Arama sonuçları: *

• Users: Redieew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Redieew

İPHONE 17 PRO İÇİN EKRAN KORUYUCU

Arkadaşlar ekran koruyucu istiyorum ama kamerayı belli bi zaman sonra baya kötü etkiliyor.O yüzden kamera kısmını örtmeyen ekran koruyucu istiyorum öneriniz var mıdır
  2. Redieew

ANAKART RAM IŞIĞI KIRMIZI YANIYOR

Arkadaşlar sistemi yeni aldım anakartım colorful battle--ax b650m e pro v14 bios 1007 güncellemesini yaptıktan sonra ekranım gelmedi fanlarım dönüyor,klavye ışığım falan yanıyor ama ekranım siyah.Sonra baktım anakartın altındaki b2 ışığı kırmızı yanıyor.Chatgptye sordum ram ışığıymış bu...
  3. Redieew

SİSTEMİMİN DEĞERİ NE OLUR

İŞLEMCİ:İNTEL İ5 14600KF GPU:ZOTAC 4070 SUPER 12GB 2 FANLI ANAKART:MSİ PRO Z790S-WİFİ RAM:CRUCİAL PRO 32 GB 2X16 DDR 5 5600MHZ CL48 SSD:CRUCAİL 1TB P3 PLUS SERİSİ NVMe M.2 SSD(OKUMA 5000MB/YAZMA 3600 MB) KASA:ZALMAN Z3 İCEBERG PSU:THERMALTAKE TR2 ST APFC 750W 80PLUS SOĞUTMA:THERMALRİGHT PHANTOM...
  4. Redieew

MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Arkadaşlar kampanyanın tüm detayları bu linkte yazıyor inceleyebilirsiniz. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/campaign/ykb-kampanya (UYARI:Yapıkrediye hiç üye olmamış ve Yapıkrediden kredi kartı çıkartmamış kişiler için geçerli)
  5. Redieew

KASAMA BU SOĞUTUCU UYAR MI

https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z3-iceberg-white-2x12cm-argb-fan-temperli-camli-mid-t-gaming-oyuncu.html https://tr.msi.com/Motherboard/PRO-Z790-S-WIFI Arkadaşlar kasam ve anakartım bu ramlerimi 2 ve 4.slotta kullanıyorum almayı düşündüğüm soğutucu bu...
  6. Redieew

❌İndirim Bitti! APPLE AİRPODS PRO 2 8050TL

https://www.pazarama.com/apple-airpods-pro-2-nesil-p-194253397441?magaza=deniz-trend&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-standart&v=1.72.8 Son 3 ayın en düşük fiyatı.Satıcı bazı airpodslarda satıyor normal fiyatından ama genel olarak güzellik...
  7. Redieew

65 İNÇ FP TELEVİZYON ÖNERİSİ

Arkadaşlar 65 inç Qled veya led fiyat performans kendinden ambilight özelliği olan televizyon önerisi istiyorum.Bütçe puanlık belli değil sadece fiyat performans olsun yeterli
  8. Redieew

AirPods Pro 2.nesil fiyat farklılıkları

Arkadaşlar airpods Pro 2.nesil almayı düşünüyorum lakin akakçeden baktığımda en ucuz 9600 küsür gözüküyor lakin 2.nesil type c seçeneğini seçtiğimde 8700 TL’ye kadar bulunuyor bunların farkı ne tam olarak?
  9. Redieew

CPU LİTE LOAD AYARI NE OLMALI

Arkadaşlar işlemcim i5-14600kf ve soğutucu olmasına rağmen biraz fazla ısınıyor cpu lite load baktığım forumlara göre 22 yüksek olarak değerlendiriliyor.Bu işlemciyi kullanan varsa kaç ayarında kullanıyor veya yardımcı olabilecek birileri var mı ayarlarla ilgili
  10. Redieew

