Arama sonuçları: *

• Users: Zyprox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Millenicom 1000mbps ping ve bufferbloat ilişkisi

Merhabalar, Millenicom'dan 1000mbps internet kullanıyorum Ttnet altyapısı ile. Genellikle Ea Fc (Fifa) oynarım ve eski internetim Türknet 100mbps iken ms değerim sürekli 30-35 arasındaydı. Millenicom'dan sonra 40-50 arası geziyor ve nadir de olsa oyun içinde ping dalgalanmaları yaşıyorum...
  2. Z

Cyberpunk 4070 ti super donma sorunu

Arkadaşlar sistemim 7800x3d 4070 ti super 32gb ram Cyberpunk oynarken ayarları ne yaparsam yapayım, hem ana menüde hem de oyunda, fareyi hızlı oynattığım zaman donmalar oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Fare ile hızlı hareketler yapmadığım sürece sorun olmuyor. Çok garip bir durum gibi
  3. Z

B650m-k m2 ssd vidası yok

Arkadaşlar asus b650m-k anakartımda aşağıda gördüğünüz yuvaya ikinci bir m2 ssd takacaktım ama vidasını bulamadım. Kutusunda da bulamadım. Sanırım kaybettim. Nasıl bir vida bulmam lazım ve nereden bulabilirim bunu?
  4. Z

Yeni sistemim için ssd önerir misiniz?

Herkese merhaba, Uzun günlerdir bir sistem toplamak için fikirlerinizi alıyorum ve olmuşken iyisi olsun, uzun ömürlü olsun diye bütün fikirlerinden vazgeçip, 7800x3d ve 4070 ti superli bir sistem topladım. Sadece ssd ne alacağıma karar veremedim. Dram vs gibi şeyler konuşuluyor ama ne kadar...
  5. Z

Zenith 4070 ti super sistem için özelleştirme tavsiyeleri

Arkadaşlar aşağıya bıraktığım linkteki sistemi almayı düşünüyorum ve bir kaç özelleştirme yaptım Ram: Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram Ssd: Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD Yaptığım özelleştiremeler için...
  6. Z

4070 Ti Super sistem toplamak için yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar selam, 4070ti superli bir sistem için bir kaç gündür sizlerden farklı konular açarak fikirler alıyorum. Bütçemiz 50-55 arası. İleride geliştirmeye açık bir sistem yapmak istiyorum. İleride ilk işim işlemciyi 7800x3d veya üzeri yapmak olur gibi. Şimdilik 7500f veya 7600 gibi...
  7. Z

4070ti super bu sistem bu fiyata alınır mı?

Arkadaşlar bu sistem bu konfigrasyon ile alınır mı? İleride 7800x3d işlemci de koymayı düşünebilirim. Fiyat 52750₺ oluyor bu şekilde.
  8. Z

4070ti super ile 4070 super sistem arasında seçim

Arkadaşlar bir sistem toplayacağım. 2k monitor kullanıyorum. Sizce 4070s ile 4070ti super arasında hangi seçimi yapmalıyım fp oranını göz önüne alırsak. Yani aradakini farka değer mi sizce?
  9. Z

4070 superli bu sistem alınır mı

Arkadaşlar kendime 4070 superli bir sistem bakıyorum. 7800 veya 7700xt li sistemlere de baktım ama driver sorunlarından bahsedenler beni biraz korkuttu. Bu sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Anakartı b serisi yapmak istediğimde çok fiyat farkı çıkıyor. Sizce bu şekilde de almak...
  10. Z

Millenicom 1000 Mbps için 100 Mbps Turknet iptal edilir mi?

Arkadaşlar şu an hali hazırda Turknet 100 mbps fiber kullanıyorum. Genellikle Fifa ve Valorant oynarım, ping 32-35 arası sabit. Az evvel Millenicom'un 1000 mbps altyapısının bulunduğum yerde olduğunu öğrendim ve oraya geçiş yaptım e devlet üzerinden fakat yorumları okuduğum kadarıyla pek memnun...
  11. Z

Gigabyte a620m h anakarta sıvı soğutucu rgb çalışır mı?

Arkadaşlar gigabyte a620m h anakartıma rgbli bir sıvı soğutma almak istiyorum ancak sanırım anakartta rgb desteği yokmuş. Yani sıvı soğutmamın argb fanları bu anakartta çalışmaz mı?
  12. Z

Gigabyte a620m h sıvı soğutma rgb çalışır mı?

Arkadaşlar gigabyte a620m h anakartıma rgbli bir sıvı soğutma almak istiyorum ancak sanırım anakartta rgb desteği yokmuş. Yani sıvı soğutmamın argb fanları bu anakartta çalışmaz mı?
  13. Z

Bilgisayar kendi kendine kapanıp açılıyor

Arkadaşlar merhaba sistemi yeni aldım ve sadece 3 gündür kullanıyorum. Fakat sistem durup dururken kendini bir anda kapatıp tekrar açıyor. Olay görüntüleyicisinden baktığımda resimdeki gibi kernel 41 hatası verdiğini görüyorum. Ramin yerini değiştirmeyi denedim ama işe yaramadı. İşlemci ve ekran...
  14. Z

2K Monitor için 3 sistem arasında kaldım

Arkadaşlar bütçeme uygun alabileceğim 2-3 sistem var. Bunların içinden hangisi daha mantıklı sizce? 2k monitorde kullanacağım. 1. Sistem 12400f - 4060 ti 16gb - 1tb m2 ssd 2. Sistem. 13400f - 4060 ti 16gb - 512 m2 ssd 3. Sistem Ryzen 5 7600 - 7700xt - 512 m2 ssd 3. Sistem ddr5 olduğu için...
Geri