Dostlar benim sorunum şu Yani sorun degilde bilen varsa Dermi
Telefondan Bir senaryo yapıp Bunu Dışarı aktarıp Çeşitli sitelerde yayınlamak Fakat bunu yapmak mümkün değil veya ben bilmiyorum Anlamaya olursa detaylı açıklarım
Öncelikle Telefondan Anonim Olmak çok zor benimde pek fazla bilgim yok ama bildiklerimi Demek istiyorum Başka Bilen varsa Konuda Kendini belli ederse sevinirim
Öncelikle Bedavalara çok güven Olmaz fakat vpn kullanmak Önde gelen ilk tercihlerdendir Log tutmadığı öne sürülen ve en güvenilir...
Evet benimde yaşadığım Ve Bazı kişilerin yaşadığı FPS Eksikliği cidden kötü bir şey Bende sevmem size Burda Fpsinizi azda olsa artıracak Öneriler vereceğim
İlk olarak Grafikleri Düşürmek Klasiktir Grafikleri Görünümleri Oyunda bulunan bütün Görünüm ayarlarını Düşünmeniz Fpsinizi Yükseltir...
CC Credi card olarak Geçer yani bildiğini Kredi kartı işte Discorddaki Ve telegramdaki Tiplemeler yaşları 12-21 arası değişen Kişiler bunları yapmak Peki nasıl önlem alabiliriz ve nasıl yapıyorlar?
Öncelikle bir discord sunucusundasınız ve oraya kart bilgilerini attılar örnek kart numara Ccv...
Arkadaşlar Ticket tool Botunu Getirdim her ticket acisimizda veya iki tickette bir sunucudan çıkıyor Marpelde Log Kanalları kurunca Swden çıkıyordu yardım eder misiniz
Arkadaşlar Bir linke tıklamadan bir şey indirmeden ve bilgi vermedigim sürece İnfon cıkmaz bunu biliyorum fakat Bazı kişiler Bunları yapmada da Info çıkarıyor Veya Cikarabildigini iddia ediyor Tehtit ediyor Derin araştırma sonucu falanmı oluyor bu şey Yoksa başka bir şey mi dediklerim dışında Info...
Ağalar merhaba Benim Telefonda İki tane Gmail hesabı var Biri benjm Diğeri Başka bir Telefonda Kayıtlı Yani o cihazın gmaili şimdi ben Kendi telefonumda o Gmaili silersem diğer cihazdada Hesab Silinirmi? eminseniz Cevap verin lütfen
Öncelikle Dediğim şey Öğretici bir şey değildir Sorumluluk Bende değildir Sadece bilgi amaçlıdır
Sorgu panel İşim soy isim Telefon numarası İle sizin bütün Ve aile Sülale bilgilerinize ulaşmayı sağlayan bir yazılım türüdür Ulaşmak çok kolaydır 2015de MERNİS Bilgilerinin yayılması ile ve hala...
Merhaba arkadaşlar Ben şimdi Dcde biriyle kavga ettim bende ip var dedi Kaşınma dedi engel attım şimdi O kişi hiçbirsey yapmadan link vb göndermeden ipini bulabilirmi attığı Dosya link Hiçbirseye tıklamadim