Arama sonuçları: *

• Users: n1ghtcall
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

BENQ ZOWIE XL2566K MONİTÖR

sadece cs2 oynayan biriyim. tek isteğim cs2de maksimum performansı alabilmek. zowie xl2566k alıcam monitör hakkında yorumu olan var mı ? bir de iş bankası kredi kartı kullanıyorum monitörün fiyatı 27k kredi kartıyla alınca 5k üstüne koyuyor. bunun bi alternatifi var mı amazonda satılıyodu peşin...
  2. N

İnce Hesap Gaming Gecesi Tartışma

Alınabilecek güzel ürün gören var mı ? Sanki bana hep ellerinde kalanları eritmeye çalışıyorlar gibi geliyor. 1 tane doğru düzgün am5 anakart yok. Ben şahsen bi x670 tomahawk ya da güzel bi am5 anakart bekliyordum ama intel işlemci satışları çok az olduğu için ellerinde kalan intel uyumlu...
  3. N

X670E VS B650 Chipset Tercihi

MSI Tomahawk modeline geçeceğim. X670 vs B650 çipsetler arasında hangisini seçmeliyim. X670 seçersem ne gibi bir avantajı olur bana. Bildiğim kadarıyla vrm faz sayısı değişmiyor amper değeri de değişmiyor. anakarttaki slot sayıları falan umrumda değil. yok usbmiş yok pci 5.0 mış beni...
  4. N

4080 Super / 7800x3d Sistem

Bi önceki postumda paylaştığım postta 4070ti mı 4070ti super mi derken forumdaki arkadaşlarımızın gamingentr deki 6 ay vade farksız taksit imkanından beni haberdar etmesi üzerine aşşağıdaki sistemi 77 bin tl fiyata aldım umarım pişman olmam. Soğutucuyu yakın zamanda 360 aio ile değiştirmeyi...
  5. N

1 Saat Sonra Bu Bilgisayarı Sipariş Edeceğim Tavsiye

Aşşağıda toplamış olduğum bilgisayarı yaklaşık 1 saat sonra sipariş edeceğim. Elime ulaştığında kullandığım parçalar ve aldığım performans hakkındaki tüm yorumlarımı sizlere aktaracağım. Siparişi vermeden önce son bir tavsiyeniz ya da şunu yaparsan daha mantıklı olur diyeceğiniz görüşünüz olursa...
  6. N

7800x3d / 7800xt Sistem Hakkında Yorum/Tavsiye

Resimde göreceğiniz gibi bir toplama sistem kombinasyonu yaptım. Ben göstermelik olarak 850W 80 Plus Bronze koydum fakat, 750W 80 Plus bronze bu sistem için yeterli midir ve sistem hakkında yorumlarınız tavsiyeleriniz nelerdir öğrenmek isterim.
Geri