Arama sonuçları: *

• Users: byabo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. byabo

Yardım BİLGİSAYARIMDA DNS ÇALIŞMIYOR

sa beyler ben discord için vpn kullanıyordum kullandığım vpn güncelleme ile bozunca bende dns e geçeyim dedim tüm dns ayarlarını yaptım ama dns çalışmıyor ne yapabilirim bilgisi olan bir arkadaş yazabilirmi yada sizin bir öneriniz varmı
  2. byabo

Yardım Amd nin menüsü açılmıyor

sa beyler normalde alt+r basınca gelen ekran bugün basınca gelmedi diyorki güncelleme gerekli ne yapmam lazım hemen altındaki indir güncelle butonuna bastım
  3. byabo

KABLOSUZ WİFİ ADAPTÖR ÖNERİSİ

sa beyler dediğim gibi bütçe max 700-800 lira güzel kaliteli bir şey önerirseniz güzel olur
  4. byabo

MONİTÖR ÖNERİSİ?????

sa beyler yakın zamanda monitör almak istiyorum max 5k bütçem var kriterlerim 140hz üstü olsun min 1 ms olsun
  5. byabo

ALDIĞIM HAZIR SİSTEM GÜZELMİ?

BU SİSTEMİ 8 KASIMDA ALDIM SİZCE GÜZELMİ KRONİK SORUNLU PARÇA FLN VARMI ŞİMDİDEN TŞK
  6. byabo

ALDIĞIM ANAKART KÖTÜMÜ?

sa beyler ben bir anakart aldım hatamı yaptım bilmiyorum internette alınmaz, biosu sıkıntılı, uğraştırır, bozulur diyorlar sizcede öyle sıkıntılar çıkarır mı yoksa idare eder mi?,birde m2 desteği yokmuş öyle diyorlar anakart:Msı Pro a620m e sistemim:rx9060xt r5 7500f 1tb ssd 16gb ram
  7. byabo

İTOPYA.COM GÜVENİLİRMİ?

sa beyler tebilondan monitör almak istiyorum gelirken kırılır yamulur veya monitörde ölü piksel olursa muhatapım kim ilgileniyorlarmı alışveriş yapabilirmiyim
  8. byabo

ALDIĞIM SİSTEM İYİMİ?

sa hocalarım bu sistemi 8 kasımda incehesapdan 39.029tl ye aldım sizce fiyatına göre iyi mi?(trt bandrol kuralından sonra aldım)
  9. byabo

KASIM İNDİRİMLERİNDE ARADIĞIM SİSTEM YOK

sa beyler ben 34 kya sistem alcaktım foruma sordum kasım indirimlerini bekleyeyimmi diye bekle dediler bekledim şuan istediğim sistem 38k ve hepsinin 10 günde fiyatı 4k artmış durumda ne yapmalıyım istediğim sistem özellikleri rx9060xt r5 7500f 16gb ram ddr5 1tb ssd hava soğutma
  10. byabo

KASIM İNDİRİMLERİNİ BEKLEYEYİMMİ

sa hocamlar kasımda bir bilgisayar almak istiyorum istediğim tarz indirimli sistem bulabilirmiyim yoksa şimdimi alayım sistem:rx9060xt r5 7500f 1tb 16gb
  11. byabo

Rx 9060 xt li sistemime hangi işlemci iyi gider

sa beyler yakın zamanda yeni bi pc alıcam benim bütçem 35k benim alacağım sistemin işlemcisinin r5 7500f olmasını istiyorum fakat bütçeyi aşıyor onun yerine i5 14400f almak istiyorum ama korkuyorum ya senkronize çalışmazlarsa yada daha düşük bir performans verirse sizce ne yapmalıyım?
  12. byabo

HANGİ KASAYI ALMALIYIM?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-h-500gb-ssd-kingston-16gb/ https://www.incehesap.com/curious-9060xt-tavsiye-sistem-fiyati-62708/?hsu=591527,591530,591542,591533,2095361,591545,591548 sizce hangisini almalıyım dostlar gönlüm incehesabdan yana...
  13. byabo

İKİNCİ EL SİSTEM Alınır mı??

TÜM TESTLERİ YAPTIRDIKTAN SONRA TESTLER NORMAL ÇIKARSA Alınır mı? BAŞKA PROBLEM ÇIKARIRMI?
  14. byabo

AMD EKRAN KARTI + İNTEL İŞLEMCİ OLURMU?

işlemci 14400f ekran kartı 9060xt saçma gibi duruyor sıkıntı çıkartırmı ryzen 5 7500f alcaktım hazır sistem alacağım için bütçem buna yetiyor sizce bu sistem alınır mı?
  15. byabo

MONİTÖR ÖNERİSİ MAX 5K

SA beyler max 5 k bütçem var bütçeyi arttıramam 144 hz ıps 1 ms 1080p monitör arıyorum ghosting yapmasın sağlam monitör olsun yorumlarınızı bekliyorum.....
  16. byabo

RTX 4060Tİ VS Rx 7800 xt

hangisi alır beyler genelde fps tarzı oynuyorum arada hikayeli oynuyorum hangisi beni memnun eder performans olarak
  17. byabo

KLAVYE VE MONİTÖR ÖNERİSİ ?

Sa beyler 2k ,200 Hz, max 10k monitör birde %60 manyetik red switch max 2-3k klavye önerir misiniz??
  18. byabo

BEYLER YARDIM EDİN BU PARÇANIN ADI NE

Sa beyler Görselde belirttiğim gibi buraya ne takılan şeyin adı ne ucunun dönmesi için pek bilmiyorumda yardım edebilirmisiniz
  19. byabo

RX 9060 XT Alınır mı??

dediğim gibi beyler fps olarak beni tatmin eder mi? hata verirmi uzun kullanabilirmiyim?
  20. byabo

RX 7700XT VS RX 9060XT HANGİSİNİ ALMALIYIM

Dediğim gibi beyler rx 7700 xt bit olarak daha iyi Rx 9060xt de fsr4 var hangisi daha iyi fps sunuyor birde hangisini almalıyım (nvidia önermeyin lütfen)
Geri