Arama sonuçları: *

• Users: Has4nGodEx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Has4nGodEx

CS2 Yeni Güncelleme Sonrası 125 Dolara Bıçak Önerisi

Eldiven olarak eskiden aldığım Çıngıraklı Yılan skini mevcut. Ona uyumlu veya değil fark etmez. Bıçak önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar. Bütçe: 125 Dolar
  2. Has4nGodEx

5000 TL ye İkinci el Ekran Kartı Önerisi

İşlemci olarak Ryzen 5 3600 var. 600W PSU var. Aklımda rx5700xt yakalamak var. Sizden de önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
  3. Has4nGodEx

İşlemcim Boşta 70 Derecelerde Geziyor

AMD Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Soğutucu olarak da hem uyguna geldi hem de güzel gözüktüğü için wraith prism kullanıyorum. Sıcak havaların farkındayım ama yine de boşta 70 derece bana cok fazla geldi. Oyunlarda 83 85 derecelerde occtde 90 95 geziyor. Kasam Xigmatek Frontliner eski kasamı...
  4. Has4nGodEx

TIP Öğrencisi İçin Tabletin Yanına Laptop Önerisi

Arkadaşlar bu sene tıp okumak için tercih yapacağım. İl dışında okuyacağım için önceliğim tablet olacak ikisini aynı anda alamayacağım çünkü. Tablet olarak Ipad Air M3 düşünüyorum. Bunun yanına da laptop arıyorum. Bütçem üç aşağı beş yukarı 40k olarak düşündüm. Önceliklerim +144hz monitör ve...
  5. Has4nGodEx

7000 7500 TL Monitör Arıyorum

Amacım oyun oynamak. 1080p de yüksek hz arıyorum. Sistemde Ryzen 5 5600 + RX 5700 XT mevcut. 24 inci geçmemeli. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
  6. Has4nGodEx

30K Civarı CPU-PSU-RAM-SSD-Anakart Önerisi

Ekran kartı olarak şuan elimde 5700xt Nitro plus mevcut. İlerde 9070xt almayı düşünüyorum. 2K Monitöre sahibim. Tek takıntım anakartın atx olması. Kasa çok boş duruyor gibi hissediyorum. Benim aklımda şunlar var: - AMD Ryzen 5 7500F : 5700TL - Gigabyte B650 Eagle AX Wifi : 7300TL - XPG Caster...
  7. Has4nGodEx

CS2 Yüksek FPS Almama Rağmen Akıcı Değil

CS2 de yüksek fps almama rağmen anlık akıcılığı gidiyor. Forza Horizon 5’te Ultra ayarlarda 150+ fps alıyorum, hiç bir kasma donma olmuyor. Vsync açıp sabit 144 oynayabiliyorum. Bu sorunu yaşayan bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. (Sıcaklıklar ekran kartı da işlemci de 65i geçmiyor...
  8. Has4nGodEx

2. EL Ekran Kartı Arıyorum

Ryzen 5 5600 ile kullanacağım. Şuan elimde mevcut 5600 XT var. Sahibindende 5700xt buldum. MSİ MECH mining yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum. Başka öneriniz varsa bekliyorum. Teşekkürler. Bütçe: 5000TL Düzenleme : 5500TL ye Sapphire 5700XT Nitro plus aldım.
  9. Has4nGodEx

İ5-7400 E Darboğaz Yapmayacak Ekran Kartı Arıyorum

Arkadaşlar elimde İ5 7400 var 16GB Ram ile kullanıyorum. 1050Tİ satıp üstüne koyup 1 yıl idare edecek 2. el ekran kartı arıyorum. 5000TL yi geçmeyecek şekilde önerirseniz sevinirim. Teşekkürler. İyi forumlar...
  10. Has4nGodEx

