Arama sonuçları: *

• Users: Tarik_Ozan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tarik_Ozan

Valorant Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü

Dostlar selam Uzun bir süredir aşağıda görmüş olduğunuz hatayı almaktayım , oyuna giriyorum ana menüde vs bir sorun yok hatta maça da giriyorum fakat 5 dakika oynadıktan sonra ''Ekran kartı sürücüsü çöktü'' hatası alıp siyah ekran alıyorum oyun kapanıyor . Kaldırıp tekrar yükledim , format...
  2. Tarik_Ozan

Squad oyununda textureler dokular vs yüklenmiyor

Daha önceden hiç böyle bir durum yaşanmadı oyunu her türlü grafik ayarını denedim olmadı oyunu silip indirdim 1 maç sonra tekrar bu hale geldi haftalardır uğraşıyorum bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
  3. Tarik_Ozan

ETS 2'de Ses yok

zibilyon tane oyun oynarım hiç birinde sorun yok ama ETS2'ye giriyorum hiçbir şekilde ses yok Win+G den baktım seslerden baktım hiç bir yeri kısmamışım oyunun sesleri açık eminim . Oyunu sildim indirdim yok hani driverlarım eski diyeceğim herşeyde sorunsuz çalışıyo ETS 2 de çalışmıyor oda saçma...
  4. Tarik_Ozan

1000 TL Bütçe ile en iyi 7.1 Kulaklık

Merhabalar elimde 1000tl gibi bir meblağ var fps oyunları oynayan birisiyim yani ses kasma benim için biraz önemli sizce Hyper X Cloud II 'mi almalıyım yoksa Steelseries arctis 3'mü veya başka önerecebileceğiniz kulaklık varmı 7.1 olması hoş olur.
  5. Tarik_Ozan

Pubg Lite Setup İndiremiyorum

Herkese İyi Günler Dilerim Pubg Lite'nin kendi sitesinden setup indiremiyorum [Dosya Eksik Kesildi ] Şeklinde Hata Alıyorum Bu Hem OperaGX hem GoogleChrome İçin Geçerli Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim Nasıl Bir Yol İzlemeliyim İyi Günler Yardımınız İçin Şimdiden Teşekkürler Dosyanın Altında...
  6. Tarik_Ozan

Fivem Servere Girerken Dupe Koruması Diyor Servere Giremiyorum

İyi Günler Herkese Fivemde Launcher dan Servere Girerken Dupe Koruması Diyor ve Servere Bağlanamıyorum Bilgisayarımda Herhangi Bir Hile vs. Bulunmamakta Yardımınız İçin Şimdiden Teşekkürler...
  7. Tarik_Ozan

Çift Ekran

Herkese Selam ! Benim Elimde 2 Monitör var ve ben çift ekran yapmak istiyorum fakat Monitörüm den bitanesi vga Çıkışlı Acaba Hem Ekrankartından hemde Anakarttan Görüntü Alabilme İmkanım Varmı Anlatırsanız Sevinirim
Geri