Arama sonuçları: *

• Users: zafer7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Hangi Ekran Kartına Geçmeliyim?

[H3 id='B450M-A+PRO+MAX+II+anakart']B450M-A PRO MAX II anakart[/H3] gskill 2x16 3600 mhz ram ryzen 5 5600 işlemci rtx 2060 super kullanıyorum. ekran kartımı yükseltmek istiyorum ama ne ile yükseltmem gerektiğinden tam emin değilim. monitörüm 2k, diğer bileşenlerle iyi çalışabilecek 2kda rahat...
  2. Z

Ehliyet sinav aracimi degistirebilir miyim?

merhaba iki haftadir direksiyon dersi aliyorum, direksiyon dersinde iki haftadir ayni motoru kullaniyorum, az once mesaj geldi sinavda farkli motor surecekmisim, alistigim motor yerine farkli motora binmek garip degil mi? motoru degistirebilir miyim
  3. Z

Ofis koltuğu için minder, sırtlık önerisi

Merhaba ofis koltuğu kullanıyorum oturma ve sırt kısmı için rahat bi yastık veya minder istiyorum. Bildiğiniz güzel varsa önerir misiniz?
  4. Z

HANGİ TELEVİZYONU TERCİH ETMELİYİM

Merhaba herkese iyi forumlar, odam icin televizyon almak istiyorum. Bu ikisi arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim? https://app.hb.biz/NeJmqJVzhmQn https://app.hb.biz/UQ40yvQfykgk
  5. Z

VATAN BİLGİSAYAR DEĞİŞİMDE AYIPLI ÜRÜN

Merhaba yaklasik bir ay once ramlarimde sorun oldugu icin vatan bilgisayar servisine vermistim. degisim karari cikti ve bugun gidip aldim. aksam eve gelip ramleri taktigimde bir tanesinin yine calismadigini gordum. ne yapmaliyim? 1 ay daha servisi beklemek istemiyorum.
  6. Z

Hangi Parçaları Değiştirmeliyim?

Merhaba elimde asus prime h610md d4 anakart, rtx 3060 12g, i3 12100f, 16g ram bir sistem var. Hangi parçaları yükseltmeliyim?
  7. Z

AZURE PRO VS BLUEBIRD PRO

Şehir merkezinden uzak bi yere taşınıyorum ve gidip gelmelik 50cc bir motor arayışına düştüm. Uygun fiyatlı 50cc olarak karşıma azure pro ve bluebird pro çıktı fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  8. Z

160x80 MASA ÖNERİR MİSİNİZ?

Merhaba masamı değiştirmek istiyorum. 70x160 veya 80x160 bir masa arıyorum. Neler önerebilirsiniz?
  9. Z

VOOPO ARGUS COIL NEREDEN TEMİN EDİLİR?

Merhaba iyi akşamlar, voopo argus 40w kullanıyorum ama coil yandı galiba. Orijinal coili nereden temin edebilirim? Teşekkürler
  10. Z

Deadlock daveti atabilecek var mı?

Merhaba iyi akşamlar. Deadlock davetleri açılmış galiba. atabilecek koca yürekli arkadaşlar var mı acaba? Tüm forum davetlerle yararlanalım. Teşekkürler. Steam arkadaşlık kodum 1013632546
  11. Z

Hangi Kasayı Almalıyım?

DeepCool CC560 V2 700W 80+ MSI MAG FORGE M100A 600W 80+ Öncelikle merhaba bu iki kasa arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
  12. Z

RYZEN 3 3100 Sistem Açılmıyor

Merhaba, bilgisayarım elektrik kesintisinden sonra bu şekilde açılmamaya başladı. Ekran kartı takılıyken de fanlar son hızda dönüyor ve yine açılmıyor. Sorunun güç kaynağında olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: B450M-A Pro Max 2 İşlemci: Ryzen 3 3100. PSU: Aerocool VX...
Geri