Arama sonuçları: *

1. Ö

Hangi Laptop Daha iyi??

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-amd-ryzen-5-8645hs-16gb-1tb-ssd-rtx-4060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-a1zh1ea-pm-HBC00006CAFWZ?magaza=Hepsiburada Bu victuslarada hall effect sensoru sorunu olduğunu duymuştum bunda varmı bilmiyorum...
  2. Ö

36k ya gaming laptop önerisi

35 40 k arası laptop arıyorum 37 38 seviyesinde olursa çok iyi olur.
  3. Ö

Hangi mouseyi almalıyım?

Furylevel Z1 mi daha iyi yoksa attack shark x3 mu? bütçem 1900 lira seviyesinde başka önerileriniz varsa alabilirim
  4. Ö

1700 tl mouse önerisi

bluetooth lu bir mouse arıyorum 1 k herz yeterli furylevel z1 e bakıyorum ama stok gelmiyor alabileceiğim baika neler var?
  5. Ö

Asus tuf a15 bir anda ekran gitti

Bu sabah youtube da video izlerken bir anda çok fena takılmaya anımasyonlar işlenmemeye başlamıştı kapatıp açınca düzelmişti.biraz öncede ekran gitti ve belli aralıklarla 1 tane kısa bip sesi ötüyordu.Bu olduğunda laptop şarja takılıydı bende hemen çıkardım ama şimdi şarja takınca ekran geldi...
  6. Ö

C++ da isimim yüzünden kodu çalışıramıyorum.

İsmimi değiştirmeyi denemiştim ancak 2.kullanıcıdan ismimi değiştirmek istediğimde o hesapla giriş yapmama rağmen bu başka dosyada açık diyor ne yapmalıyım?
  7. Ö

Galaxy tab s9 fe depolama doldu

Depolamada diğer dosyalar adında bir bölüm var bunu nasıl temizlicem?
  8. Ö

Tabletimde diğer dosyalar adında 75 GB lik dosya var

Ektede bıraktığım gibi bu dosyaları nasıl silecegiz?
  9. Ö

Xbox sitesinden alınca konsol versiyonumu yoksa bilgisayar versiyonumu geliyor?

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/terraria/BTNPS60N3114 Buradan alırsak konsola mı geliyor yoksa bilgisayaramı?Xboxun kendi uygulamasında terraria yı bulamıyorum.Birde güvenilir mi? bu link?
  10. Ö

Game Passdeki GTA5 ile fivem girebilir miyim?

Game pass e gta 5 eklenmiş bende fiveme başlamak istiyorum girilebiliyormu?
  11. Ö

10k çevresinde telefon önerisi

anneme alacağım.uzun ömürlü olsun.Şuanki telefonu a6 ve 2017den beri kullanıyor.Bilindil markalar olursa çok iyi olur.
  12. Ö

Asus tuf a15 açılmıyor

PC yi Eylül de aldım.Simdi ise güç tuşuna basınca açılmıyor ama şarj ışığı yanıyor ve adaptöru çıkartip takınca güç tuşundaki ışık yanıp sönüyor 1 saniyeliğine.internetten baktım statik elektrikten oluyormuş bende bundan şüphelendim çünkü birkaç gündür bilgisayari yorganın üstünde...
  13. Ö

Bluetooth Höparlörü bağlayamıyorum

Polosmart fs81 bt höparlor aldım bir te bt 5.0 bir dongle aldım.Ama hoparlor bağlanılıyorda kalıyor.Telefonumda höparlor çalışıyor fakat pc de çalışmıyor.telefonu pc ye bağladığımda bağlanıyor ama höparlor bağlanmıyor.
  14. Ö

Instagram mesaj gelince uyarı çıkıyor

Bu şekilde uyarj geliyor hep mesaj atıldığında çok sinir bozucu buney?
  15. Ö

20k civarında hazir sistem önerisi

Arkadaşım için arıyorum elden rin fortnite falan oyniyacak.intel ekran kartk istemiyorum yeni çıktı driver sorunları olabilir diye çünkü bilgisayarlar hakkında pek bişey bilmiyor.
  16. Ö

1500 tl civarı bluetooth gamepad önerisi

pc için bakıyorum.Şuan fantech shooter ııı veya monster pusat clutch duşunuyorum önerileriniz beklerim
  17. Ö

1500TL Gamepad önerisi

Heryerde Fantech Shooter III görüyorum ama stoğu yok.Alternatif olarak önereceğiniz varmı?
  18. Ö

FFB direksiyonda stm32 ve arduino leonardo arasındaki farklar neler?

Leonardo ile yapmayı düşünüyordum ancak MMos ile karşılaştım.STM32 ile leonardonun farkı nedir? Leonardonun kullanımı daha basit ama stm32 kullanmak değer mi buna?
  19. Ö

Python mediapipe kütüphanesini kuramıyorum

>pip install mediapipe Defaulting to user installation because normal site-packages is not writeable ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement mediapipe (from versions: none) ERROR: No matching distribution found for mediapipe python sürümüm 3.13 nasıl bu kütüphaneyi...
  20. Ö

Siparişim gümrüğe takılır mı?

1736102671 Siparişin vergisiz fiyatı 850 tl
Geri