Arama sonuçları: *

• Users: Vemoxis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vemoxis

Yardım Ramazan ayında hayat gömmelik oyun önerisi

Genelde her yıl ramazan ayında bir oyuna sarıp hem sahura kadar saatlerce oynarım hem de sabah kalktığımda akşam iftara kadar oynarım. Yani tüm hayatımı oyuna gömerim gibi bişi. Bu tarz bir oyun önerisi olan var mı güncel oyunlardan? PoE2 düşünüyorum ama bilemedim. Geçmiş ramzanlarda MTA, LOL...
  2. Vemoxis

Steam'in kapanma ihtimali yüzünden oyun almak istememek

Benimle aynı durumda olan var mı? Normal şartlarda maddi durumum yettiği sürece her türlü oyunu özellikle Steam'den almaya çalışırım. Çok büyük bir fiyat farkı yoksa epic yerine steam tercih ederim çünkü orada bir kütüphanem var ve aktif olarak kullandığım bir platform. Ama şimdi son birkaç...
  3. Vemoxis

Turkcell faturali hat taahhüdü bitince ne oluyor?

15 gun sonra taahhüdüm bitiyor. 2-3 aydir ariyorlar yenilemek icin ama daha karar vermedigim icin acmiyorum. Aslinda istedigim faturasiza gecmek ozel bir sebepten dolayi numara degisiklisi vesaire yapmayi planliyorum. Numara degistirene kadar faturasiz da takilmak istiyorum ama taahhüt bitince...
  4. Vemoxis

Yardım Hat devri sonrası yüksek fatura ücretleri normal mi?

Yıllardır babamın üzerine olduğu için hattım kendi üzerime geçirmek istiyorum. Bu sebepten hattım Turkcell olduğu için babamla oraya gittik. Zaten 1200 küsür TL devir ücreti olduğunu biliyorduk ancak çalışanın bize söylediğine göre 1200 TL + faturalı hat ücretleri de en az 800 900 TL civarı...
  5. Vemoxis

Öneri Steam yasaklanmadan önce oynanması gereken oyunlar?

Belki bugün herhangi bir yasak olmayacak fakat aynı kişiler bu ülkenin başında olduğu sürece her an yasaklanma ihtimali var bu saatten sonra. Bu yüzden olası bir yasaklanma olayı gerçekleşmeden önce oynanması gereken oyunlar nelerdir herkes bir öneride bulunsun. Tabi mümkünse çok bilinmeyen...
  6. Vemoxis

Asker hattı almak ve iptal etmek

Nisan ayında bedelli olarak bir aylığına askere gideceğim. Kendi hattimi sokmak gibi bir amacım yok zaten bir aylığına gideceğim için asker hattı almayı planlıyorum. Gördüğüm kadarıyla Vodafone ve Türk telekom'dan bu hizmetleri artık verilmiyormuş. Sadece Turkcell'de veriliyor sanırım. Ben bu...
  7. Vemoxis

Yardım Baldur's Gate 3 solo oynama perki veya özelliği var mı?

Bu yapımcının bir önceki oyunu divinity original sin 2 de yalnız kurt mu ne öyle bir isimde perk vardı. Onu karakterinde aktif ettiğinde 4 karakter değil de tek başına oynuyordun yani yanına karakter almana izin vermiyordu. Tabii artı olarak da tüm xpler ve karakter puanları tek karakter de...
  8. Vemoxis

Cashback veren uygulama önerisi

YouTube premium, icloud, arada bir steam oyun satın alımı vesaire gibi işlemlerde cashback veren bir uygulama arıyorum. Papara kullanıyordum ancak bir anda kapandı sonra geri açıldı bir şeyler oldu ben de ugrasmak istemedim iptal ettim tamamen üyeliğimi. Şu anda papel kullanıyorum ancak onda...
  9. Vemoxis

Ubisoft Connect offline moda nasil alinir?

Paylasimli hesap kullandigim icin offline moda almam lazim. Eskiden login ekraninda offline olarak baslat secenegi vardi ama kaldirmislar onu. Ayarlarda vesaire de goremedim bir yolu var mi baska? Interneti kesince offline girebiliyorsun sanirim ama ugrastirici oluyor.
  10. Vemoxis

KILIT

Dostlar sosyal medyada gordugum bir programi yararli buldugum icin paylastim ama basimiza gelmeyen kalmadi arkadaslar sag olsun. Fake hesap olduk yandas olduk dolandirici olduk yakinda vatan haini bile cikabilirim :D O yuzden sildim konuyu cunku program sahibi ve baska arkadaslar arasinda...
  11. Vemoxis

🎄🎄 2026 yilina nasil bir ortamda giris yaptiniz? 🎄🎄

Ortamlari alalim beyler bayanlar. Raki sofrasi mi kurdunuz yoksa bizim gibi yalniz pc basinda misiniz :) Ben FC26 kariyer devam. Herkesin yeni yilini kutluyorum.
  12. Vemoxis

Yardım FC26 kariyer modunda rakip takım çok kanser oynuyor.

