Arama sonuçları: *

• Users: dgkn9898
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Bilgisayar kendi kendine kapanıyor

Merhaba. Bilgisayarı açtıktan 5-10 dakika içinde ekran kartı fanları son hız çalışmaya başlıyor ve monitor siyah ekran oluyor kasa çalışmaya devam ediyor ama psu tuşundan kapatabiliyorum bilgisayarı. 1 sene olmadı daha bilgisayarı toplayalı arada oluyordu böyle fakat kapatıp açınca düzeliyordu...
  2. D

Maks 3000 tl kablosuz mouse

Selam. Maksimum 3000 liraya kablosuz oyuncu mouse önerisi yapabilir misiniz? Öncelik fps oyunları için olması, hafif olması ve şarjın iyi dayanması. Teşekkürler. 1733477971 Ek: Mouseu kuzene alıcaz bende razer viper v2 pro var, onu çok beğenmişti o tarz bir şey olsa iyi olur.
  3. D

Masaüstü reklam sorunu

Merhaba. Win 11 kullanıyorum yaklaşık bir haftadır ara ara sağ alt köşeye reklamlar geliyor. En son itop easy desktop adlı uygulama reklamı geldi. Öyle bi uygulama falan da indirmemiştim. Google chrome güvenlik ayarlarına baktım orda bildirime izin verilen sitelerde zararlı bir site yok gibi ki...
  4. D

Valoranta girince pcde donma

Merhaba geçenlerde bu sorunu yaşamıştım valoranta girince pc donmaya başlamıştı ne yaptıysam düzelmemişti sonra sistemi geri yükleyince donma gitmişti fakat hala valoranta girdikten sonra bilgisayar donmaya başlıyor oyunun ana menüsü, masaüstü, google fark etmiyor bilgisayar 2 3 saniyede bir 3 5...
  5. D

Bilgisayar donuyor yardım

Warzone oynuyordum sorun yoktu oyun dondu bir anda sonra ölünce geri geldi ve oynamaya devam ettim 1 saat sonra falan aldığım klibi izlemek için media playera girdim arkada da valorant açıktı klibi geri sarınca kasmaya başladı valorant, oyun donuyordu 2-3 saniyeligine sonra geri gelip 3-5...
  6. D

Ps5 dualsense 5 kolu PCde şarj olmuyor görünüyor

Merhaba kolu yeni aldım cod oynarken kol görünmediği için ds4windows indirdim şarjı 25 görünüyordu şarj ettim turuncu ışık yanıp sönüyordu playstation accessories uygulamasında da şarj oluyor görünüyordu fakat baktığımda %12ye düşmüştü şarjı kabloda sorun varsa diye usb a to usb c kablo aldım...
  7. D

ps5 dualsense için satıcı önerisi

ps5 dualsense almak istiyorum da n11in kendi mağazasındaki ürün orijinal midir? Yorumlarda biri orijinal gibi falan yazmış emin olamadım normalde 3500 falan ona göre de ucuz alan bilen var mıdır? https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-dualsense-controller-ps5-kol-beyaz-3100872?magaza=n11
  8. D

Yeni pcde düşük fps ve yüksek sıcaklık sorunu

Yeni pc topladım valo girdim test için Lian li nin uygulamasında böyle görünüyor değerler valorant rekabetçi maçta her şey lowda. 80 dereceyi bile gördü işlemci sorun ne olabilir? 1724812524 Boşta da 50 derece falan 7950x3d işlemci arctic lf iii 360 mm sıvı soğutma 7x lian li uni fan v2 var kasa...
  9. D

Oyunda ileri geri yapınca karakter titriyor

Selam pc montajladım win kurdum bios update nvidia denetim masası vs her ayarı yaptım lol gireyim dedim bi fps kontrol için en yüksek ayalarda antrenman modunda 500+ alıyor fps fakat ileri geri tıklayınca ekran titriyor çar ışınlanıyor gibi bir şey oluyor 360hz monitor 1080p işlemci 7950x3d...
  10. D

Arctic lf iii sıvı soğutucu renk değiştirme nasıl yapılır?

