Arama sonuçları: *

• Users: MamiKK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MamiKK

Yardım Rgb Çoklayıcı alırken nelere dikkat edilmeli

Kasam asus a21plus Anakart msi b650m pro 360mm sıvı soğutucum var ama rgb kabloları 3 pin fakat anakartımdaki takacağım yer 4 pin bunun için çoklayıcı alıp olayı çözmek istiyorum, alırken nelere dikkat etmeli
  2. MamiKK

Yardım Iki termal macundan hangisi daha iyi?

R7 7800x3d için kullanacağım, 360mm sıvı soğutma aldım ama hangisi kullanayım sizce?
  3. MamiKK

Çözüldü✓ Fan kablosunu nereye takacağım?

BEYLER PSU ALDIMDA her şey OKEY AMA BU ÖNDEKİ 3 FANIN KABLOSUNU TAKIYORUM ÇALIŞMIYOR (Doğru yer değildir belki, ben boş yerlere takıyom.) BUNUN YERİ NERESİ NOLUR YARDIM EDİN ANAKART B450MS2H GIGABYTE
  4. MamiKK

Instagram Instagram çok izlenen videolarımı kaldırdı?

Beyler hiç bi bildirim vs gelmeden çok izlenen 2 videom kaldırıldı (1m ve 900k) bunu niye kaldırdı bunlar? hesap mahvoldu nasıl düzeltilebilir? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  5. MamiKK

EKRAN KARTI KULLANIMI Bİ ANDA %0 a İNİYOR

Ekran kartım 9060xt (yeni aldım) İşlemci r5 5600x (yetersiz mi geliyor?) Darboğaz mı var ne var neden böyle yapıyor bi anda yüzde sıfıra düşüyor 2 saniye felan ondan sonra düzeliyor nolur yardım
  6. MamiKK

R5 5600X v 9060XT FPS DROP - DARBOĞAZ ?

DARBOĞAZ YİYORUM GALİBA ÇOK FPS DROP YİYORUM BF2042, CS2 DE, CON SIM DE, (CS2 DE FPS DROP YOK AMA ACAYİP FPS İM DÜŞÜK, NORMALDE 300-400 ALIYODUM 80-90 ALIYORUM STABİL GEZİYOR) FIVEM/GTA DA SORUN YOK, BEAMNG DE SORUN YOK, FORZA 5 DE SORUN YOK, EKRAN KARTI KULLANIMI Bİ ANDA %0 A DÜŞÜYOR PSU YENİ...
  7. MamiKK

9060XT FPS DROP YİYORUM YARDIM

BEYLER YARDIM EDİN, TÜM OYUNLARDA FPS DROP YİYORUM NE YAPMAM LAZIM RX6600XT DEN 9060XT YE GEÇTİM İŞLEMCİ R5 5600X 32GB RAM VAR B450 ANAKART; EKRAN KARTI KULLANIMI Bİ ANDA %0 A İNİYOR 08.12.2025 TARİHİNDEN GÜNCELLEME * PSU GÜNCELLEDİKTEN SONRA HERHANGİ BİR DONMA TAKILMA FPS DROP VS HİÇBİŞEY...
  8. MamiKK

İnceleme R5 5600X ve GIGABYTE 6600XT EAGLE Sıcaklık Değerleri (WRAITH PRISM içerir)

Ben WRAITH PRISM i iyi sanardım, bu değerleri görene kadar, bence iyi bir soğutucu değilmiş, ben 4 yıl önce felan almıştım, şuan bu fiyata alınmamalı bence. KULE TİPİ SOĞUTUCU İSTEYENLER İÇİN YAZIYORUM, SEÇENEĞİNİZİN ARASINDA BU OLMASIN, GEREKSİZ PAHALI ve SICAKLIK DEĞERLERİ ORTADA. R5 5600X...
  9. MamiKK

İnceleme North Bayou F80 Monitör Kolu İNCELEME

Soru varsa alabilirim, alacak arkadaşlar için bir rehber tarzında konu oluşturmak istedim. Bence Forumda bu eksikti herkesin kafasında farklı farklı soru işaretleri var bende biliyorum bu yüzden bu akıllarda ki soru işaretlerinizi en azından bir nebzede olsa giderebilmek için konuyu açtım, konu...
  10. MamiKK

Çözüldü✓ Ekran kartıma işlemci önerisi?

