Arama sonuçları: *

• Users: Han Bey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Rx580 RGB Sorunu Acil

Arkadaşlar öncelikle selamlar Rx580 Rog Strix 8GB OC edition bir ekran kartına sahibim fakat ekran kartının RGB ışıklandırma ayarlarını yapamıyorum şu an sabit olarak kırmızı yanıp sönüyor bu konuda bilgi sahibi biri yardımcı olursa çok sevinirim iki gündür yapamıyorum.
  2. H

Mortal Kombat 11 Acil Yardım Lazım

Arkadaşlar Selamlar Ben Mk11 Mobil Oynuyorum Oyun İçinde Bı Kod Var O Kodu Pc Xbox PlayStation V.s Gibi Platformlarda Mk11 Olan Birinin Oyun İçinde Kod Kısmına Yazması Lazım Bana Mobil Oyunda Epey Bı Ödül Verecek Yardımcı Olan Olursa Minnettar Olurum.
  3. H

Zotac Trinity 3070ti Çok Ses Çıkarıyor

Öncelikle Selamınaleyküm Bugün 2.El 18750 Liraya Bir Bilgisayar Aldım. Aldığım Kişi Bilgisayarın Tamamen 0 Olduğunu Söyledi Eve Geldim Bilgisayarı Fişe Taktım Yani Monitöre Vs Takmadım Oyun Dahi Açmadım Sadece Fişte Takılı. Ve Videodaki Gibi Ses Gelmeye Başladı Ses Sadece Erkan Kartından...
  4. H

Acil Yardım Lazım 2.El Bilgisayar

Arkadaşlar Öncelikle Selamlar 2.El Letgo Üzerinden Bir Sistem Buldum Özellikler Şu Şekilde Yarın Sistemi Alıcam Bu Yüzden Acil Yardım Lazım - Ryzen 5 5600x ( kutulu ) - Msı Gamına Plus Max B450 ( Kutulu ) - Corsair Vegance Argb 8x2=16 3200 Mghz Ram ( Kutulu ) - Kioxia 1Tb M2 Ssd ( Sıfır KFG...
  5. H

Sizce Bu Sistem alınır mı?

Arkadaşlar Öncelikle Selamlar 2.El Letgo Üzerinden Bir Sistem Buldum Özellikler Şu Şekilde Yarın Sistemi Alıcam Bu Yüzden Acil Yardım Lazım - Ryzen 5 5600x ( kutulu ) - Msı Gamına Plus Max B450 ( Kutulu ) - Corsair Vegance Argb 8x2=16 3200 Mghz Ram ( Kutulu ) - Kioxia 1Tb M2 Ssd ( Sıfır KFG...
Geri