Arama sonuçları: *

• Users: Vemoxis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vemoxis

Çözüldü✓ Cift monitorde video/canli yayin kasma sorunu

Genelde oyun oynarken yan monitorden bir sey izlemem ama bazi chill oyunlarda (fm26, balatro vs.) yan monitorden youtube videosu veya canli mac yayini aciyorum ama nedense actigim sey kasiyor yani ses olarak kasma yok ses ilerliyor ama goruntu de takilmalar oluyor veya yavas ilerliyor. Bazen...
  2. Vemoxis

İşlemci sıcaklığını düşüren bios ayarları nedir?

Ryzen 5 7600 işlemcim ve ak400 digital hava soğutmam var. Bios da pbo ayarları ile internetten gördüğüm birkaç ayar yapmıştım ve işlemci sıcaklığım 70°'yi geçmiyordu. Performans olarak da hiç düşüş yoktu fakat geçen gün bios güncellemesi yaptıktan sonra ayarlar silindiği için aynı ayarları...
  3. Vemoxis

F/P Elektrikli Bisiklet Önerisi 2025

2.5 km gidiş 2.5 km dönüş yani toplam gitmem gereken 5 km yol var. Normalde yürüyerek gidiyorum ama bir değişiklik olsun istiyorum. Bu yüzden elektrikli bisiklet almayı planlıyorum. Ayarlardan kolayca 25 km hız sınırını arttırabileceğim, onun dışında rahatça gaz kolu veya parmak gazı...
  4. Vemoxis

Dying Light serisi hakkinda...

Bu seriyi hep oynamak istedim cunku icerisinde bir suru gorev olsun kesfedilecek yer olsun gelistirelecek silahlar olsun vesaire var. Dolu dolu bir oyun serisi yani ancak ilk oyunu neredeyse 2-3 defa yarisina kadar oynamama ragmen bir turlu bitiremedim. Ya baska islerden dolayi oldu bu ya da bır...
  5. Vemoxis

MGS 3 Remake 60 FPS sınırı saçmalığı

Yıl olmuş 2025 halen daha 60 fps sınırı koyuyorlar. Bunun bir çözümü var mı? 60 fps akıcı gelmiyor artık.
  6. Vemoxis

Bilgisayar kasasını nereye koyuyorsunuz?

Dostlar kasayı nereye koyuyorsunuz? Ben şu anda monitörlerle birlikte masanın üzerinde tutuyorum ancak bazıları masa üzerine değil de yere koyuyor. Bazıları diyor yerde çok tozlanıyor, bazıları diyor masa üzerinde ağırlık yapıyor masada çökme oluyor vesaire. Siz nerede tutuyorsunuz?
  7. Vemoxis

SSD okuma yazma hizinin oyun performansina etkisi?

Zamaninda sistem alirken SSD okuma yazma hizina vesaire hic dikkat etmeden almisim. Bu yuzden elimde su anda Lexar NM610PRO 1TB 3300/2600MB/sn M2 SSD var. Yetiyor bana bir sikintisi yok ama anakartimda 1 adet daha M2 yeri oldugu icin soyle hizli bir SSD alayim diyorum ucuza bulursam incehesap...
  8. Vemoxis

En çok beklediğiniz oyun nedir?

Yıllardır bekliyorum çıksın ne kadar olursa olsun alacağım dediğiniz oyunlar var mı dostlar? Bende iki tane var biri elder scrolls 6 çünkü skyrim en sevdiğim oyun ve 10 küsür yıldır 6. oyunu bekliyorum maalesef. İkincisi de FM26. FM25 ön siparişe açıldığı gibi almıştım ama iptal oldu maalesef...
  9. Vemoxis

KONU KILIT

BAZI ARKADASLAR YETKILILERE SIKAYET ETMIS, BAZILARININ HESAPLARINDAN PARA CEKILMEYE CALISILMIS VESAIRE GIBI IDDIALAR MEVCUT. BU TARZ SEYLERIN SORUMLULUGUNU ALMAK ISTEMEDIGIM ICIN KONUYU KAPATIYORUM.
  10. Vemoxis

F/P kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

genel olarak spora giderken yolda şarkı dinleyeceğim ve spor yaparken şarkı dinleyeceğim onun dışında oyun vesaire tarzı şeylerde kullanmayacagim. Özellikle spor salonu gibi yüksek ses şarkının caldigi yerlerde kendi dinlediğim şarkıyı duymakta zorlanmak istemiyorum rahat bir şekilde duyabilmek...
  11. Vemoxis

F/P oyuncu koltuğu önerisi

Önerisi olan var mı bu marka bu model iyidir diyen? 4-5k verebilirim hadi maksimum 6 olur. Tabii daha ucuzu varsa daha iyi olur :) Yaklaşık 10 yıldır aynı ofis koltuğunu kullanıyorum artık hem rahatsız etmeye başladı hem de dökülmeye başladı bu yüzden yenisini almak istiyorum fakat pek bilgim...
  12. Vemoxis

Laptop şarjı nasıl daha uzun gider?

