Arama sonuçları: *

• Users: Metin7801
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Skyrim 2026 oynanır mı ?

Merhaba bu zamana kadar bütün neredeyse iyi açık dünya oyunlarını oynadım lakin skyrim bi giremedim övülen ( rdr 2 , elden ring , cyberpunk... vb) 2011 yılında adını duymuştum ama minecraft beni o kadar oyalamıştıki girip bakamamıştım .Neyse şimdi girsem modlu oyna diyorlar insanlar ama ben 300...
  2. M

Moondrop chu 2 için kablo önerisi.

Yakın zamanda moondrop chu 2 satın aldım çok menmunum fakat kulanamıyorum kablonun ucu aşınmış ve her an kopacak gibi . Bende kablo baktım aliexpress felan ama vergi ile neredeyse kulaklığın fiyatına geliyor bu da mantıklı değil . Fiyatı çok pahalı (300-500 tl) olmayacak kablo önerir misiniz?...
  3. M

Arch linux tak diye geçilir mi?

Merhaba, yakın zamanda 8 GB RAM'i olan ve Windows 11'de yavaş yavaş kasmaya başlayan laptopuma Zorin OS geçirdim. Bu benim ilk Linux deneyimim(mint saymasak). Evet, güzel dokunmatik çalışıyor ve her şey olması gerektiği gibi ama bazen donmalar oluyor. Ayrıca mağazası nedenini anlamadığım bir...
  4. M

Offline steam hesabı almak ne kadar mantıklı ?

Merhabalar elden ring ilk çıktığında malesef o zamanın durum prk iyi değildi(öğrenci) korsan indirmek zorunda kaldım.Oyunu o kadar beğenmiştimki sabahlara kadar oynadım sarmıştı yani ardından indirime girdi ve direk aldımıştım bu yaz .Bu yazda black myth wukong denen bir oyun çıktı almak...
Geri