Arama sonuçları: *

1. KayzerAgustus

Stüdyo kulaklığı tavsiyesi

Selamlar. Evde kullanım için stüdyo kulaklığı tavsiyesi için rahatsız ediyorum. İemlerim var daha yüksek kalitede bir iem almak niyetindeydim lakin stüdyo kulaklıklarının daha iyi olacağını düşünüyorum. Bilgili arkadaşlardan tavsiye almak için konu açtım. Yapay zeka botlarına sorunca şu marka...
  2. KayzerAgustus

Maxi scooter önerisi

Selam dostlar. İşe git gel için öncelikle 50 cc bir motor almak niyetindeyken az araştırınca elimde kalır bozulur para çöp olur diye düşünerek maks 180k bütçeyle ne alabilirim diye geziniyorum. Honda dio veya SH125 düşünüyordum lakin 250 cc olarak mondial ressivo 250 felen gördüm diğer marka...
  3. KayzerAgustus

Müzik amaçlı TWS tavsiye

Selamlar. Müzik dinlemek amaçlı kulakiçi kulaklık almak istiyorum. Samsung ekosisteminde olduğum için buds 3 pro alma niyetim vardı fakat az araştırınca kronikleri sarj olmaması aldığın sitenin iade edilip kullanılmış ürün gönderip iade kabul etmemesi felen bu tür şeyler korkuttu. Sonra...
  4. KayzerAgustus

Huawei Watch Fit 4 yardım ?

Selamlar. Bir tanıdığım Xiaomi Note 14 5G'si var. Huawei Watch Fit 4 satın aldı. Birkaç ayarı yapamadık. 1. Telefondaki Huawei sağlık uygulamasından App Gallery girmeyi denediğimizde girmiyor beyaz ekran kalıyor. WhatsApp'ı nasıl indirebiliriz? Huawei sağlık uygulamasını sıfırlamayı silip...
  5. KayzerAgustus

6000 TL'ye 27" monitör önerisi

Selamlar. 2. monitör olarak film dizi izlemelik maksimum 5-6klık monitör almak istiyorum. 27 inç olması, kronik sorunlu bir model olmaması dışında kriterim yok. Ayrıyeten daha önce çift monitör kullanmadığımdan şu soru aklıma takılıyor şu an kasaya bağlı olan hoparlör her iki monitör içinde ses...
  6. KayzerAgustus

Espresso Makinesi Tavsiye

Mokapot almak amacıyla araştırma yaparken aa fiyatları çokta yüksek değil diye düşünerekten 5-6k arası espresso makinelerini araştırıyorum. Beko Caffé Experto CEP 5304/Grundig KSM 5330 Delisia ile Karaca Coffee Art 1353 arasında kaldım. Kullanan bilen akıl verebilecek var mı ? Kahveyi ılık...
  7. KayzerAgustus

7Hz Salnotes Zero vs 7HZ Zero: 2

Selamlar. İkisi arasından birini tercih etmek istiyorum basshead değilim çok bas sevmem. Rock rap metal müzik için hangisini almam daha doğru olur ? Enstrüman ayrımına ve sahne genişliğine önem veriyorum.
  8. KayzerAgustus

Dac ve İem Önerisi ?

Selamlar. Dac ve iem satın almak istiyorum. Lakin emin olamadım. Şu modeller arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Site hakkında bilgisi olan var mı güvenilir midir ? Fiio KA13 https://hesaudio.com/amfiler/370-fiio-ka13-usb-dac-amp.html FiiO BTR13...
  9. KayzerAgustus

Çözüldü✓ Nvidia Kurulum Programı Başarısız

Selam. Ekran kartı güncellemesi gelmiş yapayım dedim yüklerken böyle bir hata verdi. Biraz sorunu araştırdım DDU çok deneyen olmuş lakin çözüm olmamış. Biraz araştırma yaptım ama çözüm bulamadım. Bileşen kısmında yazanlar yüklenmemiş olduğu için mi hata veriyor anlamadım.
  10. KayzerAgustus

Virüs programı oyun dosyasını virüs algıladı

Selam. Webroot Antivirüs programı kullanıyorum. World of Tanks adlı oyunun worldoftanks.exe dosyasını Win32.User.Added olarak tespit edip karantinaya aldı. Dosya engelleme kısmından izin verip karantinadan geri yüklediğim halde ne sitesini ne oyunu açıyor. Korumayı kapat seçeneğiyle antivirüs...
  11. KayzerAgustus

Direct3D/Directx Hatası

Selam. Bazen win update yüzünden veya başka bir güncelleme nedeniyle directx bozuluyor ve oyunlar açılmıyor. DDU ile kaldırırken bir şey farkettim. Güvenli Modda pc normal başlarken hata veren bütün oyunlar açılıyor. DDU sonrası ekran kartı yüklenmeden de bütün oyunlar açılıyor. Ekran kartını...
  12. KayzerAgustus

AX210 Wifi Kart sürücü yüklenmiyor

Selam yeni aldığım ax210 wifi kartının bluetooth sürücüsünü kurdum sıkıntısız çalışıyor. Wifi driver ise yüklenmiyor log dosyasını ekliyorum. Güvenli modda denedim yine çalıştıramadım. Kartı algılıyor bilgisayar intelin oto driver yükleyicisini kurdum orda görünüyor ama indirince yüklemiyor...
  13. KayzerAgustus

Amd sisteme uygun wifi 7 kart önerisi

Selamlar. Anakartım PRIME X670-P-CSM. Aldığım sitede wifilisi yoktu bende böyle aldım şimdi wifi kart girişine wifi 7 ihtiva eden bir kart almak istiyorum. Aliexpress felen baktım lakin intelin yaptığı kartlar amd desteklemiyormuş. Biraz araştırdım "Qualcomm Wi-Fi 7 QCNCM865" amd sistemi...
  14. KayzerAgustus

Müzik dinlemek için kulaklık önerisi

Selamlar. Müzik dinlemek için kulaklık tavsiyesi edebilir misiniz ? Daha çok enstrümantal olsun istiyorum arkada çalan gitardır davuldur enstrümanların sesinin daha ön planda olması ve netliği hoşuma gidiyor. Metal rock tarzı müzikler dinliyorum. Biraz araştırdım ve yabancı forumda bana şu...
  15. KayzerAgustus

Darkweb sızıntısı raporu

selam dün böyle bir mail geldi girdim baktım böyle bir şey yazıyor ne yapmalıyım ?
  16. KayzerAgustus

Directx hata veriyor ?

Selam. Bazı oyunlar directx hatası nedeniyle açılmıyor. Daah önce de başıma geldi çözüm bulamamıştım temiz kurulum win update kapatarak çözmüştüm meseleyi şuan nasıl olduysa yine aynısı oldu. Valla denemediğim yöntem kalmadı. Sistem geri yükleme denedim hata veriyor geri yüklemiyor. 1) DDU ile...
Geri