Arama sonuçları: *

• Users: MamiKK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MamiKK

Yardım Prizli powerbank arıyorum

Şu tarz bişey arıyorum ama hangi marka daha iyi bilmiyorum, aradığım temel özellikler beni uzun süre götürsün, ışığı olsun, 220v priz çıkışı olsun, bide fotodaki gibi şarj cihazları için girş olsun Bu fotodakini alıcaktımda marka iyi mi? değilmi bilmiyorum Size danışmak istedim Depremde komşumda...
  2. MamiKK

Çözüldü✓ WİNDOWS GÖREV ÇUBUĞU ÇALIŞMIYOR

beyler ara kısmına tıklanmyıo bile, bu nasıl düzelcek in ternetteki hiçbişey işe yaramadı daha öncedende yaşadığımda format atınca düzeliyorduda format atmak istemiyopurm çözümü yokmu GÜNCELLENDİ** BENİM Kİ ŞU ŞEKİL DÜZELDİ çalıştıra powershell "Start-Process cmd -Verb RunAs yaz enter de...
  3. MamiKK

Csde bunu nasıl yapıyoz

Beyler şu 3 kişi hayatta 1 kişi hayattayı nasıl yapıyoz ismini bilemediğim için ss alıp tarif ediyom
  4. MamiKK

İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

MİLLENİCOM KULLANIYORUM, 4 GÜNDÜR ACAYİP Bİ BANT DARALMASI VAR GİBİ ÇOK AĞIR KULLANABİLİYORUM İNTERNETİ, 100MBPS PAKETİM VAR SPEEDTESTLERDE ACAYİP DALGALANMA GÖRÜNÜYOR, MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞAMIYORUM, WHATSAPP BOTU BÖLGEDE GENEL ARIZA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, ALTYAPI TT FATURAM 650TL. FATURAYI HER...
  5. MamiKK

İcatlardan rahatsız olanlar var mı?

Ben mesela yastıktan acayip rahatsız oluyorum, nefret ediyorum adeta Atletide çözemedim giysem ayrı bi dert giymesem ayrı bi dert dedim ve 1 yıldır giymemeye başladım, bence sizde giymeyin hayat böyle çoksel Peki sizin var mı böyle boş dediğiniz bir ürün vs?
  6. MamiKK

Sistemimi açtığım zaman oda ısınıyo ( şakasız )

beyler odaya ilk girdiğmde (pc kapalı:) odanın serin olduğunu hissediyorsunuz, oda sıcaklığı 23 derece olarak ölçülüyor. pcyi 3 saat açık tuttum ve oda sıcaklığım 32 dereceye çıktı ( pencere açık olduğu halde ve vantilatör ile klimalı odadan gelen hava akışı var ) bu ısınmayı en aza...
  7. MamiKK

THH nin verdiği komik karar

Schaferdan ürün almıştım, iade almadılar ayıplı ürün olduğu halde bende thhye yazdım, kanıt istemişler ve güyya bana bu tarihte mail atmışlar ama ulaşamamışlar, maili görebilen var mı? thh ye tekrar gittiğimde bana mail atıldığını savunan bi kapalı apk lı kadınla karşılaştım kendisi bağırıp...
  8. MamiKK

1000mbps için özel bir şey yapmama gerek var mı?

TT den 1000mbps alacağım ama bilgisayara 1000mbps gelir mi hiçbişey yapmadan? Özel bişey yapmam veya satın almam gerekiyor mu?
  9. MamiKK

Yardım Aramızda web dev var mı?

aramızda web dev varsa bana yazabilirse çok sevinirim, internet sitesi yapmak istiyoruz
  10. MamiKK

Yardım Ekran Kartı UPGRADE Edeceğim, Ne önerirsiniz?

