Gönül isterki sıfır telefon alalım ancak tek kalemde o kadar para çıkaramıyorum,taksitle alacamda Daha önce...
  2. Pazasco

Movie Studio 17 mp4 videolarımı kabul etmiyor

Merhaba arkadaşlar,Steam Edition versiyonunu kullanıyorum.GameBar'dan video kaydediyordum önceside, kalite sebebiyle Amd Radeon'un kaydedicisine geçtim ancak şöyle bir sorun var mp4 formatında olmasına rağmen dosyayı kabul etmiyor QuickTime yükledim ancak sorunu çözemedim ayarlardan Enable...
  3. Pazasco

Ekranın her yerinde OK diye yazı var

Bilgisayarı 2.el aldık 2. günde böyle bir sorun ortaya çıktı,başta yoktu satıcı sorumluluk kabul etmiyor
  4. Pazasco

Arabama Teyp alacam ama kararsızım

https://www.trendyol.com/for-x/x-450a-for-x-oto-multimedia-teyp-yeni-nesil-android-p-859619795?boutiqueId=61&merchantId=260682 şöyle bir şey bakıyorum hem car playi hem geri görüş kamerası felan var, İş görür mü acaba? Elinde olan kullanan vs. var mı ürünü almış olan insanlar genelde yorumlarda...
  5. Pazasco

Bilgisayar açılıyor,ekran geliyor ancak windows açılmıyor

imleç bu şekilde kalıyor herhangi bir şekilde ctrl alt delete felan hiç bir şey yapamıyorum. Bilgisayar sıfır alındı daha ilkkez start verdik ve bu şekilde kalıyor lütfen yardım edebilir misiniz
  6. Pazasco

Toplama bilgisayar aldım ekran geliyor ancak masaüstü gelmiyor

Ekran masaüstü gelecekken bu şekilde kalıyor biosa girdim ne yaptıysam çözemedim bu şekilde kalıyor
  7. Pazasco

AMD video kayıt ediliyor yazısını kaldırmak

Sağ üstte çıkan video kaydedilyior bildirimi bende çıksa ama videoda gözükmese bunun gibi bir ayar var mı ? Yada tümden bunu kaldırabilir miyiz aradım ama bulamadım
  8. Pazasco

Sistemim bence düşük Fps alıyor

Merhabalar, 3-4 ay önce hazır sistem aldım ve 7600x işlemcim ve 7800XT model ekran kartım var. Cs2 oynuyorum ağırlıklı olarak ve ayarları en yükseğe çeksemde 200-300 arası fps alıyorum, en düşüğe çeksemde 200-300 Fps alıyorum. youtube'da bi kaç video izledim pc ve amd'den bi kaç ayar...
  9. Pazasco

Aula75 Klavye Bulamıyorum

temudan verilen linklerde Aula markası gözükmüyor garip garip markalar hep, yakın zamanda alan var mı link atabilir mi, Telefondan uygualamada hiç bir şekilde verilmiş linklerden bulamadım
  10. Pazasco

Display Port Görüntüyü geç veriyor

İyi forumlar, yeni pc aldım ve ekran kartımda sadece Display Port giriş var, daha önceki pc'mde ekran kartım farklı bir soketti ve power tuşuna basar basmaz görüntü alıyordum ve 5 saniye içinde masaüstünü görüyordum. Şimdiki bilgisayarım çooook daha iyi ama Power tuşuna bastıktan sonra anakartta...
  11. Pazasco

Alacağım sistemdeki anakartta 1 tane m2 girişi var

merhabalar vok9 sistemi sipariş edicem 7800xt li ekran kartı olan ancak anakartı MSI PRO A620M-E ve bu anakartta tek m2 nvme ssd var, Elimde 1 tb ssd bulnmakta m2 olarak, boşa çıksın istemiyorum anakart özelleştirmeside aşırı tuzlu, biraz araştırdım...
  12. Pazasco

28,500e i7 12700,ddr5 32 rtx4060 alınır mı

hazır sistemi bu şekilde eklemeler yaptım sizce nasıl olmuş, değer mi 13400F e düşüreyim mi arada bi buçuk bin lira oynuyor
  13. Pazasco

İnce Hesap Banka sayfasına yönlendirilirken lütfen bekleyiniz diyor

denemediğim tarayıcı,denemediğim aygıt kalmadı,üstüne farklı bilgisayardan da denedim, olmadı arkadaşımı aradım kart bilgilerimi verdim ondada aynı mevzu. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Yaşadıysa çözümü var mı? Dün Gaming Gecesinde alamadım,şimdi 2000 lira fazlasına hala...
  14. Pazasco

25 bin bütçe sistem önerisi

30bine ddr4 22bine ddr5 var çok kararsız kaldım,basit oyunlar oynuyorum cs,valo,knight gibi beni en az 4-5 yıl üzmücek bi sistem araştırıyorum ama kafa karıştı herkes farklı bişi öneriyor nokta atışı yapmam lazım ne almalıyım?
Geri