Arama sonuçları: *

1. Arda Gökay

Yardım Spiderman remastered memory leak sorunu

arkadaşlar işlemci termal macunu yeniledim sıcaklık değerlerim normal seviyeye indi şimdide bu sorundan müzdaribim oyun ilk15-30 dk arası mukemmel calısıyor ne oluyorsa sonrasında stutter girmeye başlıyor nerdeyse her 10 saniyede 1 stutter giriyor araya internette belki 1000 kişi bu sorundan...
  2. Arda Gökay

Yardım Spiderman remastered fps drop stuttering

selam dostlar oyun içi özellikle şehirde cok fazla takılıyor oyun oyundan zevk alınmayacak şekilde çok önerilerinizi bekliyorum daha önce başka oyunlardada aynı problem gelmişti basıma ama onlar hdd ile alakalıymıs m2ssd ye geçince problemim çözülmüştü ve hiçbir oyunda yapmıyordu şimdi...
  3. Arda Gökay

Windows outlook oturumundan çıkış yapamıyorum

arkadaşlar windowsa bi outlook hesabı ekledim çıkarmaya çalışıyorum bi türlü olmuyor bilgisayara yapıştı resmen eski yerel oturuma dönüş nasıl yapacagım? yeni windows oturumu açtıgımda ise suanki ayarlarım gidiyor her şey ilk windows açılış arayüzüne dönüyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  4. Arda Gökay

Yardım Msi b450m-a pro max m2 ssd ne kadar hıza kadar destekliyor

arkadaşlar kingston kc3000 500 gb modeli elime geçicek ürün 7000 lere kadar okuma hızına çıkıyor fakat anakartım bana kaçına kadar destek verir bilen biri cevaplarsa sevinirim iyi forumlar
  5. Arda Gökay

Yardım dying light 2 stuttering ve fps drop

arkadaşlar sorunun dx12de oldugunu sanıyordum fakat dx11de stuttering oluyor sebebini bilen varmı sadece dying light 2 de bu sorun var diğer oyunlarda olmuyor ryzen 5 3600x ve rtx 2060 super kullanıyorum sıcaklık değerleri ve saat hızlarında hiçbir problem yok sadece ara ara stuttering oluyor
  6. Arda Gökay

Yardım directx 12 bazı oyunlarda stuttering sorunu

arkadaşlar dx11 te hiçbir sorun yok fakat bf5 dying light 2 gibi oyunlarda dx12 de optimize çalışmıyor ve ara ara stuttering oluyor bunun sebebi nedir sistemdeki bütün driverlar falan güncel sadece dx12 geçtiğimde oluyor dx 11 kusursuz çalışıyor önerlerinizi bekliyorum
  7. Arda Gökay

Yardım Laptop harddiski masaustu pc ye takılır mı?

dostlar laptop hddsini masaustu pc ye takabiliyor muyum takilabiliyorsa nasil bilen yardimci olursa sevinirim
  8. Arda Gökay

Yardım Galax rtx 3060 mı asus rog strix 2060S mi? Alınmalı

Arkadaslar islemcim ryzen 5 3600x hangi ekran kartini tercih etmeliyim sizce cok arada kaldim rog strix modeli 500 tl daha pahali iki kartta sıfır onerilerinizi bekliyorum
  9. Arda Gökay

Yardım RX 6600 ekran kartı oyunlarda anlık stutter ve fps drop

arkadaşlar iyi günler günlerdir çözemediğim sorundan kaynaklı belki bilgili biri çıkar diye paylaşmak istedim rx 6600 ekran kartım var pubg valorant ve birkaç hikayeli oyun oynuyorum nerdeyse denediğim tüm oyunlarda stutter ve fps drop sorunu mevcut bildiğim herşeyi denedim (bios update,driver...
  10. Arda Gökay

Yardım millenicom yüksek ping alıyorum

arkadaşlar yeni millenicoma geçtim 60 download 8 upload alıyorum fakat ping 30 çıkıyor oyunlarda bi tık yüksek çıkıyor bunun sebebi ne olabilir nasıl düşürebilirim
  11. Arda Gökay

Yardım amazon globalden alışveriş yapmak ?

dostlarım daha önce amazondan alışveriş yapmadım ve amazondan istediğim bir ürünü amazontr nin sitesinde bulamıyorum amazon tr ile amazon globalin farkı nedir ?siparişi direk amazon globalden sipariş versem ekstra ne kadar ücret öderim bilen biri yardımcı olursa sevinirim bana amazonun detayını...
  12. Arda Gökay

Yardım twitch kanalımda abonelik ne zaman açılacak ?

dostlarım twitch de 1100 takipçim var fakat bu takipçileri sürekli reklam yaparak kazandığım için (instagram vs )belli bir kitlem yok yayınlarımı 1-2 kişi falan izliyor bu partnerlik abonelik olayları falan ne zaman açılacak bi bilen varmıdır ?
  13. Arda Gökay

Yardım sadece pubg de ping sorunu

arkadaşlar valorant ta frankurtta falan serverlarda maksimum 70 ping alırken csgoda falanda 60-70 ping alırken pubgde 180 msde sabitlendir ne yapmam gerekiyor pubg nin sunucularıylamı alakalı dır bu sorun ?
  14. Arda Gökay

twitch takipçilerimi nasıl gizlerim ?

soru basit twitch takipçilerimi gizleminin bir yolu varmıdır ? gözüksün istemiyorum
  15. Arda Gökay

Oyunfor bakiye nakit talebi nasıl yapacağım ?

arkadaşlar oyunfor hesabımdan bakiye nakit talebi nasıl yapacapım bilen varmı ?
  16. Arda Gökay

Yardım arkadaşlar valorant takımı arıyorum

arkadaşlar başlıktada gördüğümüz gibi valorantta silver elo takım arıyorum artık toxic insanlarla karşılaşmaktan sıkıldım güzelce oyun oynamak istiyorum takımı olan veya beni alabilecek varmı aranıza ? ciddi bir takım istiyorum sadece
  17. Arda Gökay

Yardım Bir G/Ç Aygıt Hatası Nedeniyle İstek Yürütülemedi hdd hatası

arkadaşlar 1 tb yeni hdd aldım fakat pc ye taktığımda pc hdd yi görüyor fakat başlatamıyor disk yönetiminden deniyorum bu hatayı alıyorum olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada hatanın sebebi donanımsalmış sanırım :( aydınlatın beni dostlarım
  18. Arda Gökay

Çözüldü✓ PUBG pcde yüklü fakat oyun açılmıyor

dostlarım pubgi pc de yüklü şu anda fakat steam yüklü gözükmüyor başlattığımda ise yükleyin yazıyor 2 saat te indirdim 33 gb oyun ne yapıcam ben ?
  19. Arda Gökay

Yardım 1660 super ekran kartı önümüzdeki senelerde sıkıntı çıkarırmı AAA oyunlarda ?

dostlarım başlıktada yazdığı gibi 1660 super sistem var kuzenimde sizce ona önüzümdeki 2 sene sonra çıkacak oyunlarda yüksek ayarlarda sıkıntı yaratırmı 1080p de 16 gb ram 3600 mhz birde ryzen 5 3600x işlemcisi var eğer sıkıntı yaratma gibi bir durum varsa sistemi 3060 ti ve ryzen 5 3600x e...
  20. Arda Gökay

Yardım valorant pingim arttı

valorantta dün 27-30 ms alırken bugün garip bir şekilde türkiye sunucusunda 45-60 ping alıyorum çözümü varmıdır sinir krizi geçiricem gerçekten yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Geri