Arama sonuçları: *

• Users: hevaissen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hevaissen

PS5 İçin F/P Televizyon Önerisi

Selamlar herkese iyi forumlar. Monitörden sıkıldım yeni eve taşındım bu bahaneyle TV almak istiyorum PS5 sahibiyim hiç tv izleyen biri değilim 55" boyutlarında bir tv önerebilir misiniz? Samsung 55Q70D modelini beğendim ancak biraz tuzlu geldi bu TV modelini önerirseniz bütçemi zorlayabilirim...
  2. hevaissen

Laptop için SSD Okuma Yazma Değerleri Nasıl? - Lenovo LOQ 15irx9

Selamlar arkadaslar, Laptop'a m2 ssd almayı düşünüyorum fakat içindeki mevcut ssd deki okuma yazma hızları nasıl yeni aldığıma mı kurayım windows'u yardımcı olursanız sevinirim.
  3. hevaissen

Elektro Gitara Başlamak İstiyorum

Selamlar arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim gibi pek zamandır aklımdaydı heveslendim de ama tecrübesizim nerden başlamalı ve elektro gitar ile başlanır mı? İnternetten öğrenebileceğim Udemy gibi kurslar var mıdır konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son olarak bu linkteki gitar...
  4. hevaissen

Yardım Lenovo LOQ 15IRX9 Alınır Mı?

Selam dostlar bu linkteki laptop alınır mı? Nitro 5'e nazaran daha mı iyidir sizce? İşlemci olarak nitro 5'i tokatlıyor ama kullanıcı deneyimi nasıl kullanan arkadaşlar var mı bu laptopu yardımcı olursanız sevinirim...
  5. hevaissen

Yardım Bu Laptop'ı Tamir Etmeye Değer Mi? (MSI MS-16J9)

Selamlar dostlar. Elimde GTX 1050 ekran kartlı bir MSI laptop var ama kasası ve parçaları hasarlı sizce bu laptopu tamir etmek mantıklımı yoksa direkt yeni bir laptop mu alayım. Masaüstü pc sahibiyim fakat dışarıda çok fazla bulunuyorum ve Metin2 adlı oyunu oynuyorum bu sebepten bu laptopu...
  6. hevaissen

ACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Alınır Mı?

Merhaba dostlar başlıkta ve linkteki laptop alınır mı bu fiyata daha iyisi var dediğiniz bir laptop var mı...
  7. hevaissen

Hp Victus 16 vs Acer Nitro 16

Arkadaşlar selamlar. Aşağıdaki Victus'u alacağım fakat paneline kötü yorumlar geldiğini gördüm çok sıkıntı yaratır mı bu laptopu kullanan var mı? Bunun dışında alternatif Nitro 16 bakıyorum ama öneriniz varsa gönderirseniz sevinirim. Kafamı kurcalayan bir diğer etkende R7-8845HS nasıl bir...
  8. hevaissen

Öneri Max 50.000 TL Laptop Tavsiyesi

Arkadaşlar herkese iyi forumlar laptop tavsiyesi lazım bu bütçede 4070 ekran kartlı laptop almak mı yoksa biraz daha uyguna gidip malzeme kalitesi iyi olan bir 4060 lı laptop almak daha mı mantıklı olur? Bunun dışında kardeşim içinde bir laptop alacağım 4050 ekran kartlı Nitro 5 modelini...
  9. hevaissen

Yardım Apple Store Kredi Kartıma Taksit Yapmadan Direkt Parayı Çekti

Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar. Apple Store dan iPad Air 6 ve Pencil pro kampanyalı seti aldım ödemeden adımında world card'a taksit olduğu yazıyordu fakat ödeme işleminde taksit seçtirmeden tek çekim yaptı karttan ve iptal de edilemiyor Pencil'in kargosu hazırlandığı için. Hafta sonu...
  10. hevaissen

35-40K Arası Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar. Linkte verdiğim laptopu almak istiyorum oyun ve iş için kullanacağım aynı bütçede daha iyisi var mı veya bu laptopu kullanan & bilen arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim. HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX...
Geri