arkadaşlar merhaba bugün kartımdan harcama yapılmış saat 08.36'da
kartım papara ve harcamayı paycell olarak gösteriyor o üzerinden yapılmış sanırım
bu durum hakkında daha fazla bilgiye nasıl ulaşabilirim?
artı olarak bu durumu nasıl engelleyebilirim?(yani o harcama yapılan cihazı vs engelleme)
arkadaşlar merhaba 11.sınıfım ve konularda sıkıntı çekiyorum konularda bazı yerleri anlarken bazı yerler ise sanki hiç bilmediğim kurallar sayesinde yapılıyor
11.sınıf konuları için öncesinde hangi konuları bilmem gerekiyor
kaynak olarak mikro orjinal alacağım
arkadaşlar merhaba valorant'ta bazen çözünürlükler değişiyor
mesela ben 1440x1080 çözünürlüğünde oynarken şimdi bu çözünürlük yok oyunda
sebebi ne olabilir?
arkadaşlar selam laptopum lenovo loq modeli daha yeni olduğu her şeyini bilmiyorum ama bazen ekranda hafif donma yapıp ekran kartı modu değişiyior
optimus ve sadece gpu modu seçenkleri var ve ben bunları yazarkende ufak ufak donma yapıyor gibi normal mi bu durum bir sorun mu var yoksa...
arkadaşlar selam internetten wifi alıcısı almayı düşünüyorum sizce almak mantıklı olur mu
indirme hızım 25-26 arası
yükleme hızım ise 3.50 ile 4 arasında
önereceğiniz marka var mı tplink vs benim bahsettiğim usb şeklindeydi ama şuan stokta yok prize takmalı da olur fark etmez
arkadaşlar merhaba yeni laptop aldım lenovo loq 83gs0060tr modeli
bilgisayar açıkken ve kullanmadığımız zaman 1 2 saniyelik fan açıp kapatıyor
belkide açma ihtiyacı duymadığı için açmıyor ama anlık açıp 2 saniye sonra kapaması beni biraz korkuttu
laptopum lenovo loq 83gs0060tr ve valorant'ta çözünürlük ayarlarken bazı çözünürlükler yok ama laptoppun kendi ayarlar kısmında var bu çözünürlükler sizce sebebi ne olabilir ?
Arkadaslar selam yeni laptop aldım lenovo loq 83gs0060tr modelini oyundayken ses yükseltirken veya azalırken anlık düşüşler oluyo drop giriyor sebebi ne olabilir
Arkadaslar selam taksitle bilgisayar alacağım bütçe maximum 50 civarı bu fiyatlarda kaliteli kronik sorunu olmayan laptop önerir misiniz.
Aklımda lenovo loq modeli var
MODEL NUMARASI-> 83gs0060tr
Artı olarak msi kafana modeli var sıkıntılı bir model mi?
Artı olarak 13.nesil i7 alınır mı