Arama sonuçları: *

• Users: Gladhron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

gigabyte m32u vs dell 3223q

Merhaba, bu iki monitörden birini almaya karar verdim. PC oyun ve film dizi izlemek için kullanacağım, ikisi de ortalama 22 bin tl, hangisini tercih etmeliyim? 1724931727 Sistemin 7500f, 4070ti super
  2. G

4k 144hz monitör önerisi

Merhaba, 4070 ti super 7500f sistem için 4k 27 ya da mümkünse 32 inch(32 tercihim) monitör arıyorum. Bütçe 15-20k ne tavsiye edersiniz? Benim için ne uygun fiyatlı ve sağlam, üzmeyecek olması önemli. 1723325432 Işık süzmesi, ölü piksel vs olmasın, panel tercihim yok zaten anlamıyorum...
  3. G

7500F soğutucu önerisi

Merhaba, linkteki sistemi aldım, 7500f stok fanla 95 dereceleri gördüğü için soğutucu almam gerektiğini düşünüyorum, sıvı soğutma hiç kullanmadım montajını dahi bilmem, peerless assasin 120 almayı düşünüyorum her yerde çok övüyorlar, benim kasama uyar mı? Uymaz diye çok çekiniyorum. kasanın...
  4. G

7500F ve 4070ti super

Bu işlemci ve ekran kartı darboğaz yapar mı? yoksa uyumlu ve yeterli bir tercih mi?
  5. G

Anakart, ram ve soğutucu seçimi

Merhaba, linkteki hazır sistemi almak istiyorum fakat anakart, kasa ve soğutucu seçme konusunda yardıma ihtiyacım var. Anakartlar, özellikleri, boyutları ve hangisi hangi kasaya uyuyor hiç bir bilgim yok, fiyat olarak çok uçmadan makul bir anakart seçiminde bulunmak istiyorum. Aynı şekilde...
  6. G

Hazır sistem önerisi

Merhaba, resimdeki sistemi topladım 42bin tl. Fiyat performans olarak iyi görünüyor mu, tavsiyeniz var mı? Bir de soğutucu eklemem gerekir mi bu sisteme? 7500f ve 4070s i fiyat performans araştırmalarım sonucu seçtim doğru bir tercih olmuş mu? 1723041628 Aynı fiyat ya da az farka daha fiyat...
  7. G

7500f 4070s hazır sistem

Merhaba ekteki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? F/p olarak almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz var mı? 7500f e soğutucuyu değiştirmeye gerek var mı? Aslında 7500f 7900gre olarak almayı düşünüyordum fakat ikisinin hazır sistemini bulamadım, bu kombo hakkında ne düşünürsünüz?
  8. G

Hazır pc sistemi önerisi

Merhaba sadece fiyat performans olarak düşündüğümüzde aşağıdaki seçeneklerden hangi kombinasyon daha iyi, daha parası verilebilir olarak görünüyor, yardımınıza ihtiyacım var İşlemciler: 7500f, 7800x3d Ekran kartları: 4070s, 7900gre, 4070ti super Bu bileşenlerden bir kombinasyon oluşturmama...
  9. G

Hazır sistem PC önerisi

Merhaba, bu sistemi topladım görüşleriniz nelerdir?
  10. G

Hazır sistem önerisi

Merhaba, topladığım sistem hakkında görüşleriniz nasıl? Fiyat performans olarak iyi midir? şuan i5 4570, 1050ti, 16gb ddr3 ram kullanıyorum, bu güne kadar getirdi ama artık yetmiyor gibi hem işlemci hem de gpu. Genellikle online oyunlar oynuyorum(wow, cs, assetto corsa), ama AAA oyunlar da...
  11. G

Topladığım sistem nasıl? Önerileriniz var mı?

Merhaba görselini paylaştığım sistem sizce nasıl? 1050ti ve i5 4570 den geçiş yapacağım almıiken iyi bir şey olsun uzun yıllar oyun oynayabileyim istiyorum. Bilgisayarı genellikle online ve AAA oyunları oynamak için kullanıyorum(God of War, rdr2 vs). Bütçem 50 bin tl civarı, bu sistemin fiyatı...
Geri