Arama sonuçları: *

• Users: icero
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. icero

Yardım 4070 Super Undervolt/OC

Merhaba arkadaşlar Gainward Ghost 4070 Super (2 fanlı bir model) kullanmaktayım ve performansından memnunum. Lakin biliyoruz ki en cok ısınan 4070 super ekran kartlarından birisi (en uygunu). tabii ki de kullanıma bağlı... Performanstan cok kayıp vermeden (bence yüzde 10-15 max mantıklı) 5-10...
  2. icero

AULA F75 CTRL ve SHIFT Gibi Tuşlar

Merhabalar aylardır aulaf75 kullanıyorum. Şöyle bir sorunum var sorun değilde muhtemelen programla ayarlanması gereken bir şey diyelim. Pubg de dürbün açtıktan sonra shifte bastığımızda nefes tutar ve yakınlastırır biliyorsunuz. Bunda shifte bas çek yapıldıgında tekrardan shiftin aktifleşmesi...
  3. icero

Kasadan yanık kokusu geliyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle Haziran ayında malum siteden hazır sitem almıştım ilk kullandıgım zamanlar herhangi bir koku yoktu fakat son 1 aydır her actıgımda böyle yanık kokusu mu desem plastik kokusu geliyor anlamadım. deep cool 700 w psu var ama 3 4 aydır bir koku yoktu yeni yeni kokmaya...
  4. icero

Twitch'e başlayacağım ayar vs hakkında yardım gerekiyor

Merhaba arkadaşlar. Sırf keyfi ve izlenme sorunu olmaksızın yayın yapmayı düşünüyorum. Bunun içinde twitch düşündüm ama oraya değil de şuraya başla diyebileceğiniz bir platform varsa o da olur. Upload hızım: ''8'' Maalesef ama sanırım 720p60 fps sorunsuz kaldırır gibi araştırdığım kadarıyla. 2...
  5. icero

PWM Fan 10.000 Rmp Kadar Çıkıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle. Kasanın kendinden olan pwm kondrolcüsü ve benim eklediğim artic fan kontrolcüsü var. Kendi eklediğim pwm kontrolcü ekran kartı ve kasanın üstüne eklediğim fanlar bağlı sadece. Kasanın kendinde olanlar direkt hazır sisitem olarak kendi fanlarıyla kendi gizli...
  6. icero

Steelseries Kulaklik,Mouse , Klavye Set

Arkadaslar 100. Magazaya özel steelseries 9 k ya 4 parca gaming ekipman veriyor alinir mi ? 1-Apex 5 klavye kablolu 2-Artics nova 5 kablosuz kulaklik 3-Rival 5 kablolu mouse 4- Qcq plus steelseries mouse pad large Hepsi 9 k sizce alinir mi ? Yoksa bu fiyatlara daha iyisinu alirsin bisver mi...
  7. icero

Yardım Egsoz Fanı ve Soğuk Hava Fanı Hakkında

Arkadaşlar Merhabalar.. Kasamın üstünde 2 adet 14mm fan yeri var (P14 Artic 140mm) 2 adet egsoz fanı koyacağım Alttada psu üstünde 2 adet 12mm fan yeri var. Orayada içeriye doğru ekran kartına soğuk hava üflesin diye koyacağım fakat şöyle bir sorum olacak ''P'' ile başlayan fanlar egsoz fanı...
  8. icero

Hazır Sistem Kasa Fanları Doğru mu?

Merhabalar öncenlikle... Bildiğim kadarıyla kasaların öndeki 3 fan emici ve arkadaki tek fan egzoz fan olması gerekiyor doğru mudur? Aldığım hazır sistemde fanlar doğru şekilde mi monte edilmiş ? Yanlışsa eğer hangisinin yönünü değiştirmem gerekiyor söyler ve yol gösterirseniz sevinirim. Bir...
  9. icero

Hazir sistem geldi fakat

Merhaba s… sistesinden 36 k ya 7600 ve 4070 super hazir sistemi aldim. Simdi koliyi actim fakat bszi vidalarin bosta oldugunu gordum. Sizce unutuldu mu yoksa bilerek mi yapildi bilmedigim icin soruyorum. Anakart kutusunun icine vidalari koymuslar. Fotograflarida yüklüyorum bir cevaplarsaniz...
  10. icero

Thermalright Hava Tipi Sogutucu İkisi Arasinda Kaldim

Merhaba beyler. Amd 7600 4070 super sistem aldim gelmedi fakat gelecek. Hava tipi olarak suan 2 k bandinda alinabilecek en iyi sogutucu hangisi 1- Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm (2000 tl) 2- Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm (1800tl) 200 tl onemli degil...
Geri