Arama sonuçları: *

• Users: UykucuEren
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Yeni ana kart almalımıyım?

şuanda ana kart olarak PRİME H610M-K modelini kullanıyorum. ve 8x2 16 gb 3200 mhz ram kullanıyorum. ddr4 kullanıyorum. ve 3200mhz gibi hız bana yavaş gidiyor. ve uzun ömürlü olsun diye biraz daha yeni teknoloji için ddr5 alıp anakartıda öyle şekildendirmek istiyorum ama gerek var mı diye...
  2. U

Bu anakarta bu işlemci olur mu?

Prime H610m-k modelini kullanıyorum ve 13th nesil i5-13400F kullanıcağım. Bios güncelliyip takarsam sorun olmaz değil mi Anakart işlemciyi destekler yani?
  3. U

Çözüldü✓ İşlemci değiştim ama görüntü yok.

PRİME H610M-K kullanıyorum. Ve işlemcim 12th i3-12100Fdi. yeni işlemcim 13th i5 13400F olarak değiştirdim ama ekran gelmiyor bunun sorunu nedir bilen var mı? Denediğim çözümler: Ram tak çıkar. Bios pili tak çıkar. Bios güncelleme.
  4. U

FiveM sunucu tavsiyesi(başlangıç)

Fivem başlıycam sunucu önerisi lazım güzel bir başlangıç için iyi bir sunucusu verirmisiniz?
  5. U

Tam Ekran sorunu yaşıyorum.

Tam ekran yaptıktan sonra ekran kilitleniyor ve görüntü yenilenmiyor. Oyun arkada çalışıyor ama görüntü yok. ve bu sorun bir kaç oyunda var sadece. Örn: Stardew valley, minecraft. yardımcı olabilecek var mı?
  6. U

F11 Fullscreen Sorunu

Minecraft gibi oyunlarda Oyunu tam ekran yapıyorum ve Ekranım bir anda donuyor ve Ekrana yeni bir görüntü alamıyorum. Ama oyun arkada sorunsuz çalışıyor sesi dahi geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? ekran kartım güncel.
  7. U

SSD önerisi verebilecek birisi var mı?

Asus B450M-K Anakartına Sahibim ve SSD'm 256gb kapasiteye sahip ve iyi okuma,yazma özelliklerine sahip gen 2 SSD arıyorum ve bütçem 1k-2k arası güzel bir SSD önerisi verebilirmisin?
  8. U

Termal macun kullanımı için yardım

Elimde bir alet yok ve macun değişicem sizce işlemcinin üzerine x yapıp mı soğutucuyu öyle monteliyim yoksa kendim önce her tarafına iyice yeterli miktarda sürüp öyle monte etmelimiyim?
  9. U

İşlemcimi Yükseltmelimiyim?

Bilgisayarımın içinde Ekran kartı olarak Asus RX 6650 XT modeli var ve işlemcim ise İntel core i3-12100F ve işlemcimi yükseltmeyi planlıyorum ve İntel Core i5-13600K almayı düşünüyorum sizce intel core i5-13600k mı almalıyım yoksa başka bir şey benim işimi görür mü?
  10. U

F/P Hava soğutma önerisi lazım

İşlemcim İntel i3-12100F ve kasam DeepCool CG540 ve F/P olarak hava soğutma almak istiyorum önerebileceğiniz bir model var mı?
Geri