Arama sonuçları: *

1. S

4000 TL oyun için kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba iyi günler dilerim aklımda rampage r41 reactor modelı var baya guzel deniliyor ama yıne de tavsiyelere açığım her zamana 4000 tl ye kadar kablolu kulaklık önerir misiniz? oyunlarda ses kasmak için
  2. S

Host process for wındows sync virüs mü

arkadaslar tum degerler normal ama gpu kullanımı boştayken %99 da falan onceden boyle degıldı az once fps attırma programı ındırdım ac kapa yaptım boyle oldu pc gorev yonetıcısınden kapatıyorum yenıden aktıf oluyor nasıl duzeltırım sızce virüs mü bu ? 1724191996 gpu kullanıyor kapatıyorum...
  3. S

7800X3D SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba 7800x3d li sistem önerir misiniz? ekran kartı tercıhı 4060 ti bütçe : 40 45 k
  4. S

7000 SERİSİNDE YANMA SORUNU VARMI

Arkadaşlar merhaba merik ettıgım bı konu var bazı vıdeolarda denk geldım , 7800x3d almayı dusunuyorum ama 1 yıl oncekı vıdeolara baktıgımda bu 7000 serisinin yandıgını duydum expo yuzunden galıba . almak ıstedıgım sıstemde 7800x3d ve ddr5 6400 mhz cl30 ram var , bıosu guncelleyıp ramları expo...
  5. S

Bu Si̇steme Hangi̇ Hava Soğutucuyu Almaliyim

https://www.incehesap.com/ventus-x-hazir-sistem-fiyati-61060/?hsu=703011,1380722,1220481,702213,1390893,1220484 SİSTEM BU FİYAT PERFORMANS HAVA SOĞUTUUC ARIYORUM BÜTÇE 2 BIN TL'ye KADAR
  6. S

TOPLAMA PC TAVSİYE..

Arkadaşlar merhaba , cs valo tarzı oyunlar oynuyorum bu tür işlemci odaklı oyunlarda en yüksek verimi hangi işlemcilerden alabiirim ? bütçe problem değil
  7. S

BU MONITORDEN TAM VERİM NASIL ALIRIM

SADECE FPS OYUNLARI OYNUYORUM CS VALO FALAN BU MONITORDEN TAM VERİM ALMAK İÇİN NASIL BİR SSİTEM TERCİH ETMELIYIM OYUNLARI EN DUSUK AYARLARDA OYNARIM GENELLIKLE VE 1080 P OYNAMAM...
  8. S

RX 7900XT PC ALINIR MI

Arkadaşalr bu sistem alınır mı amd ekran kartlarında siyah ekran ve driver sorunu devam ediyoor mu ? 1723300975 https://www.incehesap.com/souldash-hazir-sistem-fiyati-57341/
  9. S

BU PC YÜKSELTİLİR Mİ

Arkadaşlar merhaba ben bu pc yi almaya karar verdim bunu ileride yükseltebilirmiyim işlemci , ekran kartı ram falan hangilerini yükseltebilirim ?
  10. S

Çözüldü✓ EN GÜVENLİ SİTE HANGİSİ

Merhaba arkadaşlar sistem dizmek istiyorum nasıl bir şey alacağıma karar verdim ama hangi siteden sipariş edeceğime pek emin olamadım . Güvenli bir şekilde işini iyi yapan güvenilir bir site varmıdır ?
  11. S

500 HZ MONITOR ALINIR MI

ARKADASLAR BU MONITORU ALMAK ISTIYORUM SISTEM YETERLI SIZCE ALINIR MI BU MONITOR https://www.incehesap.com/gamepower-24-5-scorp-s10-rgb-500hz-0-2ms-fhd-flat-fast-ips-pivot-hdr400-speaker-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-72834/
  12. S

500 HZ MONITOR E NASIL SISTEM DIZMELIYIM

Arkadaslar merhabalar 500 hz bır monıtor almayı dusunuyorum genellıkle fps oyunları oynuyorum . valorant , cs go , gibi oyunlar bu oyunlarda monıtorumden tam performans almak ıcın nasıl bır sıstem dızmelıyım butce problem degıl
Geri