Arama sonuçları: *

• Users: batus35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

WeChat referans QR onay

Merhabalar WeChat hesabı açmak istiyorum fakat referans sistemliymis aranızda WeChati 6 Aydan fazladır kayıtlı olan varmı ?
  2. B

... HWİD BAN RUST ...

Öncelikle merhabalar arkadaşim bir rust hesabı verdi arkadaşım bana kendisinin bilgisayarına erişimi olmadığından dolayı bana hesabı alıp test etmemi istedi hani bir Ban var mı hesabı başkaları giriyor mu vesaire diye hesaba girdim 10 dakika bir takıldım sunuculara girdim hani banlı olduğu bir...
  3. B

RUST BAN YEDİM (HİLESİZ)

forumda bir rust hesabı kazandım ve onunla oynadım sonra rusta rusttürkiye3x isimli sunucuda vip paketim olduğu için kendi hesabıma geri döndüm ve oyuna girdim ama 1-2 saate banlandım üzerinden nerdeyse 20 gün geçtikten sonra arkadaşın hesapla da girdim 5 saat fln oynadım banladım anakart banı...
  4. B

İşlemci voltajı düşürme

beyler 1.5v de chat gbt düşür dedi bilmiyorum nasıl yapcagımı advantige voltage settings e bakıyorum oradada yok
  5. B

Sıvı soğutma takacağım

Herkese merhabalar sevgili forum üyeleri öncelikle alacagim Asus ROG STRIX LC 240 RGB White Edition bir sıvı soğutucu var ama kapsama sogacagini bilmiyorum 240mm desteği var üst panelde fakat ankarta giden bir kablo üstten geçiyor ve sanırım sıvı soğutma aldığımda sıvı sogutucyu engelliyecek
  6. B

Ddr4 ve DDR 5 uyumlu sıvı soğutucu önerisi

beyaz olması lazım ryzen 7 5700x var
  7. B

Pc yi her açtığımda BİR SORUN OLUŞTUĞUNDAN PİN'İNİZ KULLANILAMIYOR

kilit ekranında bu hata yazıyor kod gönderiyor maile herdefasında iki saat kod gelmiyor bazen geliyor kod girince hata veriyor en sonunda kod çalıştı arkadaşım pini kaldır dedi ama oturum açma seçenekleri açılmıyor şimdide birazdan parçalıcam bilgeseyarı
  8. B

Mavi Ekran Mavi ekran yiyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar arada bir mavi ekran yiyorum M2 SSD var sadece hepsinin testini yaptım ram olsun ekran. Kartı olsun islemcinolsun heosi temiz ama halen hata yiyorum win 11 var b450mk r75700x işlemcim var
  9. B

Mavi Ekran PC Mavi ekran sorunum

PC arada bir kafasona göre mavi ekran atıyor nedenini chat GBT ye sordum fakat bulamadık bişey PC yeni formatlı sorunun nedenini bilen varmıdır....
  10. B

MSI g274f monitör ölü pixel

İki tane ölü pixel var değişim yaparlarmi g272 vardı anakartinda problem oldu 274 verdiler bundada ölü pixel cikti 3 tane olcak diyor millet eğer problem yaşarsam tüketici halarina şikayet edebilirmiyim. Ayıplı mala tabi olmazmi ?
  11. B

İtopyadan aldığım hazır sistemte sorun yaşıyorum

Merhabalar 08.01.2024 tarihinde aldığım toplama PC almıştım. Format attım USB den ama hdd ye kurdu Windowsu Bilgeseyar çok yavaştı bende çok ilgilenmedim M2 ye oyun vb kurdum daha sonra M2 deki bütün oyunlar bir anda gitti dedim bu format atayım M2 kurarız format ekranında problem yaşayınca...
  12. B

GameBooster GBG1201BW kasa kumandamı kaybettim

kasa kumandamı kaybettim aca telefondan kontrol edebilirmiyim veya kumandayı nerden satın alabirim
  13. B

19k bütçeme 2.el garantisi bitmemiş sistem önerisi arıyorum

19k bütçeme 2.el garantisi bitmemiş sistem önerisi arıyorum
  14. B

Aorus kartımın lcdi ekran ayark kısmı controlcenterde kayboldu

ekte koydupum gibi rgb fusion yokoldu gif koyamıyordum ekranına sonra kapayıp açınca yok oldu rgb ayarları komple yok şuanda
  15. B

Gta5 playlist My Bookmarked Jobs gözükmüyro

Playlistleri jops tan ekledim ama My Bookmarked Jobs da gözükmüyor jops kısmından My Bookmarked ada bakıyorum ordada gözükmüyor ekle çıkar yaptım düzelmedi
  16. B

16500 TL ye PC arıyorum ikinci el rtx

Üniversiteye gideceğinden kardeşime Bilgeseyar bırakmak istiyorum 16500 TL bütçemiz var rtx olmasını istiyorum parçalar 2 yıllık en fazla olursa iyi olur İstanbul içi
  17. B

Ekranında bozulma var ekran kartımla mi ilgili ?

Çok saçma nedenini anlamadim 1738489146 Sadece oyuna girince yapıyor bunu
  18. B

İşlemci değiştirilen neye dikkat etmeliyim

Merhabalar şuanda elimde r5 5500x işlemci var r7 5700x işlemciye geçeceğim islemcimi sokup yeni işlemciyi takmadım önce yapmam gerekenler ve yeni işlemciyi yaktıktan sonra yapmam gerekenleri rica etsem bana öğretilebilirmisiniz ? 1731852113 B450mk anakartim var*
  19. B

Steam skinlerimi satmıyorum

Bir rüşt skini aldim satıp rüşt alacaktım . Arkadaşım bana akını trade ile gönderdi ama sakın satilamaz gözüküyor
  20. B

Yeni aldığım kartın rgbsi çalışmıyor

Yeni aldığım bilgeseyarin ekran kartı çalışmayor
Geri