Elimde MSI thin 15 serisinden 3050li bir laptop var. Eskiden oyun bilgisayarım olarak kullandığım için hep performans arttıran ayarları vesaire açtım ama sonra yeni bir masaüstü pc aldım ve ona geçtim oyun için. Bu laptopta oyun oynamıyorum yani. Sadece balkonda veya yatakta dizi film vesaire...
  13. Vemoxis

Gamepad ile oynamaya uygun hikayeli oyun önerisi

normalde hep klavye mouse ile oyun oynuyordum bu sefer bir değişiklik olsun dedim ve fantech shooter 3 gamepad aldım şu anda gelmesini bekliyorum O gelene kadar indirmek için gamepad ile oynamaya elverişli hikayeli bir oyun arıyorum önerisi olan var mı yani ben şu oyunu gamepad ile oynadım çok...
  14. Vemoxis

Klavye/Mouse mu Gamepad mi tercih ediyorsunuz?

Dostlar oyun oynarken daha çok hangisini tercih ediyorsunuz? Ben klavye/mouse ile oynuyorum çünkü ona alışkın olduğum için ama gördüğüm kadarıyla belli bir kitle oyunlar el verdiği sürece çoğu oyunu gamepad ile oynuyor bu yüzden merak ettim acaba bir gamepad mi alsam diye. Siz neyle...
  15. Vemoxis

Maks 1500 TL gamepad önerisi

Pc için arıyorum. kablosuz olsun lütfen şarj veya pil fark etmez. Önerisi olan var mı?
  16. Vemoxis

F/P M2 DRAM SDD önerisi

Şu anda sistemimde 1TB Lexar marka SSD var ancak DRAM özelliği olmayan giriş seviye bir SSD. Gördüğüm kadarıyla özellikle yoğun oyun oynanan sistemlerde DRAM SSD almak mantıklıymış çünkü DRAM olmayanların ömrü daha hızlı bitiyormuş yoğun kullanımda. Bu yüzden DRAM özelliği olan bir SSD...
  17. Vemoxis

Asrock RX 9070 XT Steel Legend Alinir mı?

[H3 id='Asrock+RX+9070+XT+Steel+Legend']Asrock RX 9070 XT Steel Legend [/H3] Tipi çok hoşuma gitti. Klas duruyor baya. Sizce 4070 super den geçmeye değer mi? Gerçi 650w psu var yetmez herhalde onu da değiştirmek lazım. Baya masraf olabilir.
  18. Vemoxis

Max 1000 TL Mouse onerisi

tercihim kablosuz ama kablolu da olur cok iyi bir modelse. mesela amazon da Razer DeathAdder Essential ve Logitech G G102 modelleri 500-600 civarinda bana uygun geldi ama kablolu oldugu icin son tercihim olurlar. onerisi olan var mi?
  19. Vemoxis

Ryzen 5 7600 işlemci için hava veya sıvı soğutma önerisi

Şu anda gamepower 120mm sıvı soğutma var. Normal bir günde yeterli geliyor fakat şu sıcak havalarda yeterli gelmemeye başladı. Genelde işlemci oyunlarda 80°'de çalışıyor çok geçmiyor 80°'yi ama bence yüksek bir sıcaklık odayı da ısıtıyor. Neyse kaliteli bir hava soğutma veya 240mm sıvı soğutma...
  20. Vemoxis

Precision Boost Overdrive (PBO) sicakligi ne kadar etkiliyor? Acilmali mi?

Dun BIOS guncelledim sonra yaptigim ayarlar silindigi icin eskiden yapmis oldugum ram frekans ayarlarini, fan hizi ayarlarini vesaire tekrar yaparken Precision Boost Overdrive diye bir ozellik gordum. Cogu kisi olumlu etki ettigini acilmasi gerektigini soylemis ama sicaklik konusunda...
Geri