İNTEL İŞLEMCİ E-CORE P-CORE MHZ KULLANIMI

Arkadaşlar i5-14600kf kullanıyorum internetten baktığımda da birçok yerde değişik mhz kısımlarına rastladım lakin ben oyuna girince veyahut normal şekilde takılınca masaüstünde hep p-core ile e-core mhzlerim çalışma frekansı aynı.Bu durum neden kaynaklı bilen varsa lütfen söylesin çünkü oyunda...
  11. Redieew

İNTEL İŞLEMCİ P-CORE E-CORE MHZ SORUNU

Arkadaşlar i5-14600kf kullanıyorum internetten baktığımda da birçok yerde değişik mhz kısımlarına rastladım lakin ben oyuna girince veyahut normal şekilde takılınca masaüstünde hep p-core ile e-core mhzlerim çalışma frekansı aynı.Bu durum neden kaynaklı bilen varsa lütfen söylesin çünkü oyunda...
  12. Redieew

İ5-14600K veya KF KULLANANLAR

Arkadaşlar bu iki işlemciden birini kullanan csden afterburner testi atabilir mi ya da kaç mhz de kullandığını.Soğutucularını da eklerlerse sevinirim
  13. Redieew

İŞLEMCİMİN MHZSİNİ SINIRLANDIRMAK İSTİYORUM

Arkadaşlar işlemcim bu şekilde çalışıyor nihai performans modunda ama bunu sınırlandırmak istiyorum 80-90 derece aralarına çıktığı için ve performans olarak fazla bir performans bile veriyor bunu nasıl yapabilirim.Msi centerdaki oran kısmından mı oluyor fotoğrafta attığım bilen arkadaşlar varsa...
  14. Redieew

İŞLEMCİM OLDUĞUNDAN AZ KULLANILIYOR VE SICAKLIĞIM YÜKSEK

Arkadaşlar sistemi yeni aldım işlemcim i5-14600kf garip bir şekilde hem işlemciyi az kullanıyor hem de sıcaklığım olması gerekenden çok yüksek çünkü hava soğutucu kullanıyorum modeli cooler Master 212 black duo sebebi nedir bunun
  15. Redieew

WİNDOWS 11 KURDUKTAN SONRA PAROLA YANLIŞ HATASI

Arkadaşlar yeni aldığım sisteme windows 11 iso dosyasından win 11 kurdum kurulum seçeneklerinden yerel hesabı seçtim lakin bu sefer de windows açılırken karşıma direkt oturum açma seçeneği geliyor bastığımda parolnız yanlış diyor bundan nasıl kurtulabilirim lütfen söyleyin.Parola bile girdirtmiyor
  16. Redieew

WİNDOWS 11 KURULMUYOR

Arkadaşlar sistemi yeni aldım iso dosyasını belleğe kurdum ve böyle bir hatayla karşılaşıyorum nedeni nedir?
  17. Redieew

ANAKARTIN PIN ENGELLEME SORUNU

Arkadaşlar altını çizdiğim yerden ötürü kasa fan pinleri system fanlarına girmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim(başka fan girişi yok)
  18. Redieew

Çözüldü✓ ANAKARTA FAN KABLOSU TAKMA

Arkadaşlar kasa fanım 3 pinli lakin anakartımda 4 pin fan girişi var nasıl takmalıyım ve takmaya çalıştığımda yerine oturmuyor zorlamama rağmen bu benle mi alakalı
  19. Redieew

Çözüldü✓ KASANIN KENDİ FANLARI ÇALIŞMIYOR

Arkadaşlar yeni aldığım pcde ilk defa açtım hava soğutucu çalışmasına rağmen kasa fanları çalışmıyor biostan falan bir ayarı mı var biosu son sürüme güncelledim
  20. Redieew

DAHİLİ WİFİ APARATI İÇİNDEN ÇIKMIYOR MU?

Arkadaşlar sistemi yeni aldım vatandan orda montajladılar anakart kutusunun içinde WiFi aparatı yoktu ama baktığımda kendimiz mi almamız lazım??(Altın rengi olan kısımlara takılan bt ve WiFi aparatından kastım)
Geri