Arkadaşlar elimde ipad 7 32 gb var, 32gb olması bayağı dezavantaj ben şuan 3-4k ya satabileceğimi düşünmekteyim. Satıcı bulmak babında sizce ne kadara satılır?
sorum şudur bu arkadaş alınır mı https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-dexim-gm-182-7d-rgb-optik-oyuncu-fiyati,1758897995.html bütçem bu kadar daha iyileri varsa önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar yeni aldığım laptobum nedense takılıyor 1-2 saniyeliğine sürekli kısır döngü olarak tekrarlıyor neden anlamış değilim bu konuyu yazarken bile sistem takılıyor çıldırmama ramak kaldı sizce virüs girmiş olabilir mi?
Arkadaşlar Acer nitro 5 kullanıcısıyım işlemcim i7 12700h ekran kartım ise 4060 ram 16gb fakat sisteme göre düşük fps alıyorum örnek olarak valorantta 200 vs go da 140 (düşük ayarlarda) napmalıyım?
Arkadaşlar bende bir adet ipad 7 var fakat uygulama oyun vb indiremiyorum indire tıkladığım zaman yüklenirken daire dönüyor inmiyor yani yardımcı olabilecek var mıdır
Arkadaşlar öncelikle merhabalar bende ipad 7 var 3 sene önce almıştım ne yazık ki gelen güncellemelerle 32 gb ipadimin 28 i system dosyaları bu yüzden ek gb almak istiyorum nasıl arttırabilirim 64 yapmak istemekteyim
Arkadaşlar bu sorun bugün başladı neden bilmiyorum laptop arada 1 sn donuyo direk sistem donuyor daha doğrusu ve bunu 5-6 kez tekrarlıyor sonra tekrar böyle oluyor kısır döngü yani nasıl çözüm bulabilirim bu duruma yardımcı olabilecekler lütfen yardımcı olsun
1725476528
lütfen yardımcı olun...
Arkadaşlar cs2de skin almak istemekteyim şu an hiç skinim yok en mantıklı nereden skin alabilirim kasa açma siteleri mi daha iyidir yoksa direk steamden kasa almak mı?
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri şöyle; 16gb ram, 4060 8gb, i7 12700h bu özelliklerle valorantta 250, cs2 de 150 fps almaktayım bana düşük gibi geldi nasıl arttırabilirim grafik kalitesini düşürmeme rağmen fps değerleri böyle
Arkadaşlar bende ne yazık ki vivo y16 var Turkcell deki bir adam önermişti o adam var ya o adaaaam, neyse artık 7000 TL ye almıştım 1 yıl önce, kamera kalitesi berbat telefonun rami 2x4=8 gb
ram olmasına rağmen PlayStoredeki çoğu oyunu açmıyor bile. (Örneğin free fire düşük sistemli olduğu...
Arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaştığını düşünüyorum bilgisayarı alırken mcafee antivirüsünü de alalım dedik fakat pek bilindik bir antivirüs değil sanırım sizce virüs temizler mi tam taramada
Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm bugün bilgisayarı açtığımda bir yavaşlık sezdim görev çubuğu 30 sn sonra geldi ve mouse imleci sanki 15fps gibiydi dünde bilgisayarıma clash of clans scripti indirmiştim fakat hiç çalıştırmadım sadece indirilenler klasöründe duruyor acaba virüs bulaşmış...