Yıllardır FIFA'da ve PESte kariyer yaparım bu yıl Ultimate Team sardığım için kariyer açmamıştım hiç. Dün teknik direktör kariyeri açayım dedim ama saçma bir şekilde botların yönettiği rakip takım o kadar kanser oynuyor ki sadece pas yapıyor asla topu alamıyorsun ve kaleciyle karşı karşıya...
  13. Vemoxis

Bilgisayar toplarken veya hazır sistem alırken yaptığınız hatalar nedir?

Laptop alırken olur, hazır masaüstü sistem alırken olur veya her parçasını tek tek aldığınız toplama bilgisayarlarda olur fark etmez yani genel olarak pc alırken yaptığınız hatalar nedir? nelere dikkat edilmesini önerirsiniz? Benim 2 hatam var. İlki işlemci soğutucusunu ciddiye almayıp...
  14. Vemoxis

Mac uyumlu klavye onerisi

MacOS da kısayol kombinasyonları ve bazı tuşların isimleri farklı olduğu icin windows bir klavye ile kullanmak yeni bir kullanıcı icin biraz zor oluyor. Sadece günlük isler icin kullanacağım (oyun falan oynamayacağım) kablosuz ve bütçe dostu bir Mac uyumlu klavye onerisi olan var mi? 1000 TL...
  15. Vemoxis

Amazon fiyat farkı iadesi devam ediyor mu?

Birkac yil once amazondan aldigim urun sonradan indirime girdigi icin aradaki fiyat farkini hediye ceki olarak geri vermislerdi diye hatirliyorum. Boyle bir uygulama su anda da devam ediyor mu bilgisi olan var mi? Bir tik pahali bir urun alacagim ancak aralik oyunda oldugumuz icin yakin...
  16. Vemoxis

Çözüldü✓ Cift monitorde video/canli yayin kasma sorunu

Genelde oyun oynarken yan monitorden bir sey izlemem ama bazi chill oyunlarda (fm26, balatro vs.) yan monitorden youtube videosu veya canli mac yayini aciyorum ama nedense actigim sey kasiyor yani ses olarak kasma yok ses ilerliyor ama goruntu de takilmalar oluyor veya yavas ilerliyor. Bazen...
  17. Vemoxis

İşlemci sıcaklığını düşüren bios ayarları nedir?

Ryzen 5 7600 işlemcim ve ak400 digital hava soğutmam var. Bios da pbo ayarları ile internetten gördüğüm birkaç ayar yapmıştım ve işlemci sıcaklığım 70°'yi geçmiyordu. Performans olarak da hiç düşüş yoktu fakat geçen gün bios güncellemesi yaptıktan sonra ayarlar silindiği için aynı ayarları...
  18. Vemoxis

F/P Elektrikli Bisiklet Önerisi 2025

2.5 km gidiş 2.5 km dönüş yani toplam gitmem gereken 5 km yol var. Normalde yürüyerek gidiyorum ama bir değişiklik olsun istiyorum. Bu yüzden elektrikli bisiklet almayı planlıyorum. Ayarlardan kolayca 25 km hız sınırını arttırabileceğim, onun dışında rahatça gaz kolu veya parmak gazı...
  19. Vemoxis

Dying Light serisi hakkinda...

Bu seriyi hep oynamak istedim cunku icerisinde bir suru gorev olsun kesfedilecek yer olsun gelistirelecek silahlar olsun vesaire var. Dolu dolu bir oyun serisi yani ancak ilk oyunu neredeyse 2-3 defa yarisina kadar oynamama ragmen bir turlu bitiremedim. Ya baska islerden dolayi oldu bu ya da bır...
  20. Vemoxis

MGS 3 Remake 60 FPS sınırı saçmalığı

Yıl olmuş 2025 halen daha 60 fps sınırı koyuyorlar. Bunun bir çözümü var mı? 60 fps akıcı gelmiyor artık.
Geri