Fanların renklerini nereden ayarlayabilirim? Uygulamasını indirdim fakat device not found diyor. Yardım edebilirseniz sevinirim. 1724804101 uygulama ekranında böyle görünüyor refresh atınca da değişmiyor
  11. D

Sıvı soğutma takılmıyor

Merhaba. Thermaltake am5 güçlendirme kiti aldım.anakarta yerleştirdim fakat sıvı soğutmanın vidaları tutmuyor. Yardım edebilecek var mı? 1724776823 2. Fotoğrafta ortadaki boş yere sıvı soğutmadaki vidaların girmesi lazım ama girmiyor sıvı soğutma modeli arctic liquid freezer iii 360mm
  12. D

Akım korumalı priz yardım

Merhaba pc topladım montajını yapacağım birkaç saate akım korumalı priz almayı düşünüyordum bende şu model var şu an : https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-powermaster-zm-gfx-500h-177-joule-5-li-1-8-m-fiyati,501930160.html Yarın daha iyi bir şey almak istiyorum PSU modelim...
  13. D

Windows 11 ISO mu multi-edition ISO mu indirmeliyim?

Win 11 pro kurmak istiyorum usbye hangisini atmalıyım?
  14. D

Anakart BIOS indirme

Merhaba anakartın biosunun son sürümünü yüklemek için hangi sürümü indirmeliyim model: asrock x670e steel legend 1724752465 https://www.asrock.com/mb/AMD/X670E%20Steel%20Legend/index.asp#BIOS direkt en üsttekini mi indirmeliyim?
  15. D

Onlinealısverisyap - Zmteknoloji güvenilir mi?

Merhaba amd ryzen 9 7950x3d tray alacağım da akakçede ucuz olarak bu satıcılar görünüyor. Buradan alışveriş yapan ya da bilen var mı? https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-9-7950x3d-on-alti-cekirdek-4-2-ghz-kutusuz-fiyati,475681339.html 1724595052 Çoğu yerde stoklar tükenmiş cumadan...
  16. D

İstanbul içi montaj yapan yer

Merhaba. PC topladım da montaj yapacak temiz, güvenilir yer arıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.
  17. D

Lian Li fanlar için başka kontrolcü kullanabilir miyim?

Merhaba 6 adet reverse 1 adet normal fan alacağım da lian li reverse fanlarda 3lü kit yok https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-lian-li-uni-fan-sl-120-v2-reverse-siyah-12-cm-fiyati,571335340.html böyle tek oluyor ve kontrolcü de olmuyor eğer kontrolcü istersem...
  18. D

Arctic Liquid Freezer II 360 RGB vs NZXT Kraken 360 RGB

İşlemci : 7950x3d Kasa : NZXT H9 Flow 10 fanlı build yapmak istiyorum 7 tane NZXT F120 RGB DUO Fan alacağım. Sizce hangi sıvı soğutucuyu almalıyım? 1724422911 Yoksa bu mu...
  19. D

Tray işlemci alınır mı?

7950x3d alacağım da tray alınır mı sizce 3k fark var kutulu olan ile arasında ve fan yok diyor ama ne fanı olduğunu anlamadım izlediğim kutu açılımı videolarında fan falan yoktu hiç yardım ederseniz sevinirim.
  20. D

Kasa içi fan önerisi

Merhaba. Kasa içinde güzel görüntü için rgb istiyorum. H9 flow kasanın internetteki resimlerinde nzxt fanlar ve sıvı soğutucu kullanılmış fanların dışında yuvarlak ışık var gibi duruyor ve güzel görüntü oluyor ben de öyle düşündüm başta fakat ben soğutucuyu nzxt almayacağım. Sizce soğutucunun...
Geri