Arama sonuçları: *

• Users: wosjao
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Asusun bu monitörü nasıl alınır mı?

Asusun bu monitörü nasıl alınır mı sizce bu fiyata?
  2. W

Bu monitör alınır mı??

Bu monitör alınır mı? oyun için.
  3. W

Bu monitör nasıl alınır mı sizce?

Bu fiyata daha iyi bir monitör varmı valorant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum filmde arada izliyorum öncelik oyun oynamak. Bu monitör öğrenci indirimi ile 5000 TL'ye iniyomuş doğrumu Samsungun sitesinde 8000tl .
  4. W

8000₺ monitör önerisi

8000tl monitör önerilerinizi varmı valorant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum 24 inç olması, pivot sistemi olması önemli şimdiden teşekkürler.
  5. W

24 inç bütçeme uygun bir monitör arıyorum

24 inç Hz yüksek ,ekran kalitesi iyi , asansör sistemli bir monitör önerilerinizi bekliyorum. 27 inç monitörlere yakından bakınca pikselleri gözüküyormuş doğrumudur?
  6. W

Oyuncu monitörü önerisi

Oyuncu monitörü almak istiyorum bütçem 8000 bin TL sizce ne alabilirim asansör sistemi olması önemli .
  7. W

Kız neden böyle yapıyor?

Kıza yazıyorum bana cevap vermiyor bahanesi ; yok kuzenlerim geldi onların çocuklarıyla uğraşıyordum , Yok ablamlar geldi onlarla uğraşıyordum dün bunu yazdım ablamlar var 12 den sonra gidicekler dedi gitttiklerinde rahat rahat konuşuruz yazdı dün 12 de yazdım hala bakmıyor mesajlarıma 1 gün...
  8. W

Kız niye böyle yapıyor?

Kıza yazıyorum bana cevap vermiyor bahanesi ; yok kuzenlerim geldi onların çocuklarıyla uğraşıyordum , Yok ablamlar geldi onlarla uğraşıyordum dün bunu yazdım ablamlar var 12 den sonra gidicekler dedi gitttiklerinde rahat rahat konuşuruz yazdı dün 12 de yazdım hala bakmıyor mesajlarıma 1 gün...
  9. W

Bu kız neden mesajlarıma bakmıyor?

10. W

Bu hotweels arabası değerlimi ?

Sizce bu hotweels arabası değerlimi?
  11. W

Tlefonum poco f6 bataryanın bir soketi çıktı ve sorun şu

Telefonun batyasını işaretlediğim soket telefon büküldükten sonra yerinden gevşemeye başladı bide telefonun içinde olan siyah kablo bi yerinden çıktı sonra ise şarjı %15 e sabitlendi o soket ile telefonun içinde bulunan siyah kabloyu taktım bi telefonu yeniden başlattıktan sonra ise düzeldi . Bi...
  12. W

Telefon için Bluetooth kulaklık önerisi

Telefon için Bluetooth kulaklık önerileriniz varmı şarkı dinlemek için basa kalitesi iyi olsun ve silikon olsun şimdiden teşekkür ederim.
  13. W

Poco f6 uyumlu powerbank

Poco f6 uyumlu powerbank önerileriniz varmı 20000 MH ve üstü olsun ve 90w desteklesin şimdiden teşekkür ederim.
  14. W

Poco f6 telefon yere düştü şarjı 15 de takılı kaldı garanti kapsamında olurmu

Poco f6 telefon yere düştü şarjı 15 de takılı kaldı garanti kapsamında olurmu
  15. W

Telefonun şarjı yüzden bi anda onbeş e iniyor neden sizce ?

Telefonun şarjı yüzden bi anda onbeş e iniyor neden sizce . Dün telefon bükülmüştü ondan sonra bu sorunu yaşamaya başladım.
  16. W

Telefonumu sadece büktüm neden böyle oldu?

Telfonumu büktüm ve sonra şarjı on beşe indi yeniden başlattım ve normal şarjına döndü beden böyle oldu?
  17. W

Uygun fiyatlı 90W powerbank önerileriniz varmı?

Uygun fiyatlı 90W powerbank önerileriniz varmı?
  18. W

Telefon soğutucu önerisi

Telefon soğutucu önerisi olan varmı kullanacağım telefon poco F6
  19. W

Poco f6 için soğutucu önerisi

Poco f6 için uygun fiyatlı telefon soğutucusu varmı oyun oynarken çok ısınıyor rahatsız ediyor.
  20. W

Poco F6 için güzel uygun fiyatlı bir telefon soğutucusu

Poco f6 için uygun fiyatlı telefon soğutucusu varmı oyun oynarken çok ısınıyor rahatsız ediyor. Bu var yanında hediyede var nasıl sizce bu konuları pek bilmediğim için soruyorum.
Geri