Arama sonuçları: *

• Users: halo44
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yardım HYPERX CLOUD 3 WİRELESS ÇALIŞMIYOR

merhaba arkadaşlar kulaklığım oyundayken bi anda kapandı sanırım şarjı komple bitti 10 dakka once low battery diyordu kabloya takıyorum uzun yeşil ışık yanıp sönüyor ama hiçbirşekilde çalışmıyor tuşlara basılı tutuyorum cevap vermıyor kulaklık dongleda kırmızı yanıp sönüyor yardım pls :((((
  2. H

Yardım RAM CL DÜŞÜRME YARDIM LÜTFEN

Merhaba arkadaşlar ddr5 32gb 7200mhz cl34 lexar ramlerim var bu cl34 değerini cl30 a falan düşürüp hızından feragat etme gibi bi şansım varmı sistemi yeni topladım profesyonel cs oyuncusu olmaya çalışıyorum ama cl değerleri yüksek dediler bana bunun bi rehberi varmı yardımcı olursanız sevinirim
  3. H

CS FPS DROP YARDIM LÜTFEN

csden başka hiçbir oyunda boyle sorun yasamıyorum csde 1 2 mac attıktan sonra 3 . macda fps drop oluyor sureklı oyunu kapatıp acınca duzelıyor 1 2 mac sonra gene aynı bununk aynagı steamdeki bir ayarmı allah ıcın yardımcı olun format temiz kurulum driver zart zurt herşeyi denedim düzelmiyor
  4. H

CSDE FPS DROP KAPATIP ACINCA DUZELIYOR YARDIM

arkadaslar csde genel olarak bu hata oluyor sürekli cs oynadıgımdan olabılır 450 500 fps sıkıntı yok oynuyorum oyun bir süre sonra 250 300 fps drop düşüşler vs işlemci ısınmıyor ekran kartı ısınmıyor psu yeterli her şey okey oyunu kapatıp acınca duzelıyor yarım saat 1 saat falan duzgun oynanıyor...
  5. H

Çözüldü✓ N11 KULAKLIK İADESİ ALIRMI

n11 betaplus satıcısından sanırım gaminggentr oluyor logitech g pro x2 kulaklık aldım 11.850 tl daha önce arkadaşımda test etmiştim kulaklık süperdi sesleri falan sanki bana gelen sorunlu gibi geldi bana sesler kötü geliyodu 1 gün sonra iade talebi oluşturup bugün kargoya verdim jelatinlerini...
  6. H

Çözüldü✓ ANAKART KIRMIZI IŞIKLAR

Merhaba arkadaşlar fotograftaki power falan yazan yerde pc acılırken 3 4 tane kırmızı ısık yanıyor pcde hiçbir sorun yok daha yeni topladım anakart colorful battle ax b650m plus v14 Expo acık ez oc açık bu ışıklar nedir ?
  7. H

Yardım ANAKARTIMA UYGUN RAM

BATTLE-AX B650M-PLUS V14 anakart aldım incehesapdan buna uygun 7200 de calısacak ram arıyorum expo uyumlu yardımcı olursanız cok sevınırım butce max 6500
  8. H

Yardım COİLED KABLOM 8K DESTEKLİYORMU

mevcutta temudan aldıgım yüksek hızlı adı altında satılan bir coiled kablom var klavyemde wraith w75 acaba bu kablo ile 8khz poolıng rate destekliyormu bunu nasıl öğrenebilirim firmwaredan 8kya cıkarabiliyorum ama acaba kablo onu aktarabiliyomu yardımcı olursanız sevinirim.
  9. H

Msı 27" Mag 275QF 2560X1440(WQHD) IPS 180HZ 1ms Gamıng Monıtor 6799

Msı 27" Mag 275QF 2560X1440(WQHD) IPS 180HZ 1ms Gamıng Monıtor https://app.hb.biz/VPka6auRESQg 500 tl kupon ile 6799 paneli nasıl bilmiyorum çok uygun görünüyor aldım
  10. H

Yardım XDRİVE İADE YARDIM PLS

Xdrive toryum modelini idefixden aldım bugun kurulumunu yaptıgımda sırt kısmı yerinde durmuyor koltugun her tarafı sallanıyordu ayrıca simetri sorunları vardı düz oturulmuyordu koltukta iade talebi açıp demonte halde iadeye gönderdim ama ürün kurulmuşsa iade alınmaz diye bişey yazmışlar siteye...
  11. H

Yardım DARMOSHARK TOP 75 BLUETOTH

arkadaslar naptıysam olmuyor servise gönderdim calısıyor sorun yok deyıp gerı gonderdıler kullanma kılavuzundakı talımatlarada bakıyorum bi türlü olmuyor bilen biri bi destek verirse sevinirim teşekkürler
  12. H

GOW RAGNAROK SİTEM GEREKSİNİMLERİ

Beyler önümüzdeki ay ragnarok pcye geliyor bildiğiniz gibi İ512400f 4060ti 8gb Sistemim 2018 olan oyunu 1080p ultrada rahat rahat oynamıştım 90 100 fps arası Ragnarokdada aynı şekil oynarmıyım ona göre ön sipariş alıcam ayrıca dlss 3.7 desteği ile gelecekmiş bu dahamı cok fps alacağız demek...
  13. H

GOD OF WAR SORUN YARDIM

god of war pc oyundayken sürekli alt tab yaparmış gibi saliselik görev çubuğu ve mouse gözüküyor bir türlü çözemedim diğer oyunlarda böyle bi sorun yok çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi.
  14. H

KULE TİPİ SOĞUTUCU TAKICAM

Cahilliğimi mazur görün anakartta fan girişi kaç tane var kule tipi soğutucu takakcağım 2 fanlı anakart modeli gigabyte h610m h v2 kasada 4 tane fan var yerim varmı bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim.
  15. H

Çözüldü✓ İŞLEMCİM ALEV GİBİ YANIYOR 12400f

vatandan hazır sistem aldım üstünde xigmatek apache plus fan var ama yetmiyor sanırım biosdan tam hıza çektim fayda etmiyor god of war açayım dedim sistem daha bugun geldi işlemdi 100 dereceyi görüyor işlemcide bi sorun olabilirmi voltajı 40 50 civarı kullanımıysa %40 50 60 arası gidiyor oyunda...
  16. H

MONİTÖR ASKI APARATI

Merhaba arladaslar, 27’’ asus tuf marka monitörüm var duvara asmak istiyorum North Bayou f150 nin ürününü begendim ancak 2000 tl gibi bir fiyatı var. 2 monitör asacagım icin monitörden pahalıya denk geliyor neredeyse. Bildiğiniz aynı özelliklere sahip fiyat performans ürünü paylaşırsanız sevinirim.
  17. H

3KYA KADAR KABLOSUZ KULAKLIK

3 bine kadar kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum cs valorant hikaye oyunları falan oynuyorum varsa fp ürün atarsanız sevinirim 🙏🏻
Geri