Arama sonuçları: *

• Users: Laerless
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Ajazz türkiye sitesi güvenilir mi?

Sanırım ajazz türkiye sitesi açılmış ama güvenilir mi bilemiyorum. Alış-veriş yapan var mı sormak istedim?
  2. L

LENOVO R25-İ 30 ÇÖZÜNÜRLÜK SORUNU ?

Bu monitöre sahip birisi varsa sizdede çözünürlük biraz bulanık gibi gözüküyor mu ve buy sorunu çözdüysen nasıl çözdünüz yazarsanız sevinirim
  3. L

LENOVO LEGİON 25İ-30 GÖRÜNTÜ SORUNU ?

MONİTÖRDE STEAM PUBG GİRİNCE OYUN BULANIK GÖZÜKÜYOR VALORANTTA BİRAZ ÖYLE AMA PUBGDE DAHA BELIRGIN İŞLEME ÖLCEĞİ %100 KESKİNLEŞTİRME AÇIK CONFİG DOSYASINDANDA 100 YAPTIM FAKAT OYUN HALA BULANIK BU MONİTÖRDEN OLUP AYNI SORUNU YAŞIYAN VAR MI ACABA? GPU:RX7600(VARSAYILAN AYARLAR) CPU:R5-7500F
  4. L

STEAM PUBG ÇAMUR GİBİ GÖRÜNTÜ SORUNU!

Steam Pubgde anlamadığım şekilde kalite çok kötü oluyor.Ayarları çok düşüğe alsamda ortada olsada görüntü çamur gibi oluyor.Diger herkes çok düşük keskinleştirme kapalı oynuyor kalite mükemmel.Nedeni nedir lütfen yardımcı olun. Monitör:Lenovo R25 İ30 GPU:RX7600 CPU:R5-7500F
  5. L

GTA SA ÜCRETSİZ NASIL İNDİREBİLİRİM?

Son zamanlarda GTA SA oynayasım geldi ama fiyatlara bakınca pahalı.Ücretsiz veren site fln var mı ,biliyor musunuz?
  6. L

5 AYDA YKS 80K GELİR Mİ

Son 5 ay kaldı ve ben ayt başlamadım,tyt netlerimde 45-50 geliyor ikisini günde 6-7 saat çalışırsam 80-100k sıralama yapabilir miyim ?
  7. L

AMD SİSTEM KASADAN SES GELMESİ?

Arkadaşlar kasamın içinden PC yi açınca cızırdama sesi geliyor mousenin tekerleğini aşağı yukarı yapınca harekete göre cızırdıyor.Oyuna giriyorum yine aynı.Kaynagı nedir (EKRAN K.=RX7600 İŞLEMCİ=R5 7500F A.KART=MSI PRO B650M-B)
  8. L

MSI PRO B650M-B ANAKART BİOS NASIL AÇILIR?

PC yi kapatıp açtığımda delete tuşuna ardarda basıyorum fakat açılmıyor.Sebebi nedir klavyeden olabilir mi ama klavyede del tuşu çalışıyor.(redragon k617 Fizz)
  9. L

Arkadaşlar ATK x1 pro mousenin makrosunu nasıl açıp kullanabilirim?

Minecrfatta mesela ben normal tıklama ile 6 cps yapıyorum makro ayarlayınca 14 cps olmasını istiyorum bunun için makroyu ayarlayabiliyor muyum, ayarlıyorsamda nasıl ayarlıyorum ?
  10. L

Lenovo R5i-30 yapmam gereken ayarlar neler?

Daha çok oyun amaçlı kullanım için hangi ayarları acıp kapatmalıyım bikgisi olan yazabilir mi?
  11. L

R5 7500F POWERCOLOR FİGHTER RX 7600 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ?

Arkadaşlar yukarda belirttiğim bileşenle Max 1200tl kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  12. L

MAX 18K LAPTOP ÖNERİSİ?

Max 18k ya en iyi laptop önerebilir misiniz?
  13. L

1K CİVARI İYİ KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Bütçem 1K.Bu aralıkta en iyi performans veren kule tipi soğutucu önerir misiniz?
  14. L

VALORANT 5 HANELİ VP KODU OLUR MU?

Arkadaşlar valorantta 5 haneli kod olur mu
  15. L

ARKADAŞLAR CPU VE GPU SICAKLIĞINI NEREDEN BAKIYORDUK?

Afterburner değilde normal yerden gpu ve CPU nun sıcaklığını nasıl açabilirim
  16. L

1000 VE ALTI KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ

1000 VE ALTI YÜKSEK PERFORMANSLI SOĞUTUCU ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM
  17. L

SİSTEMİM KAÇ TL EDER

18. L

BİTFENİX MUİSCA KASA ARGB Mİ

Hocam bu kasa ARGB ve alınır mı sizce ?
  19. L

Bitfenix Muisca 600W 80+ Bronze Siyah ATX Mid Tower Kasa Gamepoerdan iyi mi ?

Hocam PC hocasının sisteminde kasayı bitfenix yaparsam iyi midir PSU fln Gamepowerdan iyi midir
  20. L

Palit rtx 4060 iyi mi ?

Palitin iyi mı kötü acaba içindeki bezi , diğer parcaları iyi mi
Geri