Arama sonuçları: *

1. Aslanofnight

Bluetooth Kulaklık önerisi

Müzik dinlemek ve ders çalışmak için Bluetooth kulak üstü kulaklık önerir misiniz? max bütçe 2k
  2. Aslanofnight

PSU dan gelen tuhaf ses

d psu dan bu ses geliyor nedenini bilen varmı ne yapmam lazım oyun oynarken ve fazla ısınınca oluyor
  3. Aslanofnight

Çözüldü✓ %60 klavye önerileri

%60 klavye almak istiyorum klavyeden hiç anlamam fazla sesli olmasın bütçemi max 2000 e zorlayabilirim (%60 istememin sebebi yerim çok dar)
  4. Aslanofnight

Hangi rami almalıyım

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-16gb-1x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-gaming-ram-fiyati-74876/ https://www.incehesap.com/xpg-lancer-blade-16gb-1x16-ddr5-6000mhz-cl36-gaming-ram-fiyati-80911/ Msı pro a620m-e anakartım var hangisi uyumlu olur xpg markasını biliyorum ama diğer marka...
  5. Aslanofnight

Çözüldü✓ Msı anakart la xpg marka ram uyumlu mu?

Elimde msı marka pro a620m-e anakart var xpg lancer 6000mhz cl36 (16×2) ram almak istiyorum uyumlumudur bilgi sahibi olan söyleyebilirmi
  6. Aslanofnight

Yardım edin ekrana görüntü gelmiyor

Rami mi satmak için kasadan söktüm fotoğraflarını çektim geri taktım kasayı açtım ışıklar yanıyordu klavyenin ışıklarıda yandı ancak ekrana görüntü gelmedi yardım edin lütfen rami sök tak yaptım olmadı silgiyle sildim olmadı tek ramim var ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  7. Aslanofnight

YARDIM EDİN pc çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Elimde bulunan Rami satıp yükseltmek için Rami kasadan söktüm fotoğrafını çektim ancak geri taktığımda kasa çalışıyordu ama ekrana görüntü gelmiyordu klavyenin ışıkları da yanıyordu sabahtan beri bununla uğraşıyorum lütfen yardım edin
  8. Aslanofnight

Rami çıkar tak yaptım pc açılmıyor

Rami çıkarmadan önce pc sorunsuz açılıyordu ancak çıkardım ve geri taktıktan sonra güç tuşunu bastım fanlar dönüyordu klavye rgb side yanıyordu ancak ekrana görüntü gelmiyordu ne yapmam lazım
  9. Aslanofnight

Bilgisayar İlk Açılışta Kapanıyor, Sonra Düzeliyor

Güç tuşuna basıyorum pc nin ışıkları yanıyor 3 4 saniye fanları çalışıyor sonra kapanıyor kendi kendine sonra Bidaha güç tuşuna bastığımda düzgünce açılıyor neden acaba sebebi nedir
  10. Aslanofnight

1500 TL altı mouse önerisi

Mouse önerilerinizi bekliyorum bütçem bu kablolu kablosuz farketmez
  11. Aslanofnight

Ea.com/unable to connect hatası fc25

fc25 i yeni aldım oyuna girdiğimde sunuculara bağlanamadı diyor ve bu hatayı veriyor ne yapmam lazım online oynıyamıyorum
  12. Aslanofnight

Msi anakartta fastbootu kapatamıyorum

Bios ayarlarını yaparken fastbootu yanlışlıkla açtım ve bazen bilgisayar açılmıyor anakartta sarı ışık yanıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum fastboot açılmadan önce böyle bir sorun yoktu biosa girip kapatmak istedim ancak bulamadım yok nasıl kapatabilirim
  13. Aslanofnight

Max 2 k ya oyuncu kulaklığı önerisi

Kablolu ilk tercih ancak kablosuz da olur önerileri bekliyorum
  14. Aslanofnight

Yardım Ethernet kablosu aldım taktım ama İnternet gelmiyor

Ethernet kablosu aldım bugün taktım bi ucunu modeme bi ucunuda bilgisayara taktım ancak İnternet gelmedi ne yapmam lazım
  15. Aslanofnight

VALORANT OYNAYAMIYORUM

İşlemci 7500f ekran kartı 4070 süper videoda gördüğünüz gibi oluyor valorant hatta Bi ara oyunda istemci düşük fps sorunu verdi sağ yukarıda aynı böyle oldu oyun çıktım girdim bi iki kez denedim hâlâ aynıydı oyunu silip yükledim ancak yine olmadı sistemde bi sorun çünkü cs oynayabiliyorum...
  16. Aslanofnight

Valorantta istemci düşük fps sorunu

sistemim ryzen 5 7500f ve 4070super ama valoranta girdiğimde ilk 1 2 dakika her şey normal bi anda bu sorunu almaya başlıyorum 7 8 saniyede bir ekran donuyor 6 7 saniye hep böyle devam ediyor acaba sistemdemi bi sıkıntı var diye farklı oyunlara girdim cs ye girdim hiç sıkıntı yoktu sistem...
  17. Aslanofnight

Yardım Valorantta düşük istemci fps sorunu

sistemim ryzen 5 7500f ve 4070super ama valorantta bi anda bu sorunu almaya başladım sürekli drop yiyorum ve oyun donuyor takılıyor acaba sistemdemi bi sıkıntı var diye farklı oyunlara girdim cs ye girdim hiç sıkıntı yoktu sistem sorunsuz çalışıyordu farklı oyunlarıda denedim sorun çıkmadı...
  18. Aslanofnight

3k kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Max 3k ya kablosuz oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
  19. Aslanofnight

valorantta düşük istemci fps sorunu

sistemim ryzen 5 7500f ve 4070super ama valorantta bi anda bu sorunu almaya başladım sürekli drop yiyorum ve oyun donuyor takılıyor acaba sistemdemi bi sıkıntı var diye farklı oyunlara girdim cs ye girdim hiç sıkıntı yoktu sistem sorunsuz çalışıyordu farklı oyunlarıda denedim sorun çıkmadı...
  20. Aslanofnight

valorantta düşük istemci fps sorunu

Geri