Arama sonuçları: *

• Users: FPguySezer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FPguySezer

Yardım Havit Gamenote H2002BG VS Havit Gamenote H2039BG

Yakın zamanda Kulaklık Alacağım bütçem 2K zorlarsam belki 2.5K olabilir kablosuz bir kulaklık alacağım çoğu kulaklığa baktım başta Wraithteki ATK kulaklığını almayı düşünüyodum fakat fiyatı 2.9K ya geliyor onun yerine bu 2 kulaklığı buldum sizce hangisi yada hangileri daha iyidir Havit Gamenote...
  2. FPguySezer

Öneri 3.5Klık Monitör James Donkey

Uzun Zamandır Gözüme Takılan James Dankeyin Mönitörü Şuanda bir yakınıma Monitör bakıyoruz fakat bütçemiz okadar yok malesef 5Kya çok iyi bişey bulursak zorlarım karşıma şöyle bir şey çıktı nediyorsunuz alınır mı? iyi midir? Daha iyileri varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum...
  3. FPguySezer

Yardım MSI G2712F Vs Aoc 24g4x

Anlık olarak 2 adet monitör arasında kaldım bu 2 monitörden birini alıcağım bunlar: MSI G2712F Monitör https://www.incehesap.com/msi-g2712f-27-ultra-rapid-1ms-180hz-adaptive-sync-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-71481/ AOC 24G4X...
  4. FPguySezer

LG UltraGear 24GN65R-B 23,8 Veya Lenovo Legion R25i-30 hangisi Daha iyidir?

Selamlar Şu anda A101de indirimde olan Lg monitör ucuz bir fiyatta satılıyor. Bu fiyata bu monitörü almak mantıklımıdır yoksa üstüne 1k daha koyar lenovomu alırım karar veremedim youtubeden ve forumlardan baktığım kadarıyla LGnin çoğu modeli öne çıkarken aynı zamanda Lenovonun R25i-30 Modelide...
Geri