Arama sonuçları: *

1. M

Fanları takacak yer kalmadı ne yapmam lazım

selamlar, 3 tane yeni fan aldım lakin fanları takacak yer kalmamış anakartta ne yapmam gerekiyor? aldığım fanlar argb ThermalRight TL-C12B-S V3
  2. M

5070ti mı 5080 mi hangi marka nasıl seçmeliyim

selamlar, ekran kartımı değiştireceğim psuyu güncelledim işlemcim de i5 14600kf, gigabyte ın 5070ti oc sini beğenmiştim ama baktım ki bazı sitelerde 6 taksit yapılabiliyor ve 6 taksitle 75 civarına çıkabiliyorum, 3 ya da peşin fiyatına 52 53 gibi bir bütçem var, hangi marka ne kadar iyi...
  3. M

Amazon depo razer deathadder

selamlar, geçen hafta amazon depodan deathadder v3 pro aldım 4.2k ya şuan sıfırı 4.3k ya düşmüş, bunların garanti sürelerinde fark var mıdır ya da iade edip sıfırını almak mantıklı mıdır ne önerirsiniz? daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
  4. M

Daha iyi 2k oynamak için ne yükseltmeliyim

Selamlar, kasım indirimlerinde ekteki sistemi aldım, o zamanlar 2k oyun oynama niyetim yoktu ama sonra denemek istedim ve bayıldım, bundan dolayı sistemde upgrade yapmak istiyorum ekran kartını 5070 yapmayı düşündüm ama değer mi bilmiyorum, ne önerirsiniz? Aktif olarak şift monitör kullandığım...
  5. M

Logitech superlight 2c çok acil

deathadder v3 kullanıyorum aktif olarak bi sorunu yok ama setupım full beyaz fare hariç, 5000tl ye geliyor superlight 2c kuponla mediamarkta değer mi bu fiyata
  6. M

Monitör değişmeli miyim

merhabalar, ekteki sistemi aldım ama hem monitörümden memnun değilim hem de gpt nin söylediğine göre ekran kartının potansiyelini harcıyormuşum, James Donkey e10 kullanıyorum va panel 200hz 0.5ms, ekteki sisteme sahibim, ne monitör önerirsiniz ya da değiştirmemeli miyim?
  7. M

Şuan yapabileceğim en iyi yükseltme ne

selamlar, ekteki bilgisayara sahibim ve elime ekstra bir para geçti bilgisayara harcayabileceğim, klavyem apex pro mini wireless, farem razer deathadder v3, kulaklığım barracuda, ekipman olarak bir sorunum yok sadece deathadder bazen temassızlık yapıyor (ilk geldiğinde de öyleydi 5 ay oldu), ne...
  8. M

3k ya bu gamepad alınır mı ya da öneri

Selamlar, amazonda kampanyayla xbox controller 3.1 e geliyor gamepadler hakkında hiçbir bilgim yok ne alınır ne alınmalı, düşük bütçe bir tane almıştım ama daha kullanmadan bozuldu, 4 e kadar çıkabilirim ne önerirsiniz? 3.1 e xbox controller alınır mı?
  9. M

Itopya sistemlerinizi kargoladı mı?

selamlar, ürünüm 3 gündür takip koduna sahip ama takip infosu yok sistemde gözükmüyor, itopyayı arayacaktım farklı saatlerde denedim ama hep en az 45 50 sıra vardı, sizlerin sistemleri ne durumda kargolananlar var mı? il değiştireceyim bu kargoyu bekliyorum sadece kaç günde gelir hiç bir fikrim yok
  10. M

Razer teknik servis // mikrofon öneri

selamlar, daha birkaç ay olmadı razer barracuda (x değil normal) alalı aslında kulaklığın fark ettiğim bir ses sorunu yok ama sesim kesilerek gidiyor, razer deathadder cihazımda da kablosunda sorun var arada bağlantı kopuyor yeni aldığım razer cihazlardan hiç memnun değilim, mikrofon sorunu için...
  11. M

