Arama sonuçları: *

• Users: TEMEL REIS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TEMEL REIS

Odamda wifi çekmiyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar benim odam modeme uzak kaldığından bağlantı sorunu yaşıyorum. Evde wifi güçlendirici var takınca hiç bir işe yaramıyor ne almam lazım?
  2. TEMEL REIS

İpad 7. nesil 2. el ne kadara satılır?

Arkadaşlar elimde ipad 7 32 gb var, 32gb olması bayağı dezavantaj ben şuan 3-4k ya satabileceğimi düşünmekteyim. Satıcı bulmak babında sizce ne kadara satılır?
  3. TEMEL REIS

Bu mouse alınır mı? (dexim)

sorum şudur bu arkadaş alınır mı https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-dexim-gm-182-7d-rgb-optik-oyuncu-fiyati,1758897995.html bütçem bu kadar daha iyileri varsa önerilerinizi bekliyorum
  4. TEMEL REIS

🔥İndirim ASUS RADEON TUF RX 7900 XT 20 GB EKRAN KARTI 33 BİN TL!!!

çoğu yer 35 üstü satıyor bende indirim olarak haber vermek istedim çünkü neden olmasın????????????
  5. TEMEL REIS

Laptop sürekli takılıyor

Arkadaşlar yeni aldığım laptobum nedense takılıyor 1-2 saniyeliğine sürekli kısır döngü olarak tekrarlıyor neden anlamış değilim bu konuyu yazarken bile sistem takılıyor çıldırmama ramak kaldı sizce virüs girmiş olabilir mi?
  6. TEMEL REIS

max 1k ya kadar klavye önerisi

Arkadaşlar 4 yıldır steelseries klavye kullanıyorum yeni bir klavye lazım artık 1k ya önerebileceğiniz en iyi klavyeler nelerdir acaba?
  7. TEMEL REIS

10k f/p telefon önerisi

Arkadaşlar 10k bütçeye fiyat performans telefon arıyorum yazarsanız muazzam olur.
  8. TEMEL REIS

Sistemime göre fpsim düşük!!

Arkadaşlar Acer nitro 5 kullanıcısıyım işlemcim i7 12700h ekran kartım ise 4060 ram 16gb fakat sisteme göre düşük fps alıyorum örnek olarak valorantta 200 vs go da 140 (düşük ayarlarda) napmalıyım?
  9. TEMEL REIS

İpad uygulama indiremiyorum

Arkadaşlar bende bir adet ipad 7 var fakat uygulama oyun vb indiremiyorum indire tıkladığım zaman yüklenirken daire dönüyor inmiyor yani yardımcı olabilecek var mıdır
  10. TEMEL REIS

Telefondaki bütün verileri nasıl başka telefona aktarırım?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir yardımcı olabilirseniz muazzam olur
  11. TEMEL REIS

İpad gb nasıl arttırılır?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar bende ipad 7 var 3 sene önce almıştım ne yazık ki gelen güncellemelerle 32 gb ipadimin 28 i system dosyaları bu yüzden ek gb almak istiyorum nasıl arttırabilirim 64 yapmak istemekteyim
  12. TEMEL REIS

Çözüldü✓ Laptop ara sıra 5-6 kez 1 saniyeliğine donuyor

Arkadaşlar bu sorun bugün başladı neden bilmiyorum laptop arada 1 sn donuyo direk sistem donuyor daha doğrusu ve bunu 5-6 kez tekrarlıyor sonra tekrar böyle oluyor kısır döngü yani nasıl çözüm bulabilirim bu duruma yardımcı olabilecekler lütfen yardımcı olsun 1725476528 lütfen yardımcı olun...
  13. TEMEL REIS

Sim Kart Değiştiğinde Cihazda Fotoğraflar vb. Gelirmi ?

Arkadaşlar ablamla uzlaştık telefonları değişcez bi tek sim kartını değiştirmek yeterli mi fotoğraflar falan hepsi gelir mi sim kartla?
  14. TEMEL REIS

Cs2 de en mantıklı skin alma yöntemi nedir? (en ucuz)

Arkadaşlar cs2de skin almak istemekteyim şu an hiç skinim yok en mantıklı nereden skin alabilirim kasa açma siteleri mi daha iyidir yoksa direk steamden kasa almak mı?
  15. TEMEL REIS

sistemime göre fpsim düşük müdür?

Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri şöyle; 16gb ram, 4060 8gb, i7 12700h bu özelliklerle valorantta 250, cs2 de 150 fps almaktayım bana düşük gibi geldi nasıl arttırabilirim grafik kalitesini düşürmeme rağmen fps değerleri böyle
  16. TEMEL REIS

Vivo y16 özellikleri iyi olmasına rağmen yavaş?

Arkadaşlar bende ne yazık ki vivo y16 var Turkcell deki bir adam önermişti o adam var ya o adaaaam, neyse artık 7000 TL ye almıştım 1 yıl önce, kamera kalitesi berbat telefonun rami 2x4=8 gb ram olmasına rağmen PlayStoredeki çoğu oyunu açmıyor bile. (Örneğin free fire düşük sistemli olduğu...
  17. TEMEL REIS

Soup.Exe nedir virüs müdür?

Arkadaşlar tam tarama yaptım ve soup.exe diye bir program karantinaya alınmış olarak gözüküyor soup.exe nedir bilen var mı?
  18. TEMEL REIS

Mediamarkta satılan mcafee livesafe virüs temizliyor mu?

Arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaştığını düşünüyorum bilgisayarı alırken mcafee antivirüsünü de alalım dedik fakat pek bilindik bir antivirüs değil sanırım sizce virüs temizler mi tam taramada
  19. TEMEL REIS

Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir mi?

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm bugün bilgisayarı açtığımda bir yavaşlık sezdim görev çubuğu 30 sn sonra geldi ve mouse imleci sanki 15fps gibiydi dünde bilgisayarıma clash of clans scripti indirmiştim fakat hiç çalıştırmadım sadece indirilenler klasöründe duruyor acaba virüs bulaşmış...
  20. TEMEL REIS

Başlat menüsü minnak oldu

Arkadaşlar bilgisayarı tam kapatcaktım windows tuşuna bastım ve başlat menüsü baya bi minnakdı ayarlardan da düzeltemedim nasıl çözebilirim bu sorunu?
Geri