9060xt aldım, R5 5600X var yeter mi yükseltmek gerekir mi? Yükseltilirse 7K bütçem var AM4 önerilerinizi bekliyorum
  11. MamiKK

Yardım CASHBACK Veren Aktif Uygulamalar Neler?

ÖNERİ VAR MI BEYLER EKRAN KARTI ALCAM+
  12. MamiKK

Yardım 20K bütçe ile alınabilecek en iyi ekran kartı

Aklımda nitro+ 9060xt var 21.799₺ sizce ne almalıyım? İşlemci R5 5600X Ram 32g
  13. MamiKK

Hepsiburadada kupon lazım beyler yardım

Beyler 20.000₺ üstü 1000₺ gibi kupon lazım, laptop alcam aktif kupon var mı
  14. MamiKK

40k bütçeye bilgisayar önerisi lütfen

Beyler 40-45k bütçe var, nvidia amd fark etmez alabileceğim en fp sistem hangisi sizce? Yada kampanyalı sistem mi beklemeliyim?
  15. MamiKK

Yardım Prizli powerbank arıyorum

Şu tarz bişey arıyorum ama hangi marka daha iyi bilmiyorum, aradığım temel özellikler beni uzun süre götürsün, ışığı olsun, 220v priz çıkışı olsun, bide fotodaki gibi şarj cihazları için girş olsun Bu fotodakini alıcaktımda marka iyi mi? değilmi bilmiyorum Size danışmak istedim Depremde komşumda...
  16. MamiKK

Çözüldü✓ WİNDOWS GÖREV ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

beyler ara kısmına tıklanmyıo bile, bu nasıl düzelcek in ternetteki hiçbişey işe yaramadı daha öncedende yaşadığımda format atınca düzeliyorduda format atmak istemiyopurm çözümü yokmu GÜNCELLENDİ** BENİM Kİ ŞU ŞEKİL DÜZELDİ çalıştıra powershell "Start-Process cmd -Verb RunAs yaz enter de...
  17. MamiKK

Csde bunu nasıl yapıyoz

Beyler şu 3 kişi hayatta 1 kişi hayattayı nasıl yapıyoz ismini bilemediğim için ss alıp tarif ediyom
  18. MamiKK

İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

MİLLENİCOM KULLANIYORUM, 4 GÜNDÜR ACAYİP Bİ BANT DARALMASI VAR GİBİ ÇOK AĞIR KULLANABİLİYORUM İNTERNETİ, 100MBPS PAKETİM VAR SPEEDTESTLERDE ACAYİP DALGALANMA GÖRÜNÜYOR, MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞAMIYORUM, WHATSAPP BOTU BÖLGEDE GENEL ARIZA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, ALTYAPI TT FATURAM 650TL. FATURAYI HER...
  19. MamiKK

İcatlardan rahatsız olanlar var mı?

Ben mesela yastıktan acayip rahatsız oluyorum, nefret ediyorum adeta Atletide çözemedim giysem ayrı bi dert giymesem ayrı bi dert dedim ve 1 yıldır giymemeye başladım, bence sizde giymeyin hayat böyle çoksel Peki sizin var mı böyle boş dediğiniz bir ürün vs?
  20. MamiKK

Sistemimi açtığım zaman oda ısınıyo ( şakasız )

beyler odaya ilk girdiğmde (pc kapalı:) odanın serin olduğunu hissediyorsunuz, oda sıcaklığı 23 derece olarak ölçülüyor. pcyi 3 saat açık tuttum ve oda sıcaklığım 32 dereceye çıktı ( pencere açık olduğu halde ve vantilatör ile klimalı odadan gelen hava akışı var ) bu ısınmayı en aza...
Geri