Arama sonuçları: *

• Users: RealFakih
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

25000-30000 ARASI LAPTOP ÖNERİSİ LAZIM

Merhabalar universite ogrencisiyim hem evde rahat a derslerimi yapabilecegim hemde istedigim oyunu guzelce drop vs sorunu olmadan oynatacak laptop onerilerine ihtiyacim var butcem max 30K simdiden tesekkur ediyorum
  2. R

Yardım BİLGİSAYAR M2 SSD'Mİ GORMUYOR

Bilgisayarimda bir sata ssd bir de hdd vardi fakat Windowsu kurmak icin yeni bir m2 ssd aldim ilk taktigimda her sey normaldi calisiyordu fakat kapat ac yaptigimda m2 ssd yi gormedigini farkettim bu sefer m2 ssd yi slota oturtmadigim zaman calisiyordu simdi de tekrar calismasi icin her seferinde...
  3. R

BİLGİSAYAR BİRKAC AY İDARE EDER Mİ

Merhabalar bugun kendi bilgisayarima ekran karti siparis edecegim beni askere gidene kadar idare etmesi icin fakat emin olamadim sizce mantikli olur mu suanki ekran karti gt 730 2gb fakat istedigim hicbir performansi vermiyor birkac ay idare etmesi icin degismeyi dusunuyorum İ5-10400F Radeon RX...
  4. R

Ekran kartım arızalı mı?

merhabalar 2 ay önce rx 550 ekran kartı aldım hiçbir sorun yoktu gayet güzel performans alıyordum fakat bugun oyundayken birden restart atmaya başladı her actıgımda oyunları restart atıyordu bıos guncellem driver güncelleme termal macun yenileme her şeyi denedim fakat olmuyor en son OCCT den...
  5. R

VALORANT HESABIMA GİRİS YAPAMIYORUM

Merhabalar valorant hesabim istemcide surekli acik oyuna girebiliyorum fakat gecen gun oyunun ortasinda elektrigim gitti ve 1 gunluk ban yemem gerekiyordu arkadasima ban suresini baslatmasi icin hesabimi attim fakat giremedi daha sonra sifreyi site ustunden degistim ama sonrasinda bende hic...
  6. R

Oyunlara girerken pc kendini resetliyor

Daha once hic basima gelmemişti fakat bugun valorant oynarken bir anda bilgisayar kendini resetledi ve her valoranta girmeye calistigimda veya baska bir oyun acmaya calistigimda kendini restliyor ne yapmam lazim
  7. R

Çözüldü✓ 2000 TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba suan aktif olarak razer deathadder essential v2 kullanıyorum fakat artık optik kısmında sorun yasıyorum oyunlarda takılmalara vs yol açıyor 2000 TL bandında onerebileceğiniz mouselar nelerdir genellikle fps oyunları oynuyorum mouse alma sebebimde daha iyi bir oyun deneyimi sağlaması.
Geri