Arama sonuçları: *

• Users: LishnN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LishnN

Claw's Tactical Mortal Alınır Mı?

https://www.hepsiburada.com/claw-s-tactical-mortal-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-chromatic-rgb-makro-silikon-switch-hall-3d-titresimli-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-pm-HBC00009YXPS8 Bu gamepad alınır mı?
  2. LishnN

Java ile yapılmış Otomasyon YARDIM!!!

Java ile yapılmış kütüphane, barınak, hastane gibi veya bunlardan biri için otomasyon sistemi lazım. Kaynak verebilecek veya elinde hazır bir projesi olan var mı?
  3. LishnN

İ7 6700 Sıcaklık Değerleri Normal Mi?

İ7 6700 aldım sistemime taktım şuan cooler master ı70c soğutucusu var apex oynarken sıcaklık 69 70 lerde gidip geliyor bu sıcaklık normal mi i5 6400 57 derecelerde çalışıyordu. Termal macunu fazla sürmüş olabilir miyim?
  4. LishnN

İşlemci Değişim Sonrası Format Gerekli Mi?

Şuan i5 6400 kullanıyorum ve i7 6700 e geçeceğim değişim sonrası formata gerek var mı?
  5. LishnN

HP GTX 1660 alınır mı?

Bir arkadaşımdan HP GTX 1660 ekran kartı alacağım sizce alınır mı? Termal macun ve bakımlarını yapmış fiyatı 2500TL.
  6. LishnN

GPN Teknoloji'de ASUS TUF A15 alım süreci nasıl işler?

Hepsiburada üzerinden ASUS TUF A15 almak istiyorum. GPN Teknoloji yetkili servisinden almayı düşünüyorum. Laptopta ölü piksel çıkması durumunda ne yapmalıyım, daha önce tecrübesi olan var mı veya GPN Teknoloji hakkında böyle bir şey yaşamış biri var mı...
  7. LishnN

Monitör önerisi ve ölü piksel testi yapan mağazalar

Web'de gezinmelik bi monitör arıyorum hznin veya kaç inç olduğunun önemi yok. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-s3-essential-24-ips-monitor-5ms-75hz-monitor-ls24c310eauxuf-1228539.html...
  8. LishnN

Monitör karıncalandı ve kapandı

Bilgisayarda Metin2 açık oto avda kasıyordu birden monitör karıncalandı ilk ekran kartı gitti sandım ancak görüntü kablosunu monitörden ayırdım karıncalanma devam ediyordu Chrome uzak masaüstü ile bağlandım ekrana hala bilgisayar çalışıyor ekran kartı ile ilgili değil monitörü kapattım açmaya...
  9. LishnN

GTX 750 Sıcaklık Değerleri

Asus 2GB Tek fanlı GTX 750 ekran kartım var. Ekran kartı fanı kronik bozuluyor fan devrini ayarlayamadığı için birden hızlanıp duruyor. Bi kaç tane daha bu karttan vardı elimde hepsi aynıydı. Bu ekran kartına rampage kasa fanı taktım ve uzun zamandır böyle kullanıyorum ve maks yüke soktuğumda 75...
  10. LishnN

10 tane televizyona aynı görüntüyü vermek

10 tane televizyon var bu televizyonlara aynı görüntüyü vermem lazım. İstediğim zaman bu görüntüyü değiştirince 10 televizyonda aynı anda değiştirecek bir şey yapmam lazım bunu nasıl yapabilirim. (Televizyonlar farklı katlarda)
  11. LishnN

Ekran kartı pc çalışırken çıktı

Dün bilgisayarı kullanırken bilgisayar sesler vs. kaymaya başladı lag girmeye takılmaya başladı sonra düzeldi. Akşam lol oynarken yine aynısı oldu oyun 20fps de sabitlendi kasaya baktığımda ekran kartı aşşağıya doğru sarkmıştı tek slot olduğundan vida tam tutmamış ekran kartını oynattığımda lol...
  12. LishnN

Msı afterburner fan power limit nedir?

GTX 1660 super gaming x ekran kartım bugün elime ulaştı kart 70 dereceye geldiğinde fanlar 100% dönüyor manuel kontrol edemiyorum. Fan power limit kısmını 100 den 70e çektiğimde istediğim gibi ayaralyabiliyorum sizce sorun nedir?
  13. LishnN

Msi GTX 1660 Super Gaming X Fan Sorunu

Kart param güvende ile bugün elime ulaştı kart ile oyuna girdiğimde kart 73 derece sabitlenip fanları 100% yapıyor msi afterburnerdan düşürmeme rağmen yük altındayken olmuyor. Kartı yükten çıkartıp fanları ayaralığım zaman ise normal ayarlanıyor bu sorunu nasıl çözerim.
  14. LishnN

HDMI to VGA Performansı Nasıl Etkiler

Monitörümün HDMI girişi sorunlu olabilir VGA da sorunsuz kullanıyorum GTX 1660 super ile HDMI to VGA ile nasıl bir performans alırım. Ne gibi sorunlarla karşılaşırım. Bilgi işlemde çalıştığım zamanlar monitörlerde genellikle VGA idi ve HDMI to VGA dönüştürücü ile çok kez işlem yaptık ve bir...
  15. LishnN

HDMI görüntü kötü sorunu

HDMI kablo ile monitöre görüntü verdiğimde görüntü bozuluyor piksel piksel fazla renkli oluyor sebebi nedir nasıl çözerim?
  16. LishnN

Dönüştürücü kablo performansı etkiler mi?

Ben normalde VGA ile görüntü alıyorum monitörümde HDMI da var. Bugün HDMI ile monitöre bilgisayarı bağladığımda görüntü çok kötüydü renkler bi garip ekran keskin gibi ama değil bi garip duruyor yani nokta nokta boyanmış gibi TV'ye bağladım herhangi bi sorun yok kablo iyi yani. Benim merak...
  17. LishnN

Elden GTX 1070 mi Param Güvende ile GTX 1660 super mi

İki kart arasında kaldım birincisi GTX 1070 oturduğum yere çok yakın ve ücreti 3500 TL pazarlığa açık fiyat (Msi aero ıtx modeli kutulu faturalı içi açılmamış) Diğer bir kart ise GTX 1660 Super ve ücreti 4000TL param güvende ile 4480 TL ye geliyor (Msi Gaming X kutulu içi açılmamış faturasını...
  18. LishnN

GTX 1070 2024 yılında alınır mı?

İlk sahibinden GTX 1070 kutulu faturalı 2024 yılında alınır mı? Fiyatı 3500TL.
  19. LishnN

Param Güvende ile Ekran Kartı Almak

Param Güvende ile ikinci el ekran kartı almak güvenilir midir? Önerileriniz var mıdır?
  20. LishnN

İ5 6400 Uygun Ekran Kartı Önerisi

Sistemim: i5 6400. GTX 750. 16 GB RAM. 600W Power. 120GB SSD. 1TB hard disk. Monitör: 1366x768 çözünürlüklü bir monitör. Bütçe: 6200 TL. Bilgisayarımın ekran kartını arttırmak istiyorum ve almışken de beni üzmeyecek bir kart almak istiyorum. Aklımda GTX 1660 Super almak var ama bu ekran kartı...
Geri