Arama sonuçları: *

• Users: MerTreX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Masaüstü bilgisayarım açılmayabiliyor

Bundan yakşlaşık 6-7 sene önce elraen'in inventus ile yapmış olduğu kasalardan parvanın sadece işlemcisini 3500x yapıp satın almıştık. Sistemde işlemci Ryzen 5 3500x +16 gb + B450 asus prime anakart+ Asus rx580 8 gb ekran kartı var. Şimdi bu bilgisayarda öyle bir şey ki aldığımızdan beri ekran...
  2. M

Çözüldü✓ Aliexpress Vergi %90

TRN ST7 kulaklığım pin yuvasından kırıldığı için yeni kulaklık alasım geldi. Sadece bir kulaklık ve çeviriciye çıkan vergi ücreti şaşırttı. Hesaplayıcı bir site üzerinden hesaplayayım dediğimde %89 küsüratlı bir oran çıktı karşıma. Yakın zamanda sipariş veren veya bu vergi kurallarını takip...
  3. M

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Merhaba arkadaşlar. Şimdi konuya hızlıca geçiyorum. Annemde s24 ultra var. Babamda suan Redmi note 9 pro var(rootlu). Babam haliyle banka uygulamalarinda sıkıntı yaşıyor haliyle bir de mesleğinden kaynaklı sürekli statü muhabbeti dönüyor ama babam çok para vermeyi seven bir insan değil alirsa...
  4. M

EVDE MOTOSİKLET YIKAMA

Şimdi şöyle taşındığım yerde hiç araç yıkamadım ama çeşme suyundan anladığım buranin suyu fazla mineralli gibi. Bu suyu iki motoruma da tazyik ile vermek istemiyorum. Bu yüzden klimamdan gelen saf suyu motoru durulamak ve ön yıkama gibi motosikleti ıslatmak için kullanmayı düşünüyorum. Şimdi...
  5. M

Yardım Vdsl ve fiber destekli modem önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar, ailem sürekli olarak tayinci.Burdan önceki yerde fiber varken şuanki bulundugum konumda Turknet'in söylediğine gore 97 mbps destekliyormuş altyapım.VDSL2 bir modem almamla ilgili bir mesaj atmışlar.Belki burdan sonraki konumda fiber gelme ihtimaline karşın fiber destekli...
Geri