Arama sonuçları: *

• Users: Hummels
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Çözüldü✓ Rx 7600xt yüksek VRAM kullanımı

Rx 7600xt ekran kartım RDR2'de 4k en yüksek ayarlarda 14800 mb vram kullanıyor. Normal mi?
  2. H

Bilgisayarı Açtığımda Boot Hatası

Herkese iyi akşamlar. Bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Arkadaşım Windows USB belleği oluşturdu. Windows kurulum ekranında Başlangıç Sorunlarını düzeltmeye tıkladığımda hata veriyor, sıfırdan Windows kurmak için diski sıfırladığımda da hata veriyor. Bilgisayarım henüz 2 aylık...
  3. H

Silah Hissiyatı İyi Oyun Önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi silah hissiyatı çok iyi olan, kaliteli grafiklere sahip oyun önerisi var mıdır? 1900'lü yıllarda geçen ve dünya savaşlarını konu alan oyun varsa o çok daha iyi olur. BF1 oynadım. İyi akşamlar teşekkürler.
  4. H

İşlemci watt seviyesi yükselmiyor. İşemci: Ryzen 5 7500f

Herkese iyi akşamlar. Ryzen 5 7500f işlemcili bir sistemim var. Sistem yük altındayken ve işlemci %100'deyken önceleri 80 dereceyi ve 70watt civarını bulurken şimdi derece 70'i gücü 42-43watt'ı geçmiyor. Sebebi ne olabilir?
  5. H

Molex Kasa Fanını Pwm Dönüştürücüyle Anakarta Bağlama

Yeni aldığım sistemin kasasının RGB olduğu yazıyor fakat anakart üzerinden kontrol edilemiyor. Açıp baktığımda fanların molex ile direkt PSU'ya bağlandığı anakarttaki 2 adet pwm girişinin boş olduğunu gördüm. Art arda bağlanan bu molexlerin PSU bağlantısını söküp molex-pwm dönüştürücüyle...
  6. H

İki Monitör Arasında Kaldım Yardım

MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör ViewSonic VX2428 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync Premium HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör Hangisini seçmeliyim? 4000TL bandında başka bir öneriniz var mıdır? İyi akşamlar.
  7. H

Parça Parça Bilgisayar Toplamak İstiyorum Yardım

Merhaba herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi tüm parçaları ayrı ayrı alarak sistem toplamak isitiyorum. Çünkü böyle daha ucuza geliyor şu an. Fakat daha önce hiç sistem toplamadım. Birleştirmem vs. zor olur mu? Bir de Anakart, işlemci, ekran kartı, kasa+psu, ssd, ram aldıktan sonra birleştirmem...
  8. H

Forumun 2.el bölümünden alışveriş yapılırken dikkat edilecekler nelerdir?

Forumdan 2. el alışveriş yapmak istiyorum fakat daha önce böyle bir tecrübem olmadı. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Rutin olarak satışlar nasıl dönüyor? Mesela bir işlemci satın almak istediğimde satıcıya tam güvenip, parayı atıp, sağlam kargolayacağından emin olup kargoyu beklemeli miyim yoksa...
  9. H

Kasım İndirimleri Gerçek mi

Önceden kasım indirimlerini hiç takip etmezdim fakat bu sene bilgisayar almayı düşündüğüm ve indirimsiz bütçem yetmediği için indirimler olur mu merak ediyorum? Kasım indirimleri gerçekten oluyor mu yoksa önce zam yapıp yalandan indirim var gibi mi gösteriyorlar?
Geri