Merhaba, ekran kartımın 2k oyunlarda yetersiz kaldığını düşünerek yeni ekran kartı almak istiyorum fakat bu işin sonunda en ucuz yoldan en iyi şekilde çıkmak istediğim için bilgili arkadaşlar konuya girip yardımcı olur diye yazıyorum. Sistemim: RX6600XT EAGLE OC R5 5600X 32GB RAM DDR4 B450M2SH...
  11. MamiKK

Öneri YouTube & Google giremeyenler GOODBYEDPI indirin

Şahsen pcde kullanıyorum, kesilmedi. Sizde 5 dakikada kurabilirsiniz dicemde internete giremiyonuz bak şuan yazarken aklıma geldi 1742405850 https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
  12. MamiKK

Yardım Minecraftta serverlara giremiyorum, hata alıyorum

Dünyaya katılamıyorsun çünkü şu uyumsuz paketlerin var: CubeCraft Resource pack, CubeCraft Resource pack uı BEYLER BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ HİÇ Bİ YERDE BULAMADIM SERVERA GİREMİYOM SEBEBİNİDE SÖYLÜYO AMA NASIL ÇÖZÜCEM
  13. MamiKK

XDrive Hira Satın aldım, merak ettikleriniz nelerdir? İNCELEME - SORU CEVAP

Beyler Cumartesi akşam sipariş ettiğim ürün Salı günü elime ulaştı, yaklaşık 3-4 saattir pc başındayım soruları alabilirim, Forumda çok fazla koltuk arayan insan gördüm, binevi akıllarındaki soru işaretlerini gidermek isterim. Şimdilik başlıca Soru ve Cevapları yazdım aşağıya. 10 Üzerinden...
  14. MamiKK

🔥İndirim Under Armour Erkek-kADIN Ayakkabılar 1400₺

https://amzn.eu/d/4QTBlhE Beyler bu pahalı bi marka değil mi neden bu kadar ucuz? Satıcı ve gönderici amazon
  15. MamiKK

XDRİVE 15li PLUS 6500₺

https://www.akakce.com/oyuncu-koltugu/en-ucuz-xdrive-15-li-plus-profesyonel-kumas-siyah-fiyati,395319410.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCzCe9228ic2TbYAsVggQqMIT&gclid=Cj0KCQiA_Yq-BhC9ARIsAA6fbAjxXz3xLA4X-rtsi-Lv_hrSBdhB2MjxP1mpGqPuQQxdmivMGiwaT7oaAukWEALw_wcB Son zamlardan sonraki fiyatlara...
  16. MamiKK

Çözüldü✓ Büyük mousepad arıyorum

beyler 90x40 var ama küçük geliyor, en aşağı 100x50 ölçülerinde mousepad arıyorum, bütçe 1000tl civarı. Kaliteli ve güzel bişey olmasını istiyorum, neden bu kadar büyük derseniz, klavyem %100 klavye ve masam kocaman, mouseu kullandığım yerleri paintte çizdiğim fotodan anlarsınız. Mouse dışarıya...
  17. MamiKK

Yardım HS80 MAX 8399₺ 😭😭😭😭😭

5.5k ya almayan lobi olarak pişmanlığımızı bu konu altında dile getiriyoruz
  18. MamiKK

❌İndirim Bitti! NIKE KADIN TERLİK 1300₺

Superstep uygulamasında senin için bir şey buldum! Nike Burrow Se Kadın Siyah Terlik https://www.superstep.com.tr/urun/nike-burrow-se-kadin-siyah-terlik/fj6042/
  19. MamiKK

Yardım YD Alışverişinde ki gümrük vergisi hk

ÖNCELİKLE SON GÜNLERDE ÇOKÇA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN YAZIYORUM, LÜTFEN OKUMADAN VE OKUDUĞUNUZU ANLAMADAN YORUM YAPMAYIN. RİCA EDİYORUM SAÇMA SAPAN YORUM YAZMAYIN. Beyler son gelen düzenlemeyle birlikte sınır galiba 24 euroya düşmüştü diye hatırlıyorum ama o düzenlemeden sonra sipariş verdim ve...
  20. MamiKK

Çözüldü✓ STEAMDEKİ BÜTÜN OYUNLARIM BİR ANDA SİLİNDİ ? kendim çözdüm

Dosyada oyunlar var olarak görünüyor ama steamde çoğu oyunum silinmiş görünüyor ve giremiyorum hiçbirine nasıl çözebilirim? *12.01.2025 GÜNCELLEME* DİSKLERİ ÇIKARIP TAKINCA DÜZELDİ
Geri