Arama sonuçları: *

• Users: !Mete
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. !Mete

AOC monitör iyi mi ?

[H3 id='AOC+25G4SXU']AOC 25G4SXU [/H3] modelini almayı düşünüyorum. İyi midir ?
  2. !Mete

Dugecraft sunucusu güvenilir mi ?

Minecraftta böyle bir sunucu buldum. Güvenli mi ?
  3. !Mete

X870 anakarta ve 9900X işlemciye sıvı soğutucu önerisi

Render alma ve ağır oyunları oynamak için bir sıvı soğutucu arıyorum. Anakartım başlıktaki ASUS ROG X870-A olacak, AMD 9900X almayyı düşünüyorum. Sizin bu parçalara sıvı soğutucu öneriniz var mı ? şimdiden teşekkürler. 10-15K bütçeye sahibim.
  4. !Mete

5070ti ekran kartı önerisi

Merhabalar 5070Tİ alacağım da ROG dışında hangi 5070ti yı önerirsiniz ?
  5. !Mete

İndirdiğim OptiFine dosyası güvenli mi ?

https://www.virustotal.com/gui/file/ffe496b39065fedc897dc179965f9a21f01ab1f816be973e496d94c9617d462c/detection OptiFine indirdim güvenli midir ?
  6. !Mete

Planet VPN mining mi yapıyor ?

İş için Planet vpn kullanıyorum. Mining Yapıyor mu ?
  7. !Mete

Faceit'i nasıl doğrulanmadan oynarım ?

Merhabalar ben faceit'i doğrulamadığım için oynayamıyorum. Halbuki çoğu kişi doğrulanmadan oynayabiliyor. Ben nasıl doğrulamadan oynayabilirim ?
  8. !Mete

Faceit raporu güvenlimi ?

Faceit indirdim. Ve bilgisayarı eset ile hızlı tarattım ayrıca Faceit dosyalarını virüstotal'den tarattım. Şöyle atayım : https://www.virustotal.com/gui/file/37193bc9eb81423a5de7187965e8cf14564b5e85a4f5e2b497122703985a7355 2. Bu da Update uygulaması...
  9. !Mete

CS2 ansızın oyundan atıyor

Sadece bu oyunda oluyor hiç bir hata vermiyor ansızın oyundan atıyor. Anlamadığım için size danışmak istedim. Dosyaları doğruladım fakat hala oluyor.
  10. !Mete

Proton VPN güvenilir mi ?

Proton VPN i biliyorum fakat Bu vpn'in mining yaptığını, tesonet ile işbirliği olduğu yazıyor. Bu Vpn kullanılmalı mı ? Hiç bir vpn güvenli değil biliyorum ama gizlice mining yapması bana yanlış geliyor.
  11. !Mete

Klavyeyi'nin basmayan tuşu nasıl onarılır *

Klavyenin A tuşu bazen basmıyor bu da beni rahatsız ediyor. Bunu onarmanın bir çözümü var mı ? Süpürgeyle switchin tozunu aldım. Kulak çubuğuyla etrafının tozunu aldım. Fakat sorun yine ortada. (Blue switch kullanıyorum) şimdiden teşekkürler.
  12. !Mete

Yardım Klavyemin tuşları basmıyor.

XPG SUMMONER MİNİ klavye kullanıyordum. Şuan başka bir klavye ile yazıyorum. Çok fazla FPS oyunu oynuyorum. A tuşu ve Shift tuşunu algılayamıyor. Ama bu belli aralıklarla sıklıkla oluyor. Diğer zamanlarda da diğer harfler basmıyor. Hiç bir şekilde klavyeye vurmadım. Bu basmama problemi...
  13. !Mete

CS2 nasıl kendimi geliştirebilirim

Cs2 de iyi oynuyordum fakat bu günlerde çok kötü oynuyorum. Saatler boyunca aim çalışsam bile bir şeye etki etmiyor. 10 kili geçemiyorum oynayamayınca moralim bozuluyor ara verdiğimden beri bir türlü kendime gelemiyorum. adam görünce çok stres oluyorum heyecanlanıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir ?
  14. !Mete

CS2 de rekabetçide rank kasılır mı ?

Onbaşı Rütbe 5'teyim. Rekabetçide (normal) TP puanı kazanabiliyor muyuz ? puan kasmak için Ölüm maçı vb. oyun modları mı girmemiz gerekiyor ? Birde, Seçkin kilidini nasıl açabilirim ? bütün oyun modlarını oynadım fakat %46 da kaldım. Şimdiden teşekkürler.
  15. !Mete

Cs2 den aldığım kasayı topluluk pazarında satamıyorum

Merhabalar. Seçkin alalı 2 gün oldu ve Rank atlayarak Kilowatt kasası elde ettim fiyatını yazdım ve onaylanmasını bekledim. Şimdi baktım kasam hala envanterimde satışa çıkarılmamış. onaylanma listesinden de çıkarılmış. Ne yapmam lazım ? şimdiden teşekkürler.
  16. !Mete

En sevmediğiniz aburcubur

Ben pizza krakeri sevmem tadı tutsuz tatsız bir şey. Siz hangi aburcuburu sevmiyorsunuz ?
  17. !Mete

A10 Fusion işlemci boşta %60 kullanılıyor

Merhabalar. Telefonum iPhone 7 Plus. A10 Fusion işlemciye sahip ve kullanımlar hiç bir şey arkada açık değilken %50 %60 kullanılıyor. Bunlar normal mi ? IOS sürümüm güncel depolama alanım bomboş. Şimdiden teşekkürler.
  18. !Mete

MSI B550M PRO VDH anakart için kasa önerisi

Merhabalar. Arkadaşımda Msı gaming x trio 3080ti kartı ve 5700X işlemcisi var. Bu anakarta ve 3 fanlı ekran kartına uygun kasa tavsiyesi verebilir misiniz ? şimdiden teşekkürler.
  19. !Mete

Çözüldü✓ Mousepad tüy toplayıcı ile temizlenir mi ?

Merhabalar. Evde kedim var ve havada tüyleri uçtuğu için mousepadime geliyor. bunun yanında toz da var. Tüy toplayıcı rulo ile mousepadde ki tüy ve tozları alsam bir zararı olur mu ? şimdiden teşekkürler.
  20. !Mete

Minecraft kendi shaderini ne zaman çıkaracak ?

Minecraft biliyorsunuz ki bu sene Visual Vibrant Shaders adlı bir shader çıkaracaktı. Bunu Bedrock editiona çıkardı ama Javaya ne zaman çıkacak, veya çıkacak mı ? şimdiden teşekkürler.
Geri