Arama sonuçları: *

• Users: corveX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. corveX

BACKROOMS YENİ FRAGMAN!!!!

BACKROOMS YENİ FRAGMAN GELDİİ!!!! NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
  2. corveX

Kule tipi fan öneri lazım!

r5 5600 işlemcim var https://www.gaming.gen.tr/urun/569028/thermalright-assassin-x-120-refined-se-plus-tl-c12rb-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce iyi midir?
  3. corveX

Thermalright Assassin X 120

[H3 id='Enermax+StarryFort+SF21+RGB+4x120mm+Fan+Mesh+Temperli+Cam+USB+3.2+Mid+Tower+mATX+Gaming+Kasa+ECA-SF21-BB-ARGB-01+kasam+var']Enermax StarryFort SF21 RGB 4x120mm Fan Mesh Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower mATX Gaming Kasa (ECA-SF21-BB-ARGB-01) kasam var...
  4. corveX

I7-12600H & RTX 4060 laptop için soğutucu önerisi

i7-12600H işlemcili ve RTX 4060 ekran kartlı bir laptopum var. Oyunlarda CPU 100 dereceyi, GPU ise 85–90 dereceyi görebiliyor. İnternete baktığımda çoğu kişinin de benzer sıcaklık değerleri aldığını gördüm. Yine de kendim için bir soğutucu almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. (1000 TL...
  5. corveX

Steam çizim vitrini altındaki sayı nasıl kaldırılır

fotoğrafın altındakı +3 yazısı nasıl kaldırılıyor bilen varmı ?
  6. corveX

Laptop öneri (40k TL)

Merhaba, Yaklaşık 40.000 TL bütçem var ve laptop önerisi istiyorum. Kullanım amacım genel olarak ofis işleri (internet, Office, video, çoklu sekme) olacak ama aynı zamanda performansı yüksek olsun istiyorum. Ara sıra oyun da oynayabilirim (CS2, Valorant, GTA V, RDR2 gibi; ultra şart değil)...
  7. corveX

Indirme hızı çok yavaş

İnternetle alakalı her şey güzel; pingim, hızım, kasma vs. hepsi normal. Ama bir şey indirirken aşırı derecede yavaş indiriyor, hatta neredeyse hiç indirmiyor bile diyebiliriz. Telefonda indirmede herhangi bir sorun yaşamadım. Sizce sorun ne olabilir? En yeni speed test sonuçlarımı da koydum.
  8. corveX

Interaktif film izleme sitesi

korsan bir şekilde interaktif film-dizi izleyebileceğim bir site varmı acaba netflixten açıyorum ama arkadaşıma yayın siyah ekran gidiyor oyuzden arayış içerisindeyim yardımcı olabilecek varmı
  9. corveX

Interaktif film izleme sitesi

korsan bir şekilde interaktif film-dizi izleyebileceğim bir site varmı acaba netflixten açıyorum ama arkadaşıma yayın siyah ekran gidiyor oyuzden arayış içerisindeyim yardımcı olabilecek varmı
  10. corveX

Riot Games hesap açma

lol için yeni hesap açıcaktım ama sözleşmeyi kabul edemiyorum sebebi ne acaba
  11. corveX

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

ATK Dragonfly A9 Plus Wireless Mouse kullanıyorum. Yaklaşık 2-3 ay önce aldım. Valorant oynarken hızlı hareketler yaptığımda mouse sanki “ışınlanıyor” gibi oluyor. Normal kullanımda ya da Minecraft, LoL gibi oyunlarda bu sorunla karşılaşmıyorum. Ancak Valorant’ta sürekli oluyor. Farklı bir mouse...
  12. corveX

VALORANT SAF GİRDİ SÜRESİ

Valorant’ta saf girdi süresini (raw input buffer) ayarlarda bulamıyorum ve kapalı olması oynayışımı çok etkiliyor. Acaba sadece bende mi yok, yoksa herkeste mi kaldırıldı? Eğer herkeste yoksa, bunu oyunun dosyalarından değiştirerek açmanın bir yolu var mı?
  13. corveX

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

[H3...
  14. corveX

Işlemci sıcaklığı ve termal macun

r 5 5600 işlemci kullanıyorum yaz aylarına doğru işlemci sıcaklığıda arttı tabi stok fan kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum pc yi ve ilk gün ki termal macunumu kullanıyorum mesela şu an oyun felan açık deil sadece opera steam ubisof riot games açık ve 60 65 derecelerde geziniyorum...
  15. corveX

Wolfenstein II: The New Colossus TR yama

[H3...
  16. corveX

Pindirim sitesi güvelimi

https://www.pindirim.com adlı siteden valorant vp almayı düşünüyorum acaba hiç siteyi kullandınızmı ve ya duydunuzmu güvenilirliği hakkında bilgi almak ıstiyorum burdan vp alırsam 100 tl daha az ödicem ve ya baska güvenebileceğim komisyon dahil 2300 tl yatırıp 11k vp alabılcegım sıteler varmı
  17. corveX

Goodbyedpı ıle robloxa gırılmıyor

goodbyedpı kullanıyorum heryere gırrıs yapabılıyorum hatta rorbloxun internet sitesine de gırebılıyorum ama robloxu .exe olarak acamıyorum ve ya yukleyemıyorum sadece vpn ıle oluyor cozumunu bılen varmı acaba?
  18. corveX

Attack Shark R3 Magnesium 8k Hz VS ATTACK SHARK R6 Ultralight

sizce bu iki mouse dan hangısı daha iyi https://attackshark.com/products/attack-shark-r6-ultralight-wireless-8k-gaming-mouse?_pos=1&_sid=bdf31dc67&_ss=r&variant=49322255352106 ( bi tek kendı sitesinde bula bıldım tr ye +22 dolar kargo ücreti var)...
  19. corveX

ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse

yenı bir mouse almayı düşünüyorum bu mouse dikkatimi çekti sizce nasıl güzelmi yada bu fiyata başka mouse onerebılırmısınız https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-f1-wireless-mouse?variant=48451976986817(pro max modelı)
  20. corveX

Rapoo VT9PRO mouse alınır mı?

Rapoo VT9PRO mouse bu mouse gerçek olabılırmı bu nasıl bir fiyat ve özellik...... https://www.epey.com/klavye-mouse/rapoo-vt9pro.html
Geri