MAKS 7500TL 144- 240 hz Monitör Önerisi

144hz ve üzeri monitör bakıyorum. 1080p tercihimdir. 7500f 9060xt ile kullanmayı düşünüyorum. Aklımda 5 tane model var. Ama ne gibi farkları var anlamadım. Asus Rog olan biraz daha özellik olarak dolu bi monitör gibi duruyor. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar. Başka önerileriniz varsa...
  11. Has4nGodEx

Yeni işlemci aldım ama çekirdek sayısı 3 gözüküyor

5 Yıllık AMD Ryzen 5 3500x i 5600 ile değiştirdim bugün. Performansında kayda değer bi yükseliş görmedim. Görev yöneticisinde ve CPU-Z de 3 core 6 thread gözüküyor. Yardım edebilir misiniz?
  12. Has4nGodEx

AM5 Orta/Üst Seviye Anakart Önerisi

Yeni bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak RX9060XT düşünüyorum. Eğer bütçe el verirse 9070XT de olabilir. İşlemci olarak da 7500F kullanmayı düşünüyorum. Kesinlikle atx kullanmak istiyorum. Bütçe 7-8K arası. Eğer çok fark olacaksa 10k ya kadar çıkabilirim. B650 çipset uygun olur...
  13. Has4nGodEx

Yeni PSU almalı mıyım?

Elimde şu modelde psu var parça parça eskilerden bilgisayar cıkarmaya calısıyorum. Sistem özellikleri; Ryzen 5 5600 Amd Radeon RX 5600 XT 2x8 3200mhz CL16 Ram Corsair Spec Delta RGB 1TB HDD 512GB m2 ssd kingston Elimde eski sistemden Xigmatek psu var. Sıkıntı çıkarır mı ya da güç olarak...
  14. Has4nGodEx

İki anakart arasında kaldım

Dostlar hem mühendislik işlerimi hem de oyun acısından sıfır bilgisayar dizmek istiyorum. Yeni nesil olmasını tercih ediyorum. İlerde güncelleyebilmek için vs. Anakart konusunda b850 lere cıkmama gerek var mı ryzen 5 9600x düşünüyorum işlemci olarak, ekran kartı için hala araştırmaktayım. Fiyat...
  15. Has4nGodEx

İşlemci Soğutucusu aldım ekran kartını takamıyorum

3 4 mm sola kaydırsam yetecek gibi ama nerden kaydırabilirim bulamadım. İade etmeli miyim? Gaming gen tr iade konusundaki tavrı nedir? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  16. Has4nGodEx

1500TL Civarı İşlemci Soğutucu Önerisi

Aktif olarak Ryzen 5 3500x kullanmaktayım. 2 3 aya Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum. Ona yönelik soğutucu arıyorum. Aklımda şu var: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL Sizin de önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Ek olarak sistem özellikleri; -Asus Prime B450M-K -Gskill...
  17. Has4nGodEx

1000TL Bütçe Mouse Önerisi

Kablolu tercihimdir. Genelde CS:GO, Valo tarzı oyunlar oynamaktayım. Uzun ömürlü olması tercihimdir. Bütçem 1000tl civarı çok geçmezse sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
  18. Has4nGodEx

700-720 Bandında SUV Araç Önerisi

4 kişilik bir aile kullanıcak. Yakıt tüketimi konusunda biraz titiz davranmak gerekiyor özellikle bu devirde :) Çok yakmayan suv araç önerisi arıyorum. Şimdiden teşekkürler...
  19. Has4nGodEx

Mavi Ekran Son zamanlarda sürekli mavi ekran alıyorum. Minidump paylaştım.

Minidump dosyam: 032022-11062-01.dmp - 1.3 MB Yardım ederseniz sevinirim.
  20. Has4nGodEx

AMD Radeon Software'da Relive Sekmem Yok Oldu

Kliplerimi, video kayıtlarımı ordan alıyordum. Ancak şimdi o sekme yok oldu. Ekran Kartı: RX5600XT İşlemci: R5 3500x Şuan böyle Önceden böyleydi. Ve şimdi Ctrl+shift+s de yapsam klip almıyor. Relive'ı nasıl tekrar kullanabilirim?
Geri