Itopya ne zaman kargolar / sisteme uygun monitör

selamlar, resimdeki gibi bir kasa aldım ama itopyayı ne zaman arasam yoğunuz o yüzden daha kargolanmadı vs vs diyolar 4 gün oldu pazartesi kargolanır mı acaba sizlerin yaşadığı deneyimlerr nasıl, ek olarak şuan James Donkey e10 monitör kullanıyorum sırf yüksek hz düşük gecikme diye almıştım...
  12. M

Sistem / intelden amd ye geçmek

böyle bir şeyler planladım gamegaraj üstünden, çok ağır oyunlar oynamıyorum yüksek fps takıntım yok ama işlemciden emin değilim amd hiç kullanmadım hep intel kullandım ve çok da memnunum açıkçası, değişiklik önerileriniz var mı?
  13. M

ÇOK ACİL BU SİSTEM ALINIR MI İTOPYA İNDİRİM

şuan ödeme bilgilerini girmek üzereyim bu sistem alınır mı ne düşünüyorsunuz? isimde 8gb yazıyor ekran kartı ama kasa içeriğinde 16gb gözüküyor
  14. M

11.11 fiyat farkı / teker teker toplamak / 5060/5060ti fark eder mi

İyi forumlar, hep laptop kullandım artık kasaya geçmek istiyorum ama ne yapmam gerektiği konusunda herhangi bir fikrim yok, kasa için 5060, 16gb 5060ti ya da 5070 düşünüyorum ama çok fark eder mi bunlar bilmiyorum, 5070 koyacaksam kasaya 55 60 zorlarım bütçede, diğer türlü 40 küsür bir bütçem...
  15. M

Bozuk mikrofonlu kulaklık, ne yapmam lazım (hyperx cloud 2)

Selamlar, hyperx cloud 2 kullanıyorum. Mikrofonu zaten hep sorun çıkartıyordu ve artık 3 senenin sonunda bozuldu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, aklımda seiren mini almak vardı ya da barracude x almak. Şuanki klulaklığımın mikrofon dışında hiçbir sorunu yok, pedlerini vs yeni değiştirdim...
  16. M

yeni bilgisayarda oyun açamıyorum.

Bu laptopu aldım ve windows 11 pro kurdum. Driverlerin hepsi güncel inik, windows update cart curt hepsi güncel. Ama nedense indirdiğim oyunların yarısını açamıyorum. Direkt oyun açılmıyor ikona basıyorum birkaç saniye bir ekran geliyor daha sonra oyun açılmadan kapanıyor. İndirdiğim oyunların...
  17. M

Kailh speed silver / fnatic ministreak

Selamlar. Fnatic ministreak almayı düşündüm fiyatı fazla uygun geldi ama switchleri kailh silver speed pek bilgim yok. Keycapsleri değiştiricem o benim için bi sorun değil ama bu switchler nasıldır bir bilgisi olan var mı...
  18. M

connectgame fnatic streak65

Merhabalar, klavye bakarken bu ürüne denk geldim kendi sitelerinde 1500 tl aynı satıcı n11 de 6000 tl ye koymuş altında bir şey yatıyor olabilir mi? https://shop.connectgame.com.tr/products/fnatic-streak65-rgb-dusuk-profil-mekanik-pro-esports-oyun-klavyesi-65-duzen-us-layout
  19. M

custom klavye nasıl yapabilirim, switch önerisi

Selamlar, custom %60 bir klavye yapmak istiyorum. Elimde önceden aldığım mucai mk61 diye bir klavye var ama çok ucuza almıştım ve red switch, kalitesinden şüpheliyim. Ben daktilo gibi ses çıkartsın istiyorum. O klavyeyi base olarak kullanıp üzerine daktilo gibi bir switch koymak istiyorum ama...
  20. M

İnternet kırmızı/yeşil yanıyor

Selamlar, internetim 30dk önce kesildi internet ibresi kırmızı yeşil yanıp duruyor. Ne sıkıntısı var acaba ne yapmam lazım?
Geri