Arama sonuçları: *

1. P

Şirket kurmak istiyorum

Herkes merhaba henüz 17 yaşındayım ve yolun başında olduğuma inanıyorum küçüklüğümden beri çalışmayı seven birisi değilim hep bir işin patronu olmak şirket sahibi olmak istiyordum sizce buna nereden başlamalıyım? Hedefim yurt dışından başlamak belirli bir sermayeden sonra Türkiye'ye fabrika...
  2. P

Work and Travel Mantıklı mı?

Biyoloji bölümü okuyorum ve yazları hem çalışmak hem de vizyonumu geliştirmesi açısından work an travel yapmak istiyorum. Sizce verdiğim kayıt ücretini çıkarabilir miyim? Üzerine cebime para koyup gelir miyim? Çok da lüks merakım yok çok da para harcayacağımı sanmıyorum.
  3. P

Biyolog olmak mantıklı mı?

Herkese merhabalar biyoloji bölümünü kazandım ve biyolog olmak istiyorum içimden akademik kariyer yapmak geçiyor sizce biyolog olarak ülkemizde ya da yurtdışında iş bulabilme olanaklarım nelerdir bilgilendirirseniz çok sevinirim
  4. P

Gemi kaptanlığı için ne okunmalı?

Merhaba. Şu an 12.sınııfm ve kaptan olmak istiyorum ama 4 yıllık kazanıyorum mezuna da kalmak istemiyorum. 2 yıllık ön lisans okuyup DGS ile lisans geçmek istiyorum, hangi ön lisans bölümünü okuduktan sonra DGS ile kaptan olabilirim? Cevaplarsanız çok iyi olur.
  5. P

YKS MEZUNA KALMAK MANTIKLIMI

herkese merhaba şuan 12.sınıfım mezuna kalmayı düşünüyorum şuanki netlerim tyt:50 civarında ayt:10 civarında obp:80 sizce mezuna kalmak mantıklımı eğer mezuan kalırsam hedeflediğim bölüm bursa teknik ya da bursa uludağ ünüversitesi Bilgisayar Mühendisliği sizce bu netleri mezun senemde tyt 90...
  6. P

Sivilce Sorunu Nasıl Geçer

Herkese merhaba 9.sınıftan beri sivilcelerim var 12 oldum hala da sivilcelerim var birde sadece yüzümde değil sırtımda ensede saçlarımın içinde bile sivilce çıkıyor bunu nasıl geçiririm ergenlik değil bence
  7. P

Full Body Antrenman Programı 3 Günlük

Abilerim ablalarım bana 3 günlük full body programı önerir misiniz neden 3 gün derseniz sadece 3 günüm boş
  8. P

NE YAPMAM GEREKLİ SİZCE

merhaba abilerim ablalarım ben haftada 3 gün spora gidiyorum Programım şöyle PAZARTESİ SIRT,ÖN KOL SIRT Lat Pulldown 2x tükeniş Barbell Row 2x tükeniş ÖN KOL Dumbbell Hammer Curl 2x tükeniş Cable Biceps Curl 2x tükeniş Biceps Curl Circuit Series 2x tükeniş ÇARŞAMBA...
  9. P

TYT MATEMATİK NETİ NASIL ARTAR?

ABİLERİM ABLALARIM LÜTFEN YARDIM EDİN TYT MATEMATİK NETİMİ NASIL ARTTIRICAM TEMEL YOK SADECE 4 İŞLEM BİLYORUM BAŞKA BİRŞEY YOK
  10. P

Yurtdışında yazılım mühendisi olmak için ne yapmamız lazım?

merhaba bu sene son senem ve yazılım mühendisliği istiyorum yurtdışında nasıl iş bulurum kendimi nasıl geliştirebilirim.
  11. P

Protein İhtiyacı Giderme

Abilerim ablalarım şimdi size bir sorum olacak ben haftda 3 gün spor yapıyorum ve günlük almam gereken protein miktarı 220gr boy 1.88 kilo 78 ben protein ihtiyacımı sadece spor yaptığım günler alsam olur mu malum fiyatlar uçmuş durumda sizce öyle yapmam mantıklı mı
Geri