Arama sonuçları: *

• Users: Smetz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

35-45k arası gaming laptop

Beyler haziran başında gaming laptop alıcam her kafadan ayrı bir ses çıkıyor kararsız kaldım beni bir aydınlatın.
  2. S

BU 3 TABLETTEN HANGİSİNİ ALMALIYIM

Samsung tab s10+ iPad Air (m3) Xiaomi pad 7 pro Oyun oynarım,ders çalışırım,günlük işleri yaparım.Oyun performansı benim için önemli.Uzun bir kullanım ömrü olması lazım. Sizce hangisini almalıyım? Not:iPad almaya hevesliyim.
  3. S

Samsun tab s10+ da ısınma sorunu olurmu?

Ağalar samsung tab s10+ da dimensity 9300+ var ısınma sorunu varmıdır yüksek kalite oyunlarda nasıldır? Bi yorumlarınızı alayım.
  4. S

Samsung tab s9 mu iPad Air M2 mi?

Oyun oynamak, ders çalışmak, bir şeyler izlemek yani tableti hemen hemen her alanda kullanacağım.Sizce tab s9 mu Air 6 mı almalıyım. NOT:Tableti yazın alacağım.
  5. S

30 BİN TL BÜTÇE İLE TABLET ÖNERİSİ

iPad Air M2 iyi midir? ısınma donma gibi sorunlar yaratırmı genel olarak hangi tableti almalıyım
  6. S

41k monitörlü sistem önerisi .

Max 41bin TL monitörlü sistem önerisi.
  7. S

4060lı MSI Monitorlü Sistem Nasıl Olmuş?

Ekran Kartı: Gigabyte rtx4060 windforce 8gb İşlemci: AMD ryzen 5 7500f 32mb Anakart:MSI pro A620m 6000mhz(oc) Ram: Team T-Force vulcan black (2×8)16gb 5600mhz SSD:Kingston NV2 1Tb 3500/2100mb/s Kasa:Gamepower Aura 4*120mm 750w 80+ Soğutma:Asus tuf gaming LC 120mm sıvı sogutma Monitör:MSI...
Geri